Cluj rulz! - 44
Raspunsuri - Pagina 9
svety spune:
Multumesc Danuta. Mie mi se deschid mai greu, pana se incarca - cred - dar apoi se vad bine. Nici film performant nu e, dar multumitor, cat sa prind "primele" lui Dani. Am pus si cum se ridica tinandu-se de patut, ultimele filmuletze.
Mariana, cand pot sa-ti mai trimit o tura de poze?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
svety spune:
Nimeni aici? Mai fetelor mai veterane, Narancea nu a fost evacuat? Dadui de el - bineinteles - la ZoZo
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Vin si eu in schimbul de noapte; scuze ca am intarziat; pot sa ma pontez totusi cu norma intreaga?
Svety, vazut filmuletele ; dl N nu a fost eliminat; ce e la ZZ? ceva interesant? Merita sa trec pe acolo?
Roxi, da, noruta mea e dulce rau! Deabia astept sa o vad si in realitate!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Nu stiu ce sa zic...o balaceala in mocirla, vorbe urate, moderator DC infuriat...vezi tu.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
impreuna spune:
Fetelor, mai stiti ceva de ancuzza? Ca n-am mai vazut-o nici aici, nici pe mess...
svety am tras cu ochiul la filmuletele tale
tuchi o sarbatoriti cumva pe Medeea? La multi ani la fel si pt Dragos, chiar daca a trecut ziua lui
fetelor, sper sa nu ma renegati
Flavia (sotie si mamica fericita)
mariana tache spune:
Flavia (impreuna), da, Oana o sarbatoreste pe Medeea! Ne-ai luat-o inainte cu urarile! Pe 10 adica maine...sau azi...cum vrei s-o iei
Si daca tot s-a deschis sezonul de urari pt Medeea, sa profit si eu
LA MULTI ANI MEDEEA, printzesa mica!
Sa fii sanatoasa si norocoasa in viata!
Sa ai o copilarie fericita!
Oana, sa-ti traiasca minunea si sa-ti aduca numai bucurii!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Ma duc sa ma culc. Noapte buna...sau ce a mai ramas din ea.
Ieri, pe 9, a fost sarbatorita PETRA, fiica Codrutei. LA MULTE LUNITZE!
LA MULTI ANI SI MEDEEA!
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Petra, la multe luni!
Codruta, sa-ti traiasca printzesa!
Fetelor, eu mai rezist pe baricade . Cotrobai pe net dupa ceva; (nu pe DC). Mai trec o tura sa va zis de noapte buna.
Sanatate Maxima!!!
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Multumim de urari
Am inscris-o azi pe Petra la concursul SuperStar si de mers de-a busilea din mai de la Expo. Voi nu veniti la concurenta? Oricum trebuie sa ne mai antrenam si sa ii fac vaccinul antirujeolic la 9 luni (ca la 7 n-am vrut sa i-l fac).
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI