Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'neatza,gagici...
Am aparut si noi...
Ieri am fost la masaj....a fost super....I-a placut fiicamii la culme..au pus-o si pe minge dintr-aia de graviduta...stiti voi...
A consultat-o si un medic kinetoterapeut...si mi-a laudat-...isi tine bine caputul..are mobilitate...a zis ca o sa fie supla si lungana...
Miss o face mami a ei...
Asa...a fost si tanti doctora...stam bine...fontanela e cam deschisa...dar a zis ca nu are semne de rahitism..cum credeam eu,ca nebuna......
Irina...trece si la noi la 2 luni,please...
4615 greutatea...PC 38 PT 37...59 CM...
Cata....sper sa fie ok Bia...x2
Gio...mortal Marcolinox2
Moni... tu chiar incepi munca??? si ptDIA..
Anda,Liliana,Mirela,Denisa,Bee,Ursulica,Alina,Ioana,Irina,Maraki,Mira,Dana_Ene,March,Denisa,Janina,si toate fetele....x2....si pt bebei .

E asa trist afara...ca sa ma blegesc si mai si...Off....
Fetele...am facut o timpenie..ieri am dat o comanda grasita pe mess...si am transmis lista mea intre membri...
Va rog sa nu va suparati....nu dati cu bulgari....
Am comis-ooooooo!!!!!!!!!!!!

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

De cand a facut 4 luni parca e alt copil. Nu il mai suport, toata ziua striga dupa mine, si chiuiue si nu vrea frate decat in fund. Ieri l-am lasat sprijinit putin intre perne si 40 de minute s-a chinuit sa se ridice....e si perseverent. Am auzit eu ca sagetatorii astia sunt ambitiosi da' chiar in halul asta?
Ca sa nu va spun ca mai nou, cand iesim afara o facem cu circ si scandal la imbracat iar in carut nu vrea decat cu spatarul ridicat, nu la pozitia intermediara, la maxim. Si uite asa dupa ce ne certam o vreme il ridic in fund, il bag prin toate gropile(asa ne place, zdranganiti) si dupa ce adoarme il las la orizontala.
Mai fetelor, eu sunt super colerica si incapatanata, nu credeam ca o sa cedez in fata cuiva, si uite ca ma face fi-miu, un pispirel de 4 luni, sa fac numai ce vrea el....offf, ce fac peste 15-16 ani?!!
Nici nu ma gandesc ce va face cu ta=su!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ana Draga, dar ce vise erotice ai! Si fii-miu la fel, daca su reuseste el sa se ridice singur in fund se enerveaza si incepe sa faca scandal. Si daca nici asta nu functioneaza ajunge sa vomite de atata efort. Dar e simpatic! Taaare mandra mi-s cu el!

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ce mi-a zis doctora.cA SA VERIFICAM LAPTELE DACA-I CONSISTENT,PUNEM INTR-O LINGURITA PUTIN,SI LASAM JUMA DE ORA.
E BUN DACA FACE INEL DE GRASIME.
Acum fac si eu experimentul.

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Ioana..stai calma..ca si fimea...ne executa pe amindoi...si pe mine si pe tati....Noi papam formula cu plimbare mai nou...si daca se poate cit mai in fund...Asa ca...nu sunteti singurii...x2

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Acus vazui ca am mai luat o steluta...si sunt membru matur...sunt tareeee...

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimineataaaa gagici!

Dupa lungi batalii cu papanasul urlacios de la vaccinul ala nenorocit a adormit aseara pe la 22:00. Mititelul a dormit pana la 8:00. Bine macar ca si-a facut somnul de noapte daca ieri a suferit atat de tare de la injectie. Robert era f uimit de supararea lui fiu-sau si de faptul ca nu ii intra nicicum in voie.

BEE - nu m-am riscat iubita cu baia, mai ales ca acum e mai frigulet in casa. L-am sters cu servetele, i-am dat cu putin ulei...sa imit masajul, l-am echipat in haine curate si gata ... asta a fost.

Acum la 9:30 i-am facut branzica cu banana in care am pus si o masura de cereale. A ras aproape tot si a iesit chiar f multa. Eu as fi fost multumita daca manca macar 10lingurite dar haplea s-a pus pe tot castronelul. Nu va zic ce era pe el.. la gura lui.. isi baga ambii pumni, isi punea pe fata, si-a bagat in ochi, in nas, in par, pe el, pe langa el... ce sa mai a trebuit sa il schimb cu totul si sa ma chinuiesc sa il sterg de resturile de branzica de pe el. O sa pun si poze sa vedeti in ce hal arata.

Canda ma bucur ca Filipelul e bine si ca nu s-a inrosit la picioruse. Sa ne spui cum a dormit.

GIO- caruciorul este sport , MAXI-COSI l-am luat de la Miniblu si era la oferta am dat 5,8mil.E misto ca se strange ca o umbrela tot.. nu e nevoie sa detasez nici o piesa si are loc in masina mea ... super usor, super manevrabil. Are mai multe trepte la spatar si pot sa il pun sa stea si culcat... dar de-acum il pun ridicat putin si ii pun o pernuta(nu foarte umflata) sub spate-fundic si sta super misto. Doarme de n-are treaba in el.

Astazi este nashpa afara. Sunt super ofticata pt ca programasem sa ma duc la curte. Facusem rost de o echipa sa imi sape gradina si sa mut trandafirii iar eu cu mama sa facem curatenie in casa pt ca pana la Paste vrem sa ne mutam, defapt cred ca week-end-ul viitor.
Desi o sa fie nasol ca nu voi avea internet abia astept sa ma mut.

Fug sa mai citesc din urma si revin!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata si masajul.
Bee si Ioana, acum sincer va zic, ca de se trezea si fiu-mio la asa ora matinale eu de mult o luam pe aratura.
Prima luna a fost groaznica pt. mine, cand trebuia sa-i dau si la ora 3 sa pape, dar pe urma a renuntat la ea si uite asa de la 6 dim. cum era la inceput, dormim tot mai mult.
Ioana trimite-l incoace, poate se ia dupa Marco si dorm amandoi.
Al meu a facut putin scandal cat eram la masaj, dar l-am pus in bouncer, a gangurit, s-a jucat si acum somn.
Nico ma bucur ca-i place la masaj placintelei tale.
deci tu esti de vina???? Nu stiam de unde-mi tot apar persoane sa le accept in lista mea, dar stai linistita ca le-am dat ignore. am mai patit-o asa cu o prietena si mi-a trimis toata lista ei, i-am acceptata si pe urma au navalit aia pe mine, ca cine sunt, ce vreau, bla, bla, bla. De atunci pazea!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

NICOLE - ma bucur ca sunteti bine. Sper ca te-a mai inveselit placintica.

ANA (Spania) - bag de seama ca te-ai lasat de toate schimburile. si tie si Francescai si te asteptam cand poti sa intri sa ne mai impartasim idei de "despaduchere".

Fetelor multam de info cu dosarul de CIC. Acum... cine l-a depus sa imi zica si mie ce trebuie sa pun in el. Pleeeese!

ANASEBE - tu nu ai vazut ca nr la tzatze si copii maraizti se dau gratis?Crezi ca ii vrea cineva pe bani. si tie si lui Tiberiu.

IOANA - ai dreptate.. cum au crescut cum cer si mai multa atentie nu ma mai scapa din ochi papanasul. Si al meu se enerveaza pana il scot si trebuie sa il zdruncin bine cu caruciorul sa se linisteasca... asadar vad ca prezinta simptomele din "grafic" si eu zic sa nu ne mai nelinistim ci sa ne inarmam cu rabdare.

IRINAAA - pai daca ajungi pe la "Bucale"... stii daaaaa? Ca de nuuuuu

Mergi la inceput

Aoleu Nicole... lasa-i sa ma caute astia ai tai pe mess ca oricum nu-mi merge de duminica parca... nici nu mai stiu exact decand.

IRINA la tine s-a rezolvat? Spune si la fata aici sa stiu ce sa ii fac. Tks!

Mergi la inceput