Bebelusi de iulie-august 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Brianamica, poate ca nu vrea ceva nou... Mie dr fetei mi-a zis sa-i pastrez piureul din toate legumele, ca la varsta asta copii vor totusi stabilitate. Ii fac in zilele de galbenus piure de cartofi, dovlecel, telina, praz, pastarnac, ardei, iar in cele de carne pun morcovi si cam scot cartofii. Si mananca tare bine. A ajuns deja sa manance in fiecare zi la aceleasi ore mesele de solide. Stiu ca alti dr spun sa se varieze mesele, dar poate ca unii copii nu accepta.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Brianamica si a mea face la fel...am vb cu dr, si a zis sa-i afcem o urocultura ci antigen giardia..ca dupa toate cele...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Brianamultumim frumos!

Eu ii fac lui Rares cele mai diverse combinatii,si vad ca tine!Pentru prinz carnitza de vita sau pui cu cartofi,morcov,fasole verde sau mazare la blender;piure de cartofi cu morcovi si cu out sau
ficatel;piure de catofi,dovlecel,morcov cu ou sau ficatel,dupa amiaza iaurt facut in casa cu fulgi de porumb(ii place la nebunie)sau cereale de la Milupa(peste 8 luni,cu bucatele de cereale).Ii mai cumpar din cind in cind borcanase de la HIPP ,ULKER(?nu stiu sigur daca e denumirea exacta)sau NESTLE si vad ca le papa cu multa placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

multumesc frumos pentru felul in care ne-ati primit.
diana, nu inteleg povestea cu cele 10 mesaje mediate.
adica cineva se uita daca nu injur in primele 10 mesaje si daca-s cuminte ma lasa de capul meu?
noi stam pe huedin (se face din brancoveanu, in dreptul benzinariei petrom). in tineretului ne place pe langa parc.
gata, trimit acum. pana nu restarteaza iar delia computerul.
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

albinutza, cered ca noi ne cunoastem din timpul sarcinii
sau e doar o alta coincidenta?

anis, ce trebuie sa fac sa o pot edea pe a ta fata mai putin infofolita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

uram si noi nascuti azi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

multa sanatate baiatului nostru.Andreea sa il pupi de la noi sa se faca bine repede

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

bun venit noilor mamici si bb am vazut pozele Ilincai care e o dulce,nu am reusit s-o vad pe Delia insa.poate pui linkul.
pitecantrop-bun revenit,te-am vazut la Monti mai activa.imi venea sa te intreb ce mai facetifelicitari pt slabit,ai dat ceva
-azi esti de serviciu,ai preluat stafeta de la Simona
anis&Cati-ma bucur ca v-a placut ce am scris.
Diana-mersic,astept cu rabdare atunci
felicitari bb pt dinti.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Andreea,
Multa sanatate lui Tudor !
A avut si Rares bronsita cu zgomot la plamini(o forma urita rau),tusea foarte tare si mititelul nu putea minca mai nimic;
si laptele il papa in doua reprize.Am luat Klabax 7 zile,Prednison(5 zile,schema 2,2,1 si1/2,1 si 1/2 si Sanbutamol ,Ambroxol pentru tuse si Ser efedrinat si Sterimar pentru nasuc.
Apoi 5 zile de Sumetrolim(Bisteptol),pentru ca tusea la fel de tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

diana merci mult de tot

ilinca

Mergi la inceput