Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Nico eu i-am facut Pentact-hib, liliana la fel. Acum cica s-a scos asta. dar e bun si petaximul si e facut de aceeasi firma. Fiu-mio n-a avut nimic, doar ca a fost mai somnoros.
Caruselul ala se gaseste la Miniblu, si e vreo 2 mil. si ceva parca. Si eu am vrut sa-l iau, dar parca nu era pt. baiat, si atunci cum alte modele nu erau, i-am luat unul normal cu ursuleti.Oricum al meu nu sta in patut decat seara cand doarme.
Liliana am intrat pe site-ul lor. daca imi spui numele il gasesc acolo, ca toate sunt maxi cosi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
teolinda spune:
GIO e MaXI -COSI CITI, are si adaptor pt cosul de masina . Dar cine mai pune cosul de masina pe schelet, il iau direct cu caruciorul. Il poti vedea si pe site la Miniblu.
Am pus poze cu murdariciul de branzica, facute proaspat..azi.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Bee spune:
Nicole, eu am facut vaccinul de la dispensar si a fost ok, nici o reactie adversa nimic. SI Ana avea 4900 la vaccin
Ingrid, saracutza Diana. Fata mea e la fel, teribil de sensibila: daca i se pare ca vorbesti cu ea pe un anumit ton, plange imediat. Astazi a plans cand l-a vazut pe tatal meu! . Mai tarziu am realizat ca parea negru de bronzat ce era si cu camasa galbena parea si mai negru. DAr plangea biata fetitza de mi s-a rupt sufletul. IN schimb la pisicile din jurul ei (de pe lenjeria de pat) rade si vorbeste cu ele. Trebuie avut mare grija cu micutzii astia.
Teolinda, eu am depus actele in februarie, deci chiar nu mai stiu exact ce e nevoie. Oricum de la servicu itzi trebuie o adeverinta in care sa scrie cand a incetat concediul de maternitate si o cerere catre directorul institutiei la care lucrezi cum ca vrei sa intri in conced. + ceva adeverinta ca s-au achitat contributiile la asigurari, parca. Oricum actele pe care ei trebuiau sa le depuna itzi trebuie tie sa le depui. SI in plus certificate de nastere/ casatorie, buletine, livret de familie. Poate te mai descurca cineva din hatzisul asta.
teolinda spune:
Pai BEE - adeverinta aia de incetare a postnatalului nu o am. P-aia o astept.. uite chiar acum sun sa vad ce naiba fac cu ea de dureaza atat... Eu am dat cererea de CIC la serviciu de o luna
canda_h spune:
Ziua buna!
Uite ca am trecut si noi cu bine de noaptea asta. Filip s-a trezit tot la trei ore (ca de obicei) si a scancit un pic cand si-a adus aminte de picior dar l-am rezolvat cu comprese reci. A facut si un pic de febra (a avut 38.4), dar acum am trecut si de asta.
Liliana vad ca nici lui Nicolas nu prea i-a picat bine vaccinul
Multumim de incurajari fetelor. Stiti ce l-a uns pe Filip mai tare la suflet: pupicii de la Selin, cred ca i-a luat toata durerea
Mira sa sti ca nu o cunosc pe fosta ta colega ... eu sunt numai de vreo o 4 ani in Timisoara si in plus aici sunt vreo 6 biserici penticostale.
Nicole mi se pare mie sau esti mai optimista Vad ca va prieste masajul ... sa ne povestesti si noua cam cum ii face masaj. Cum a pus-o pe minge, ca am si eu si as putea sa il pun pe Filip sa faca putina miscare si asa e la cura de slabire
Giva esti o norocoasa cu asa flacau care doarme toata noaptea. Eu nu stiu cand o sa apuc sa mai dorm macar sase ore legate . Ioana tu m-ai descurajat total, am crezut ca daca cresc bebeii dorm mai mult, dar vad ca Razvanel are program la fel ca Filip. Daca gasesti unde sa-l trimiti sa ne zici si noua ca as dormi si eu bine Eu o sa incerc sa il pacalesc cu ceai ca sa sarim peste o masa de noapte. Va tin la curent daca reusesc sa il dezvat de sculat noaptea.
Maraki am citit cat mananca Angelos. Laptic nu papa foarte mult, dar el e deja baiat mare si mananca si alte feluri. Filip mananca dupa baie cam 170 si in timpul zilei 130/140 la o masa. Eu zic ca nu mananca exagerat de mult, dar totusi creste bine ... poate e de vina ciocolata pe care nu ma pot abtine sa n-o mananc
Cine mai vrea vreo doua masuri la "sutien" ca am si eu in plus ... de la B am ajuns la D
pupici
Angi de motanel
Ingrid S spune:
Nicole, de atatea ori de cate am adus-o in camera sta nu a comentat nika, nici ieri cand am mutat-o. Dar azi...cine stie ce a avut.
Eu ii dau ceai de musetel in care pun o jumatate de linguritza de glucoza, asta pt kka. Pana acum i-am dat ceai de colici, Baby Calm, nu stiu cat a ajutat-o, avea asa un gust naspa...si nici nu facea kka de la el. Acum aud ca se chinuie sa faca ceva in spatele meu, poate-poate iese...
Referitor la vaccin, eu i-am facut Infanrix Hexa, nici o reactie, nici macar temperatura, zic ca e foarte bun.
Teolinda, in dormitor era un singur tablou cu peisaj de vara, in rest peretii erau goi si nu mi-a facut crize. Aici sunt plini de figurine, de pitici etc, poate dintr-o data e prea mult pt ea.
Bee, mi-a plans o sg data cand a vazut pe una din matusile mele (asta referitor la oameni), in rest, mai ales la barbati, zambeste si e f. vesela. Dar la figirile astea...poate are pitici pe creier...
Ingrid S si Diana
nicoleta raducu spune:
Angi..si pt motanel.....
Tot naspa sunt..dar nu ma mai iau in seama..ca tre sa fiu pozitiva...sa nu-i transmit si placintzicii starea nebunei de mama...
Ci de masaj...
Au dezbracat-o complet...fara pampers...(si bineinteles ca fimea le-a tras un pisu...)....prima data intinsa pe spate,cu fata in sus...piciorusele...bicicleta..flexate..deci gimnastica pe care o facem si noi...apoi cu minutele...si apoi a inceput sa o maseze cu ulei..unul de la Chicco...Masajul mi-a placut muult...au frichinit-o pe fiecare milimetru de pielicica...In talpa..ca la reflexoterapie...miscari circulare...apoi pe picioruse..burtica...minute..git...capsor...urechi...Apoi intoarsa pe spate,la fel....
Dupa juma de ora...au pus-o pe minge...Una enorma...si acolo..asostenta rostogolea mingea..iar medicul o rostogolea pe fimea...si cu capul in jos..si pe burtica..si pe spate....pt intarirea musculaturii cik...
Cam asta..nu stiu daca ai inteles ceva...
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
teolinda spune:
CANDA - bine macar ca Filipelu' a dormit conform programului..daca s-ar fi trezit din ora in ora? si nu te ingrijora ca in curand o sa pape mai rar si va dormi mai mult noaptea mai ales ca mananca atat de consistent. Tu ii lasi cumva vreo luminita aprinsa in camera peste noapte?
INGRID - lasa ca se obisnuieste ea cu desenele vei vedea..pe masura ce va creste va fi mai interesata sa descopere lucruri noi.
NICOLE - misto masajul. Cred ca era franta placintica dupa aceea.
Papanasul meu doarme de 2 ore. Pai cred si eu la cata branzica a papacit
canda_h spune:
Nicole .
Nu prea am inteles cu rostogolea si mingea si pe Daria, dar o sa incercam si noi sa ne prostim un pic cu mingea ... multumim de idee.
Cum masajul am priceput si eu cum e ... cam asa ii fac si eu masaj, am avut ceva brosura si am furat idei de masaj de acolo ... si Filip sta ca un mielusel la masaj il apuca foamea abia cand incep sa il imbrac.
Angi de motanel
nicoleta raducu spune:
Lili..vreau sa-ti zic ca nuuuu...desi asa ar fi fost normal...fimea a dormit 10 minute...
In schimb,azi noapte s-a trezit doar odata...la 3...
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "