cind se primeste concediul pe card

cind se primeste concediul pe card | Autor: cenia

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu daca s-a facut vreo instiintare in presa sau alte mijloace, despre plata concediilor de crestere a copilului pe card.
S-a anuntat anterior ca primele doua luni se va plati prin mandat postal, pina vor negocia comisioanele cu bancile.
Are cineva vreo informatie referitor la problema asta?
Vca rog sa postati , orice informatie este foarte buna.
Multumesc
Cenia si David 09.04.2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am sunat la DM la Iasi si mi-au spus ca pot sa merg sa duc un extras de cont(desi l-am mai dus ,dar nu mai cauta nimeni in dosare)pentru ca din luna mai se vor vira banii pe card!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Merci de raspuns, dar unde sa ducem extrasul de cont? la primarie unde am depus dosarele la inceputul anului sau la DM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

La Directia Muncii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

puteai sa optezi la momentul la care ai facut cererea pt. indemnizatie. era acolo o rubrica care o bifai.
dar cred ca solicitarea poti sa o faci si acum cu o cerere catre Directia de munca daca nu ai optat atunci.
oricum pana acum s-a facut numai prin mandat. asa ca nici o pierdere.
asta numai din cauza nebuniei asteia cu dosarele.

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

am fost la directia muncii sa depun extrasul de cont, desi am optat initial pentru card(caci asa ii primeam de la angajator), si mi-au spus ca deja bani au fost virati pentru mandat postal si luna aceasta, poate luna viitoare se va ajunge la un acord!!!na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peti spune:

Si eu am bifat in cererea din ianuarie ca virarea banilor sa se faca in cont curent personal. Din pacate, acest lucru nu s-a intamplat nici pana acum. Iar in momentul in care am cerut explicatii la DMSS, mi s-a spus ca ministerul nu a mai dorit sa incheie contracte cu bancile, pentru ca acestea percep comisioane prea mari. Lucru care contravine legii, zic eu, pentru ca acolo se specifica destul de clar, "fie prin mandat postal, fie in cont curent persoanl".

Asa ca ...n-avem decat sa stam zile intregi in casa..si sa ne uitam lung dupa un postas..care poate vine, poate nu vine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsof spune:

si eu am sunat la Iasi la directie si o doamna de-acolo mi-a zis sa depun extrasul de cont si cererea la ei ca din luna Mai se pot da banii in card (asta se intampla pe la mijlocul lui Aprilie), iar dupa o saptamana sun tot acolo, dar o alta doamna imi raspunde si zice ca inca nu e nimic oficial cu banii in card si sa mai astept ceva luni...
asta e!

Mergi la inceput