Bebelusi de iulie-august 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

scuze, imi place sa merg pe langa lac, nu parc. dar m-am cam grabit si nu am dat nici vizualizare.

pe cine trebuie sa rugam frumos sa ne treaca si pe noi in listuta?

despre poze...inca nu prea stiu cum functioneaza forumul asta. aveti va rog rabdare cu mine ;).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by adana.9

multumesc frumos pentru felul in care ne-ati primit.
diana, nu inteleg povestea cu cele 10 mesaje mediate.
adica cineva se uita daca nu injur in primele 10 mesaje si daca-s cuminte ma lasa de capul meu?
noi stam pe huedin (se face din brancoveanu, in dreptul benzinariei petrom). in tineretului ne place pe langa parc.
gata, trimit acum. pana nu restarteaza iar delia computerul.
:)

adana

cam asa ceva,pana treci de 10 sau 15 mesaje.
pai tu nu stii ce a fost aici cu un copil rasfatat&pus pe sotii,care a facut pe hackerul si s-a jucat cu site-ul

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

LA MULTI ANI! pentru Luca vitezomanul, hai mai puiule pune-o iar de somn!
LA MULTI ANI! Giei Romaniei, a fost ieri o aniversare pe cinste in bratele bunicilor!
LA MULTI ANI! tuturor celoralati sarbatoriti din zilele3,4,5,6!

Bun venit noilor mamici, cum s-a mai spus, contaminare placuta!
Sanatate Tudorel si sanatate sotului de Acusor!
Palmyrah, soro, si tu le tragi asa tare?Jos palaria fetelor, mi se aprind obrajii cand va citesc si nu mai carai nik, nici o plingere

Slava lui Dumnezeu, si noi ne indreptam shoting pe drumul cel bun intr-ale bucatelor. Ieri a mincat fata legume cu miel a la mama, nu mult ca apoi plingem dupa Monti, dar satisfacator pt inceput!
va pupam si revenim la pauza de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cristina cand plec cu el 3-4 zile ii iau cam asa:body cu maneca lunga(6 buc unul pe zi sau daca imi face vreun kk cu stropi si se umple pana in gat luam 2) acum ca a fost frig si de acum cu maneca scurta si gen maieu, pamparsi, strampi si sosetele, apoi pijamaluta, prosopul si halatul de baie si cele necesare baitei(creme, betisoare etc), in general ii iau treninguri(el asa sta in casa), o tinuta de plimbat de fapt in care plecam. Si cam atat la haine. Luam borcanele cu fructe, iaurturi si biscuiti, apa plata, blenderul de mana, canuta si lingurita , suzete, biberoane, sterilizatorul daca stiu ca am microunde daca nu solutia de sterilizat la rece chicco, ceva jucarele. Scaunul de masina si balansoarul de la Garaco ca se strange fain si il pun in el cand papa(pe post de scaun d emasa ca ala e ditamai) si apoi in lada frigorifica ii iau carnita si ce mai papa el legume ptr zilele de deplasare daca nu am acolo de unde sa iau. Oricum plec cu ditamai bagajul , eu si tasu cu ce e pe noi , pijamale si eventual inca o bluzita si pauza ca restul masinii e ocupata de fimiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by adana.9

albinutza, cered ca noi ne cunoastem din timpul sarcinii
sau e doar o alta coincidenta?

Da-mi amanunte, ca nu stiu

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, super ideea cu analiza. Mai ales ca cea mare merge la scoala si sunt convinsa ca vine acasa cu tot felul de ..... dude ! Vorbesc cu doctora luni.

Caterina, eu Anei nu i-am mai bagat de la 6 luni nimic nou in alimentatie ( rujeola, spital... regim... etc) deci stabilitate a avut de m-am acrit eu de aceleasi mancarici. Problema la ea a fost intotdeauna cu legumele ! Si chiar ma simt super frustrata ca nu am atata imaginatie incat sa ii ofer copilului de mancare ceva sa ii placa. Parca sunt batuta in cap ! Ca ce Dumnezeu e doar un copil de 8 luni iar eu nu ma pricep sa o hranesc.
Sunt necajita rau pe mine !!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Adana, eu stau pe Uioara, la blocul cu magazine la parter. Esti aproape de noi. Eu plimb mandra prin tot cartierul, dar cel mai mult ne place pe covasna, ca-s mai putine masini, multi copaci si parculete printre blocuri. Uita-te la pozele noastre, daca pui si tu va studiez bine si poate ne intalnim la ture cu vehiculele bebelinelor... Deocamdata in Tineretului merem doar in week cu tati, ca fata n-are inca scaun de masina si nu pot sa si conduc, s-o tin si in brate...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

am pozeeeeeeeeeeeee?

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Adana..am uitat albumee la privat..le scot acum

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Yasmari,da nu-s ce ma apuca sa ma inscriu la master,de parca nu aveam destule pe cap!
Colac peste pupaza fiu-miu al mare,mi-a zis aseara "mami da nu mai faci si tu si o surioara?Ii spun,dar nu il ai pe Rares ,fratiorul tau care te iubeste mult,mult?O,stiu ca Rares ma iubeste si eu il iubesc da mai fa si o fetitza,sa fim mai multi copii sa am cu cine ma juca!Glumet rau,nu?

Monica,saru-mana,acum imi listez pagina !
Noi vrem sa incercam o iesire de Paste,dar sa-ti spun sincer eu nu prea ma incumet,mai ales ca lui Rares abia ii va trece varsatul de vint si organismul inca e slabit dupa boala!

Mergi la inceput