Mamici casnice (28)
Raspunsuri - Pagina 3
light spune:
symaco mersi mult, am avut impresia ca ai zis tu sau flavia ca ati citit despre Tina. Si presupuneam ca ati citit ca naste sau stiu io...
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
ange spune:
Andreea,bravo soro!asa!si pune linkul cu foto la subectu ala cu diferenta de varsta poate crapa "dusmanii" Danei
Intelegi tu!fetili alea gen "tzatza"
Flaviaaaaa,hai bre cu varza aia ca avortez
Danelutza,cine esti?nu te cunoastem!cu ce ocazie pe la noi?
ange spune:
Dana,incepe de luni concursul cu talia la subectu ala al nostru unde ne place rau
hai te inscrii? hai plsssss
eu am facut inscrierea.acum nu-mi ramane decat sa tzin pasul cu fetele
ne "batem" amandoua pt. podium
diadaniela spune:
Cami,nope!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Fetele,nu mai ziceti nimic?
erati aruncate pe pagina 2 !.I-am dat copilului sa manance ,mai stam putin si o pregatesc de culcare.Socrosenia e aici si ma streseaza..Nu tre' sa zica nimic,prezenta ei e suficienta.
E,lasa,ca 3 saptamani trec repede!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gegea spune:
Fetelor,
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Scuzati-mi entuziasmul, dar micuta a papat orezul cu mar copt si i-a placuuuuuuuuut...
Doamne, ce bine e sa ai copil sanatos!
Bine, sanatoasa perfect nu, ca dupa ce a papat, a bagat un kk spumos, dar ma consolez ca nu e urat mirositor si ca nu face intr-una. Pana la ora asta, au fost 4 scaune, dar numai 2 au fost mai abundente.
Speram ca regimul o va ajuta sa-si recapete pofta de mancare, tonusul si fetita mamei sa fie iar vesela si jucausa.
Mai, eu vad ca voi vorbiti de conferinte si alte cele, dar eu nu vam decat pe foarte putine in listuta, asa ca mai dau o strigare cu adresa mea: geanim22@yahoo.com
si pe mai incolo!
Geani si Daria (03.04.05)
alexa si mami spune:
bey, eram pe pagina 2. rusinica!!!
am dormit cu fii'mea o juma de ora si am tras o plimbarica printre picaturi.
geani, bravo, felicitari micutei daria. sa dea Domnul sa se faca bine cit mai repede.
alexa & fam
Dana_ch spune:
Sunt-mamicaeste o superba Ilinca si sa sti ca sunteti o pereche frumoasa (tu si sotzu) adica o familie reusita.(sa moara toti de ciuda )
Poze cu Lucas
LauraNicole spune:
Seara buna , dragelor ! Azi am avut o zi de sa-mi dau palme singura .
A inceput la 7.30 cu tel de la sora-mea ca tata a lesinat in poarta fabricii si l-au luat cu salvarea .Am sunat mai tarziu ca sa astept sa vina mama de la spital si sa aflu ca i-au gasit tensiunea 25 cu 14 iar dementu (ca nu-i pot spune altfel ) a refuzat sa ramana in spital .I-au dat tratament acasa , tratament gratuit in spital dar super scump acasa ,fumeaza de stinge si mai serveste domnu si cate o vodka .Nu-i ajung ciroza hepatica si hepatita pe care le are si nici ca anul trecut a fost de shpe ori in spital .Nu merita bataie?
Am fost in piata apoi si , ca sa-i fac lui Ange in ciuda , am gatit spanac cu carnaciori si varza a la Cluj .Mmmmmmm , yummy !
Mi s-au ars 3 becuri in casa , in 3 camere , pe rand , m-a durut rinichiul stang , m-am ciondanit cu sotulachele acu seara , deci am avut o zi magnifica .S-o schimbat calendaru' si suntem in 13 cumva?
Acu sunt mai calma , mi-i somn de mor da mai forumesc o lecuta cu voi .
Ilinca este o dulceata de fetita ! Sa-ti traiasca ,Andreea ! Si tu esti frumusica foc si sa nu-ti mai pese de gura lumii ca nu lumea te imbraca , te ingrijeste si te hraneste .
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
http://ingerifaraaripi.8k.ro/