tampoane 'intra'?
Raspunsuri - Pagina 9
Veve spune:
quote:
Originally posted by ingerash
Divine girl, mie mi se pare ca Tampaxurile sunt de o calitate mult mai proasta decat OB. Cel putin daca te uiti la ele fara aplicator, nici nu se compara; mie tot OB mi se pare mai usor de introdus, Tampax am un pachet intreg si zac acolo...
Subscriu!De cate ori am fost tentata de ele din cauza aplicatorului (ultima teapa au fost cu alea "pearl" care-nafara de faptul ca au aplicator cu nuanta sidefata si cutia mai colorata n-au nimic in plus),de-atatea ori am ramas cu ele prin dulapuri,sfarsind la gunoi la urmatoarea curatenie.Eu am senzatia ca tampaxurile nu absorb si se strang in contact cu lichidul,in loc sa se umfle,dar sa ramana "uscate" la suprafata ca OB-urile.Oricum,tampax sucks;parerea mea
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
josefine spune:
o sa fac o descriere mai plastica
mie alea pearl mi se par usor de folosit, iar ob-urile mi se par imposibile de purtat, pentru ca se umfla, dar se si lungesc, ceea ce devine inconfortabil. iar astea pearl, doar se latesc, ceea ce e ok. eu le prefer pe astea, altele tampax nu prea imi plac. iar ob-urile doar cand nu am altceva
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Kittie spune:
eh... esentsial este sa nu aruncatsi instructsiunile de folosintsa... Iar de batut... Ne-om vedea la o cafea d'aia fierbinte rau de la mcdo ca sa i dam in judecata pt ca e prea fierbinte. Sau c-a disparut si obeu a devenit maro.. si acolo o sa ne esplicam despre americani si avocatsii lor...
mamica de
( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
anca tanasica spune:
nici mie nu imi plac tampaxurile...am incercat de multe ori...dar pur si simplu nu am reusit sa le bag...ma doare cand incerc sa introduc aplicatorul...ori sunt eu toanta, ori au ele o pb...dar ob-urile, mai ales astea noi sunt super!!!! pur si simplu aluneca f.usor in interior si dc le introduci corect (cititi cu atentie instructiunile!!!!) nu le simti...
am suferit extrem de tare cand dupa ce am nascut, din cauza epiziotomiei nu puteam folosi ob si foloseam absorbante...se auzeau cand mergeam...miroseau ingrozitor...ma iritau intre picioare...
si asta vara in concedii m-au scos din keke...ca am fost de 2 ori la mare si de fiecare data ma pocnea ceva...si nu am luat pilule la rand pentru a suprima mestra pt.ca stiam ca exista ob-uri...care si-au facut super treaba de am stat non-stop in apa si pe plaja fara grija...
asa ca votez pt OB Comfort...![]()
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by ingerash
Dar daca nu sunt bune pt. mine nu inseamna ca nu sunt bune nici pt. alte femei, eu spun ca mie mi-au facut o impresie proasta, atat, ca sa nua jungem la cearta
Da' de ce dom'le sa nu ne certam, a???!!! Da eu nu vreau cearta!
Eu vreau scandal!!!

Pana nu se lasa cu sange eu nu ma opresc, da??? Da' nu ma intereseaza ... te-ai luat de Tampaxurile mele???

Pregatiri
Mara76 spune:
Nici o paruiala, nimic? Borring!!! 
Serios vorbind, nici eu nu sufar tampax-urile. Aplicatorul ala ma incurca rau, daca va spun ca desi folosesc tampoane interne de tz ani, cand mi-a dat o colega un tampax am stat si m-am holbat la el o gramada ca nu stiam cu ce se mananca?!
Si nici materialul nu-mi place, parca nu retine bine sangele, in special cand e fluxul mai abundent. Asa ca eu zic pas.
emilyjeuly spune:
mey, draga nu stiu ce probleme aveti voi cu tampaxurile sau obeurile ca io ma inteleg bine, pot spune super bine cu amandoua si folosesc cu precadere tampax ca e mai usor de introdus dar nici cu obeurile nu mi-e rusine
!
mey, nene in fond si la urma urmei fiecare foloseste ce doreste, nu cred ca are rost sa iscam polemici si certuri pe seama unor tampoane ![]()
de oricare interne sau externe!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
Happiness_4_us spune:
Hi hi, e fun, imi place!
dar subscriu si io tot ptr Ob-uri. Mai exista la fel si Libresse si sunt naspa tare, nu sunt bune de nimic.
Nana Motoc
Fotografii cu noi
krelia spune:
S-apara gajicili cu scuteceeeee!!!!!!!!! 

(nu de alta, da' shomez, si nu-mi place
)
despre tampax..hm...folosi si io acu fro' mie de ani...da' tot raman fidea la obeuri, tata..ete asha!....daca se-ngroshara..sau se alungira..nu mai tziu minte...da'...parca nu ma deranjara prea rau...
apropos de asta....aparusera la un mom. dat, acu nush dk mai sunt..,..libress tampoane (desi, s-ar putea sa incurc numele..)...si din nevoie de
..negasind altceva..luai io d'astea..si cand el desfacui acasa..stupoare...lipsea unul
..in conditiile in care cutia era sigilata!...coperfield dom'le, nu altceva!
..
quote:
Originally posted by Mara76
Nici o paruiala, nimic? Borring!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
Veve spune:
Bre,voi astea cu campania pro OBeu (adica si eu),io tind sa cred ca aveti oaresce interese absconse aici;
ceva legat de nijte degetele pe undeva-candva-cumva [alacare-sirade-nbarba]
PS Astept cu interes interventia lu' DARAEL![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6