The best of aug-sept-oct 04 (112)
Raspunsuri - Pagina 3
sanziana72 spune:
Adela Iepure, din ce a dedus ca e rahitic ? Ca imi pun si eu intrebarea referitor la Marina (de fapt, nu cred ca imi scapa vreo intrebare de pus referitor la ea). Marinei inca nu i s-a inchis complt fontanela, mai e cineva in aceasta situatie ? E drept ca s-a nascut prematur si avea o fontanela imensa la nastere.
Sanatate Andreiutului. Nici Marina nu a prea mancat cu viroza asta si a cam slabit. Dar a reinceput sa manance de vreo 2 zile si e deja mai bine.
Ah, am vazut ca si puiul Andorei mai are fontanela deschisa. Trebuie sa ajung si aici la pediatru sa vad daca trebuie sa ii dau si calciu.
Andora, ma gandeam sa o dau la cresa destul de repede (peste o saptamana, doua) ca sa mearga in acelasi timp cu verisorul ei. Si ca sa o las pe bunica sa mai respire putin. Ce sa zic, am emotii, dar mie mi-a placut la cresa si era doar cu vreo 2 luni mai mare ca ea. M-am dus la cererea mea, ca ma saturasem sa stau acasa cu bunica! Daca nu exageram, eu cred ca ii va prii.
Cand, intre ce ore si unde exact e intalnirea de 1 iunie ? Ca daca e Marina prin Bucuresti, poate venim si noi.
Cristia, noi suntem interesate de strategia de mutare in pat propriu. Ca Marina doarme in continuare in pat cu mine sau cu bunica. Ce-i drept, momentan nici nu avem vreo casa a noastra sigura ca ne-am tot trambalat, dar pana la 18 ani tot va trebui sa invete sa doarma singura.
Pufymic, ai o burtica foarte draguta, iar Alesio pare foarte interesat de ea. Cand mama era insarcinata cu mine si fratele meu avea cam varsta lui Alesio, tot incerca sa ii bage masinute sub camasa ca sa am si eu cu ce sa ma joc, sa nu ma plictisesc in burta!
Ellen, bravo pentru o mica gospodina! Marina a ramas inca la matura si peria de covor. Asta pentru ca e prea greu aspiratorul.
Naty, si Marinei ii plac anumite medicamente. Cum a fost racita (si inca mai e putin) i-am dat vreo trei siropuri. Unele le accepta, altele nu, dar cel de portocale si cel de capsuni sunt o adevarata delicatesa. Ii dau portia si dupa aceea mai cere, isi ia sticluta si incearca sa o deschida. Adevarul e ca sunt suciti aru adultii astia, ii dau tot felul de lucruri rele la gust si cand gaseste si ea ceva sa ii placa, nu i-l mai dau!
Nature, suptul degetului poate sa fi aparut in urma intarcatului sau pentru ca ii ies dintii. Oricum, ceva care s-a schimbat in programul ei. Marina a descoperit suzeta cand am intarcat-o (la un an si 3 luni) si o foloseste la adormit (pentru ca pana atunci adormea la san).
Uf, incep sa devin invidioasa, si marlen_b si pufymic au din nou burtica... Imi lipseste si mie.
Marlen_b, felicitari pentru fetita! Daca ti-a spus ea in vis ca e fetita, nici nu se putea altfel! Cand m-a nascut mama, cum avea deja mai multe cezariene, le-a spus sa ii lege trompele dupa. Ginecoloaga a intrebat-o ce sa faca daca nu va fi fetita cum isi dorea. Dar mama a spus ca stie ea ca e fetita si asa a fost, chiar daca pe atunci nu existau ecografe.
Lorena_andreianu, si Marina a inceput sa isi schimb mesele. Numai ca ea nu si-a scos-o pe cea de la 12h-13h, ci pe cea de dimineata. Adica bea un biberon de lapte cu cereale pe la 7h si dupa aceea lua micul dejun pe la 10h, acum doarme pana aproape de 10h si mananca doar pe la 12h. Si-a bramburit complet programul. Sper sa si-l refaca la cresa.
Danyce, pai Alma e cuminte. Cumnata mea a trebuit sa lege televizorul de calorifer ca pustiul ei de 2 ani a reusit sa il dea jos de a scos flacari. Noroc ca au reusit sa il repare.
Cali, bine a venit Dilarei si sanatate. Si rabdare fratiorului.
Julya, unde ai vazut "Feel'n learn" - potty training pants" - in Romania ?
Cum am fost bolnava (amigdalita, viroza, sinuzita...) am stat 3 zile in concediu acasa. In afara de faptul ca nu m-am simtit prea bine, a fost o placere sa stau atat cu Marina. Cred ca si ei i-a placut. Numai ca am cam rasfatat-o. Acum vrea numai in brate si doar cu mama. Tipa daca vrea sa o imbrace bunica! Nu stiu cum s-or fi desfasurat lucruri in dimineata asta cand am plecat din nou la lucru, O sa sun mai spre pranz sa aflu.
Marina e in faza studiatului cheilor. Scoate, pune si rasuceste cheile de la dulapuri si de preferinta de la biroul bunicului (unde poate ajunge doar cand scoate bunicul catelul la plimbare).
A crescut indeajuns incat sa isi deschida singura usile din casa. Ceea ce e ingrijorator tinand cont de faptul ca trebuie sa separam teritoriile intre ea si catel (e un catel de vreo 15 ani morocanos si cu dureri de oase care nu are chef de joaca).
Marina a invatat de la verisorul ei Theo aruncatul in cap in patut! Patutul e langa patul mare, asa ca se suie pe patul mare, se prinde cu mainile de marginea patutului si se arunca in cap! Bineinteles ca i-am pus perne si toate jucarille moi de plus, dar tot imi sta inima in loc cand o vad. Mai ales ca face acelasi lucru si in sens invers, din patut in patul mare, iar de acolo poate sa cada daca se arunca spre margine. Nu zic, ca nu e rau sa invete sa cada, sa se arunce, sa faca gimnastica, dar trebuie sa imi intaresc nervii. Incep sa imi reconsider toate emotiile pe care le-am dat parintilor mei cand faceam alpinism si parasutism. Nu stiu daca eu voi fii la fel de calma cu Marina!
Nu stiu unde a vazut fiica-mea, dar m-am trezit cu ea ca isi aduce olita, se aseaza pe ea si incepe sa se screama zgomotos! Bineinteles ca nu si-a scos pantalonii si nici nu a facut caca, ci a facut-o doar din imitatie. Dupa care a dat buzna peste mine la toaleta, a luat scaunelul de langa, s-a asezat pe el si a inceput din nou sa se screama zgomotos razand cu gura pana la urechi! Pana acum nu am pus-o pe olita, dar la cresa o vor pune. Asa ca ma bucur ca a inceput sa priceapa despre ce e vorba.
Sanatate tututor si imi cer scuze daca nu am pomenit pe toata lumea, dar deja m-am cam intins la vorba.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
nature spune:
Hello mamici cu pitici!
Ref la chiloteii de la Mothercare o sa va dau detalii dupa ce ii cumpar.Nu stiu daca apuc sa ma duc sapt. asta, daca nu, sigur cealalta! Pufy, nu stiu daca au mag. on line, dar nu-i problema, daca ii vrei ii cumpar eu din Bucuresti si ti-i trimit. Danyce, si tie la fel, daca te hotarasti.
Hei, sa va zic o bomba!!! ILinca a invatat sa numere.In WE a stat la mama si ieri, cand m-am dus sa o iau, o intreaba mama: " Ilinca, numaram?" Si ea: " unu ( aici arata si un deget), dooooi, treiiiiii". M-am topit!!!
Ei, acum eu incerc sa o invat sa zica: " un leu, doi lei"....Sa invete de mica!
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
nature spune:
A, uitasem sa raspund la o intrebare: DA, chiloteii de la Mothercare se pot spala, NU sunt de unica folosinta!
Adela, am eu emotii de Andrei la gradi! Ma gandesc cum o sa fiu cand o sa o dau pe ILinca la gradi
Patrice si Ilinca
Naty spune:
Buna si de la noi!
Ioana mai dintii ii are precis pe toti, cred ca si maselele, adr de astea nu-s sigura ca nu ma lasa sa vad.
Cat despre dintisorii aceia nu-s foarte apropiati, nu stiu cum sa explic sunt ca un V, iar spatiul pana la dintii urmatori e maricel.
Pediatra mi-a zis ca acum nu se poate face nimic, sa asteptam sa-i dea aia definitivi care s-ar putea sa fie normali.
Adela m-am tot gandit la voi cum o fi prima zi de gradi/servici...
Patrice si pe mine ma tenteaza chiloteii aia, chiar vroiam sa ma duc in we la Mothercare ca sa-i iau cadou de Pasti Dodonei si ma uit si de chilotei. Ai vazut si la ala de la Plaza?
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
nature spune:
Raluca, n-am fost decat la mag. din Dorobanti....
Patrice si Ilinca
pufymic spune:
Buna fetelor!
Patricia si multumesc ca te-ai oferit sa ni-i iei tu....te anunt dc e cazul!Felicitari Ilincai pentru numarat!!!!!
Sanziana pai tu cand scrii, scrii nu te joci!Ma bucur ca ne mai dati vesti despre voi!
Adela nu vreau sa stiu ce e in sufletul tau acum.....eu cred ca as sta lipita de usa de la gradinita sa fiu sigura ca e ok piticul....offff!Mama nebuna rau!
Julya in Romania ai vazut"Feel'n learn" - potty training pants" ???
Andreea si pe tine si pe Gogosica!De Andreea_si_Doru ce mai stii?
Cali ma bucur ca sunteti bine! la pitici!
Herra cum a fost la padure?
Noi am iesit azi afara ca e asa cald si bine....de-abia astept sa se trezeasca goanga sa mai iesim!
Sa nu uit: trebuie musai sa ma laud cu fiu-meu: face propozitii din ce in ce mai multe si mai lungi! In week-end am fost la niste rude de ale mele in vizita si stau la curte si au si caini si gaini...si a sarit un caine la el iar acum cand isi aduce aminte ne povesteste: " a muncat cainele Aeio a mana"(l-a muscat cainele pe Alesio de mana), si ne mai spune ca a vazut :"gaina mao"(gaina maro)....suntem topiti dupa el cand se apuca de "povestit"!
Si alta noutate: ieri l-am simtit si cu mana pe bb mic! Deja e voinicel!
Pupici!
Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
lorena_andreianu spune:
Pupicei!
Fetelor, ce mari sunt puii nostri! Citeam ce a scris Cali ( a propos, felicitari pentru puiuta, sanatate si mult curaj!) si ma gandeam ca mai ieri am nascut...
Numai progrese: numarat, mers la gradi... dezvatat de pampersi...
A propos de asta, fiu-meu e teroare! in adevaratul sens. La olita nu vrea. Baga piciorul in gaura (asadar si la propriu si la figurat ) sau jucarii si mai si tranteste capacul... Daca-l pun pe ea dezbracat se ridica si fuge chiraind... parca-l musca!
I-am luat un colac pentru wc, de pus sub colacul normal, special pentru ei, cred ca stiti despre ce vorbesc, si a fost foarte incantat de idee sa stea ca mami sau ca tati si cand l-am pus daca nu a urlat de parca-i luam pielea... s-a tras de mine pana s-a dat jos a trantit capacul si a scos un GATAAA victorios... asa ne amuzam noi...
Poate ca daca gasesc chiloti de genul ala o sa incercam si varianta asta. Oricum, eu am de gand sa nu ne apuce vara cu pampersi... sunt optimista, nu?!
Altfel, azi iar s-a culcat la 12... nu a mancat de pranz decat niste cascaval ca m-a vazut pe mine...
Am uitat sa va spunem ca avem si noi 2 maselute iesite sus. Si ca de ieri tuseste un pic...
Va pupacim si mai scriem cu vesti!
O saptamana deosebita la toate!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Naty spune:
Patrice felicitari pentru numarat. Si Ioana numara la un moment dat, dar i-a trecut. A ramas doar cu "doo".
Sanziana si Ioana are fontanela deschisa, ca de altfel multi alti copilasi - stiu fiindca am intrebat si eu acum cateva saptamani
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
Salut si de la noi!
Vad ca ati incheiat un capitol de cand nu am mai dat eu pe aici...am sa recuperez indata cu cititul!
Noi suntem bine, doar ca nu am avut internet o saptamana...tare greu a fost
Sa citesc si eu din urma si mai revin cu completari, pana una alta, azi am facut si eu cateva poze noi, si le-am pus pe site de aici
duminica noi avem Pastele, abia astept, sper sa fie vreme buna sa putem ascunde ouale si iepurasii in iarba sa aiba Stefan ce cauta si pune in cosuletz
O zi buna tuturor!!!
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ana_a spune:
apropo de olita...acu cateva seri Stefan a facut kk pe la 8 jumate seara, si pentru ca abia la 9 face baita i-am dat jos pampersul si nu i-am mai pus altul, zic, il las asa o jumate de ora sa vedem ce face
La nici 5 minute a facut un pic de pipi si foarte suparat imi tot arata pantalonii "mami ud!ud!ud!" si umbla cracanat nu cumva sa se lipeasca pipi de piciorul lui...apoi ceva mai incolo iarasi a facut un pic de pipi...si a tinut-o asa o juma de ora, cred ca a facut si de 4-5 ori, deci clar ca nu-i pregatit sa lase pampersul, pt ca nu tine deloc pipi, oricum a fost tare necajit ca era ud motiv pentru care acum sta cuminte la schimbat pampersul, nu cumva sa faca pipi pe pantaloni . El zice ca face pipi si kk dar abia dupa ce face, nu inainte. Astept si eu caldura sa il las mai mult fara pampers sa vedem poate daca chiar il deranjeaza sa stea ud se va aseza si el pe olita sau wc
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!