Abdomen ferm shi nu numai cu Hula Hoop
Raspunsuri - Pagina 11
iren spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Daca totusi vedeti prin Ro ceva de genul, dati de stire aici. Mi-ar placea mult. Pt dans si dat din buric :d
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Poate se gasesc in magazinele de articole sprtive, pentru ca cele din magazinele de jucarii nu prea-s bune, sint foarte ushoare, io am vazut cum is astea de-aci, cre ca nici pentru copii nu-s bune, mult prea ushoare ca sa poata fi tzinute pe mijloc.
Daca nu, cauta o prietena din afara Romaniei care sa tzi-l trimita
lgireada spune:
M-am uitat eu pe aici la magazinele sportive, n-am gasit inca. Astept sa ajung pana la Metro, sa vad acolo poate gasesc. 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Bic spune:
Hai ca asta-i buna! Pe forum se discuta despre orice. Asta-mi place mie aici.
Si eu ma hula-hoop-esc. Da' uite ca nu m-am mai dat demult cu cercu'. Nu stiu ce muschi antreneaza, dar cu siguranta e un fel de miscare si e usor de facut (pentru cine prinde - barbata-miu inca n-a reusit si incearca de ceva vreme, tata a prins imediat ce i-am arata spilu'). Daca nu altceva mai extrem, macar sa mai fac si eu ceva miscare cu hula-hoop.
N-o sa credeti, da' parol ca m-am dat cu cercu' si cind eram
destul de avansata.
Si apropos de cercurile alea usoare, confirm si eu ca-s de cacao. Mi-am luat eu doua si unu' a si decedat, adica s-a indoit :-(
Ah, si inca ceva: hula-hoop este banalul cerc, unele dintre voi poate ati avut asa ceva din lemn cind erati mici. Eu am avut, da' nu prea stiam ce sa fac cu el pe vremea aia. Parca se foloseste la gimnastica artistica, deci trebuie sa se gaseasca undeva si in Romania.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
marimar spune:
Hopa,
Am gasit si eu subeictul asta si imi place la nebunie, de ce l-ati abandonatara?????
Cit costa fetelor un cerc din asta bun?? Io am gasit unul pe net, gen ebay si e vreo 130 NZD ( adica vreo 60-70 euro). N-as da atit pe el....Dar nici n-am intrat inca la vreun magazin ( de sport sau nu) sa vad ce au...insa cind ajung o sa si caut special.
Iren, mai faci ex hula-hoop? Ma inspira si pe mine...
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
marimar spune:
aha, si io nu-s slaba dar nici grasa, sint asa cumvaaa....cu multe colace in loc de taliuta, am avut inainte de prima sarcina 57 kg la 1,67 cm si acum am vreo 63-65 ( fluctuez...)
-------
Life's a journey, enjoy the trip !