tampoane 'intra'?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Krelia,

nici lumea nu prea mai sta compacta, ia uite la "1 sau 2"....

quote:
klumea in ziua de azi...si crede-ma...se lipeste de oareshce treburi ..in plus...nu sta nici compacta..(vata, desigur )....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by anca tanasica

pai nu le scoti mah cand te duci la wc...

cu riscul de a fi putin insistent de nestiutoare... intreb si eu ... cand te duci la wc nu scoti tamponul? pai asta nu e totala lipsa de igiena? ma gandesc ca-si maresc volumul si apoi oricum trebuie sa le scoti...

vad ca pana si pe barbati ii intereseaza acest subiect! chiar asa domnilor?!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Disperata, nu , nu se scot cand te duci la baie, nu se scot cand faci dush, nu se scot cand mergi la piscina, tocmai aste si este rostul lor. In vagin nu intra apa, e ca si cum ar sta inchise ermetic. Si NU este lipsa de igiena. OB-urile se schimba doar cand trebuie si cred ca , asa cum zicema si mai sus, orice femeie se cunoaste pe sine si stie cand trebuie inlocuite.

Anka T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Eu nu stiu de va faceti atatea probleme. Cine vrea sa poarte tampoane, foarte bine, cine vrea absorbante, iarasi foarte bine. Fiecare alege ce e mai bine pentru ea. Va scoateti ochii pentru atata lucru

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

jocelyn: nu asta e problema. eu folosesc absorbante. dupa cum spun fetele astea care folosesc ob.... e super. daca nu ziceau ele , eu nu incercam.... nici macar sa cred ca sunt bunicele... d-apai extraordinare. asta-i rolul comunicarii: de a schimba pareri, opinii.. de a adopta ce-i nou, sau ce-i bun.. ma rog..

interesant : nu stiam ca nu se scot cand intri in apa.... am sa citesc mai cu atentie ambalajul. merci de informare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

quote:
Originally posted by disperata

interesant : nu stiam ca nu se scot cand intri in apa.... am sa citesc mai cu atentie ambalajul. merci de informare...

breeee !!! N-arunca instructsiunileeeee!!!!!! Shi io care-mi imaginam ca alea cu desene si cu nu puneti obeuri in priza ca nu ie intrerupatoare era pentru americani shi avocatsii lor

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Hai ca vin si eu cu un sfat pt fetele care nu au folosit niciodata tampoane interne, dar care vor sa incerce: pentru inceput folositi Tampax! Sigur, este doar sfatul meu, dar va asigur ca ... intra mult mai usor decat OB-ul pt ca are un aplicator din plastic care aluneca mult mai usor decat matasica aia ce imbraca OB-ul. Eu una sunt o fericita utilizatoare de Tampax si am fost tare nefericita cand au disparut de pe piatza o perioada destul de lunga de timp. Atunci am dat-o pe OB si am fost multumita, dar de cand a reaparut prietenul meu yuhuuu ... tot sa-mi vina ca eu habar nu am!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna fetele.
ma bag si eu ca musca in lapte. eu folosesc ob de ani de zile. de acord, la inceput era mai greu cu introdusul, dar acum nu mai sunt probleme, iar socul toxico septic apare la persoane cu o lipsa crasa de igiena.
cat despre tampoanele externe, si mie mi se pare ca miros, fac zgomot si ma irita.
fara suparare, cred ca depinde de la caz la caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Hai ca vin si eu cu un sfat pt fetele care nu au folosit niciodata tampoane interne, dar care vor sa incerce: pentru inceput folositi Tampax! Sigur, este doar sfatul meu, dar va asigur ca ... intra mult mai usor decat OB-ul pt ca are un aplicator din plastic care aluneca mult mai usor decat matasica aia ce imbraca OB-ul. Eu una sunt o fericita utilizatoare de Tampax si am fost tare nefericita cand au disparut de pe piatza o perioada destul de lunga de timp. Atunci am dat-o pe OB si am fost multumita, dar de cand a reaparut prietenul meu yuhuuu ... tot sa-mi vina ca eu habar nu am!

Pregatiri

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Divine girl, mie mi se pare ca Tampaxurile sunt de o calitate mult mai proasta decat OB. Cel putin daca te uiti la ele fara aplicator , nici nu se compara; mie tot OB mi se pare mai usor de introdus, Tampax am un pachet intreg si zac acolo...
Dar daca nu sunt bune pt. mine nu inseamna ca nu sunt bune nici pt. alte femei, eu spun ca mie mi-au facut o impresie proasta, atat, ca sa nua jungem la cearta

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kittie

breeee !!! N-arunca instructsiunileeeee!!!!!! Shi io care-mi imaginam ca alea cu desene si cu nu puneti obeuri in priza ca nu ie intrerupatoare era pentru americani shi avocatsii lor

or' nu pricep eu.. ori ai "batut " prea tare...

Mergi la inceput