Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO am pus poza cu caruciorul in album. E Maxi-Cosi Maxi-Taxi Birdi ce "Fulga" sunt.
Dupa ce il vezi sa imi spui sa-l scot de-acolo.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Angi...asistenta rostogolea...iar in acelasi timp,medicul o plia pe Daria..usor..usor..in ritmul rostogolirii....
Faza e ca nu a zis nici pis...deci i-a placut,bandita...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Nu las nici o lumina aprinsa noaptea. Am o lampita cu lumina chioara pe care o aprind cand se trezeste. In prima luna Codru dormea cu lanterna sub perna si mai punea din cand in cand lumina pe el sa vada daca e ok Sper sa se regleze si el cu somnul ca vorba ta mananca consistent.

Ma asteapta un teanc de rufe de calcat si le-am tot lasat dar nu s-au calcat singure ... ma duc sa bag fierul in priza poate imi vine cheful.

Angi de motanel

Mergi la inceput

Daca tot e ziua mea de forum.....hai sa va mai zic ce am descoperit:fimea e moarta dupa suzy...Dupa ce la inceput nici nu a vrut sa auda..a fost maica-mea la noi..si nu stiu ce i-a facut..de acum e distrusa...Suzy..e tot timpul cu ea......
Cind nu papa..o pacalesc cu suzy..bag putin suzy...apoi tusti scot si bag bibe..si tot asa...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Liliana l-am vazut. misto si il apara si de soare.
Ce fain e plin de branzica . eu am citit prin carti ca nu se da banana decat mai tarziu, ca e cam pretentioasa.
Canda nu cumva vorbesti de brosura data in maternitate?Am primit una in care arata cum sa facem masaj bebeilor.
Ingrid poate era prea mult pt. Diana. de la pereti goi, ai trecut-o la desene. cine stie? Marco chiar se uita cu placere la cele de pe perete si la mobila ca e tot cu desene. Nu le da jos de pe pereti.Sau poate nu i-a placut ca a simtit ca ai dus-o in alta camera..
Nico misto la masaj. Acelasi lucru il fac si eu cu suzeta si cu sanul. Al meu vrea sa pape dar nu stiu ce are cateodata, ca il bufneste plansul. si atunci il calmez cu suzy, pe urma pun sfarcul.

A papat exclusiv san si mama ce cu pofta tragea, dar a si venit.

Am pus poze de ieri. e una superr mortala calare pe caine si cu gura pana la urechi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Nicole deci placintica incepe sa doarma mai bine noaptea. Super! Deci nu a obosit-o masajul ci a revigorat-o.

Angi - ma gandeam ca poate doarme cu o lumina si sa o stingi. Eu din seara in care i-am stins lumina luiNicolas (aveam o veioza cu bec de 40) a dormit pana mai spre dim iar acum doarme de la 21:30 pana la 8:00. Mai ceva ca un adult.

Mergi la inceput

Si eu am citit de banana pe forumuri asa cum am citit ca se incepe diversificarea la 6 luni si tot asa cum am citit si de portocala ca e alergenica iar Nestle au suc de porto de la 6luni. Oricum i-am bagat 2 feliute...deci nu e cine stie ce. In plus decat sa ii bag piersici de la turci mai bine banana pt ca nenea Capraru o recomanda.
Noi am crescut cu mar si biscuiti si gris cu lapte si n-am mai avut nimic. Nu zic sa facem si noi la fel dar nici nu vreau sa exagerez si sa il tin intr-un clop de sticla.O sa ii dau cate putin din toate ca doar nu o sa-l indop. Stiu ca se spune ca bebelusilor nu le place sa experimenteze gusturi noi si ca nu au nevoie de varietate dar cum sa ii invatam mai tarziu sa manance detoate daca noi ii dam doar 2 feluri de papa.
Asa ca eu o sa ii dau din toate fructele si o sa vad cum le tolereaza.

Mergi la inceput

GIO - iar ai chinuit copilul cu sedinta foto. E super dulce cum rade el pe catel. Se vede ca e barosan, nu doar din kg pe care zici ca le are ci si din poze. Cand o sa incepi diversificarea sa te tii.. o sa te rupa de shale.Mai ales daca o iei intai pe cerealeeee... frumosului.

Mergi la inceput

Asta-mi lipsea:eu am un IMM...si mi-au trimis astia sa completez o situatie statistica cu consumul de energie,...
Sunt timpiti...

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Am facut experimentul cu lapticul..e inel de grasime...
EEEEEEE!!!!!!!!!!!!
dECI,BUNA FULGUTAAAAAAA.....

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput