Dermatita atopica (2)
Raspunsuri - Pagina 9

ancamironiuc spune:
Am citit tot ce s-a scris pe forum cu exceptia vol III imi fugeau deja ochii in toate directiile.
Aseara am folosit Locoid lipocream si arata mai bine insa nedumeriri au ramas.
Asa cum zicea Locca am vazut ca toti bbei aveau de pe la 2-4 luni si se manifesta sub forma de bubite, unii aveau si cruste. La noi este pe tot corpul si mai rau in zona gatului si a incheieturilor. Am gasit in comun faptul ca pielea este mai calda in acele zone si scarpinatul. Noaptea asta l-am pazit. Se trezeste plangand sa-l scarpin. Nu credeam ca poate fi atat de urata dematita asta.
Din ceea ce am studiat intensiv ma gandesc deja ca este posibil ca piticul sa aiba de mai demult.
Cand am iesit din spital avea bucize pe fetosoara si m-au pus sa-l dau cu violet de gentian. In afara faptului ca arata ca un dalmatian nu s-a intamplat nimic. La o luna am schimbat primul pediatru si ne-a dat Triderm...au trebzut in 2 ore.
Si el mai facea pete pe obrajori la frig si pe corp insa treceau la Triderm si mi se spunea mereu ca are pielea mai sensibila. De fapt ma vedeau pe mine alba ca branza si mergeau la sigur. El insa nu m-a mostenit. Se bronzeaza usor (eu deloc), nu se arde, nu face buboaie de la o muscatura de tantar...infine are o piele normala.
Anul trecut a facut o iritatie oribila de la conopida. Nici nu i-am mai dat.
La inceputul anului a facut la incheieturi si pediatra mi-a zis tot "alergie" si i-a dat Elucom fara cel mai minim succes.
Este oare posibil sa aiba de mic si sa nu stiu. Sa nu fi avut o foma accentuata? Am citit pe un site (nu mai stiu care) ca daca apara dupa 2 ani se manifesta ca la noi (zone intarite, piele calda, foarte uscata, scarpinat intens etc)...insa acum ca ma gandesc chiar mi se pare ciudat ca niciunul sa nu se fi gandit macar la dermatita.
Acum sincer imi este frica sa il mai inscriu la vre-un pediatru. Cred ca pana la 14 ani ii voi cunoaste pe toti! Imi vine sa urlu de nervi pentru ca initial mi-a spus ca este probabil o dermatitat atopica (acum 1 luna) un farmacist de la S.Blu si i-a dat Trixera iar un pediatru nu stie
EMANUEL-POZE MAI VECHI
EMANUELCOWBOY
MOTIMOTANELUL
MAMI"MAMININA MEA"

annelise spune:
danamiha,si eu am folosit produsele aveeno, cele fara parfum, dar am fost mult mai multumita de cele de la huggies. Huggies nu contine cereale si f multi copii atopici sunt alergici la cereale si crema e f buna, patrunde usor in piele. Nu faptul ca e mai ieftina m-a atras, ci faptul ca e eficienta pt fiica mea. I-am trimis si eu prietenei mele produse aveeno, dar si ea le-a preferat pe cele huggies.
ancamironiuc,
imi aduc aminte ca si eu am trecut prin faza asta...am citit tot ce se putea despre aceasta dermatita...eram deja toba de carte si naucita de atatea informatii. recunosteam pe strada orice copil care avea dermatita atopica... mi-a prins bine insa ca am citit asa mult. cu timpul am invatat sa selectez informatiile si sa le folosesc.
multa sanatate bb-ilor atopici!

iubibubi spune:
danamiha, noi ne luptam cu eczema de la 2 luni. Andrei are acum 3 ani si aproape 7 luni si tot nu i-a trecut, dar este infinit mai bine. dintre toate cremele, lotiunile, unguentele etc. pe care le-am incercat in tot acest timp (si, fara exagerare, cred ca au fost de rangul zecilor), Aveeno Baby - Soothing Relief Moisture Cream with natural Colloidal Oatmeal - este singura care l-a ajutat vizibil.
dar, annelise are dreptate - daca exista alergie la oatmeal si/sau la alte cereale, cred ca nu e indicata. ideea este ca ceea ce functioneaza la unii, nu functioneaza neaparat si la altii (la concluzia asta am ajuns noi dupa ce-am testat toate zecile alea de creme despre care am citit ca ajuta :))
ah, si daca tot vorbim de "testari", creme noi, pe care nu le-am mai folosit niciodata pe pielea copiilor, aveti grija: testati-le mai intai pe o portiune mica de piele, neafectata de eczema, si urmariti reactiile. noi suntem patiti, unele creme au accentuat eczema si, implicit, mancarimile.

inafrunza spune:
din cate am citi eu, medic alternativa trateaza atat efectul - adica vindecarea pielii ca atare - cat si cauza: de cele mai multe ori afectiuni ale rinichilor si ficatului neconstatate de medic alopata prin metodele obisnuite.
cel mai bun rezultat vazut de mine personal in tratamentul psoriazisului a fost de 100% vindecat fara recidiva, obtinut prin tratament naturist dur dar eficient - regim vegetarian total , tratament pentru ficat si rinichi in special precum si tratament pentru piele.
toate cremele si lotiunile amelioreaza pe perioade scurte afectiunea.
sunt sigura ca la orice se gaseste o solutie

stancu spune:
quote:Buna!
Originally posted by Diana Mirela
Fetelor, cum mai sunt bebeii? Noi nu mai avem nimic de cateva luni, slava Domnului! speram sa nu mai apara niciodata.
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare
Caut cu disperare vaccinul HISTADESTAL, acesta negasindu-se in farmaciile romanesti, dupa cum mi-a spus doctorul.Pe acest forum am gasit o discutie despre acest vaccin si va rog cine are detalii despre cum poate fi procurat, sa-mi raspunda si mie cat mai urgent.

Tino spune:
Fetelor, va recomand calduros TRATAMENTUL HOMEOPAT. La noi chiar a functionat. De la 2 luni ne-am luptat cu dermatita asta nenorocita pana la 11 luni, dar am reusit!
La inceput am uns copilul pe fata (nestiind despre ce este vorba) cu o crema "Homeotin", o crema homeopata pe care o folosesc si pt. funduletul copilului, apoi cand mi s-a spus ca este vorba despre dermatita mi s-a recomandat si am incercat "Elocom" crema si a stagnat pt. 3 saptamani, iar apoi am aplicat un amestec de "Bepanthene" cu "Advantan Milk" si daca nu l-am mai dat cateva zile s-a facut iara scoarta pe fata.
Eu am avut succese pe mai multe planuri cu homeopatia si am continuat sa utilizez acest tip de medicina alternativa si pentru copilul meu.
Pt. cele din Constanta care aveti probleme cu bebeii ma puteti contacta. Din Constanta este medicul care l-a facut bine pe baietelul meu.
Un alt medic homeopat ffff bun este dr Cadar Dan despre care s-a mai scris pe forum. Poat fi gasit in Pitesti, Bucuresti si Constanta.
sanatate si numai bine tuturor!
mamitza lui Papitza

bidu75 spune:
Daca tot m-am inscris sa ma bag si eu in seama.
fetita mea A avut dermatita atopica si combinand recomandarile dr.dermatolog si ale alergologului am scapat, nu mai avem nici o bubita de 1 an.
Fara haine de lana, pielea tot timpul sa fie hidratata(crema de galbenele),hainutele le clatesc de 2 ori, apa de baie calduta, fara sapun,fara burete de baie.
Antonia avea bubite pe picioare si pe obraji si toata pielea i se descuama (e corect???)cand ii dadeam jos body-ul parca avea matreata dar pe interiorul bluzei.dermatologul mi-a spus ca ii va trece cu varsta.am facut si teste sa nu fie alergica,si au iesit toate OK,deci alergica nu e.

Gabbriela spune:
homeopat Timisoara
Caterinuta
La ce homeopat mergeti cu bebe in Timisoara pentru tratament dermatita atopica.
Cati si Maya the Bebe
si dermatolog bun va rog!!!
gangurici_licurici
Noi mergem la dr. homeopat, dar nu pentru dermatita atopica. Mergem la d-na dr. Giulvezan, suntem foarte multumiti.
Daca vrei mai multe informatii, spune-mi
dia_b
Noi am mers la d-na dr Nuta. Dar nu a dat rezultate, probabil si pentru ca Adi avea limbrici. citeste daca vrei, tocmai am postat despre asta la dermatita atiopca.
tanyalex
Cati, eu merg la Marietta Andreicovics. Are cabinet pe str. Eneas,se numeste Sf Sofia sau Ecaterina (nu imi aduc aminte exact), e o femeie extraordinara si un homeopat desavarsit. Am fost cu puiuca mea acum 7 zile sa o vada. Pe deasupra, ii plac f mult copilasii.
Ca si dermatolog , eu merg la Dr. Dronca Snejana, are cabinet in Piata Doina, dar pt bebelini nu stiu, imi pare rau.
Sanatate!

Gabbriela spune:
Pata rosie pe obrajor
LEVI
Fetitei mele in varsta de 2 ani si 8 luni, i-a aparut de citeva zile o pata rosie pe obrajor,de marimea unei cirese.Am observat ca uneori, nu mereu, dispare in cursul zilei dar reapare seara sau cand e f. obosita sau agitata.Sunt zile cand nu o are deloc,dar parca in ultimul timp i-a aparut tot mai des.Si inca ceva:in seara asta am observat ca pata frige, cand am atins-o.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Sunt destul de speriata!
Susman Mihaela
Fa-i un coproparazitologic. S-ar putea sa fie un semn de Giardia. Daca nu iese din trei probe poti sa-i faci si un test antigiardia(la Victor Babes sau Sanador).
Mihaela si Robert
Scuze! Acum am vazut ca nu esti din Bucuresti. Incearca cu coproparazitologicul. Are vreun alt simptom in afara de pata? Adica nu prea mananca, cearcane, dureri de burtica, prefera laptele?
Mihaela si Robert
CristinaT
uite citeste aici cum am descoperit eu ce e cu pata Oanei de pe obrajiori:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65039
sper sa nu aveti asta multa sanatate
Dory232002
Levi, mergi cu fata la dr., asta este sfatul meu, si fetita mea a avut la fel (fetita mea are 4 luni si 1 sapt.), si a fost diagnosticata cu dermatita atopica, ne-a dat un tratament, iar dupa 2 zile nu mai avea nimic, din cand in cand ii mai apar astfel de pete dar dupa ce aplicam crema pe care ne-a prescris-o medicul ne trece pana dimineata.
Pupici si multa sanatate !