tampoane 'intra'?
Raspunsuri - Pagina 2
karol spune:
quote:
fetelor, sincer..io cu tampoanele astea.."extra"..am senzatia ca am pampers la ..si cand mai aud si fash-fash la cate-un pas...ia de mai mergi ...
....mie, dimpotriva...mi se pare extrem de incomode...pe cand ob-urile..dk le-ai "bagat" bine ...nici nu le mai simti ...cum, deopotriva, unora dintre fete li se pot parea extrem de necomfortabile...
..pare personala
Sint de aceeasi parere.Le folosesc de vreo 6 ani si sint super multumita.

Ana-Maria21 spune:
Si eu folosesc OB de 5 ani cred..si sunt super multumita si nu am avut deloc de suferit de pe urma lor.Poate cele care au avut sunt mai sensibile.Da eu nu le folosesc in primele zile doar la sfarsit.Pentru mine sunt si cele externe si ce le interne incomode.Cele axterne din aceleasi motive pe care le-a enumerat si Emily iar OB din cauza ca nu le introduc prea adanc cred dar tot le folosesc ca nu pot fara.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Apropo, Daniela b, poate ca nu le-ai introdus suficient de adanc. Ptr ca daca nu sunt introduse intocmai cat trebuie, intr-adevar sunt tare incomode si creeaza un mare disconfort!
Nana Motoc

....ce nostima esti...s-ar putea sa ai dreptate....
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
ingerash spune:
si eu folosesc ob si sunt f f happy ca s-au inventat! din pacate in primele 2-3 zile nu pot pt. ca vine prea mult si trebuie sa folosesc <<scutece>>
si ma irit ca naiba de la ele. dar in urmatoarele zile, e ca si cum n-as fii in perioada menstruatiei ![]()
anis spune:
Eu zic ca ambele sunt ok.Si nuu vad de ce unele sal altele ar fi mai bune.Doar ca OB daca nu sunt schimbate la timp sunt o sursa buna pt candidoza.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
flori76 spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Apropo, Daniela b, poate ca nu le-ai introdus suficient de adanc. Ptr ca daca nu sunt introduse intocmai cat trebuie, intr-adevar sunt tare incomode si creeaza un mare disconfort!
Nana Motoc....ce nostima esti...
s-ar putea sa ai dreptate....
Sigur are dreptate!iti spun asta,pt ca am patit-o!Se pun cat mai adanc si putin oblic si nu vei simti nici un disconfort!garantat!

Flori
mitumac spune:
Nu sunt de accord cu folosirea lor...exact cum spuneau fetele...mai bune cele externe...dar atata timp cat nu creeaza alte probleme...cred ca e binevenita orice metoda.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
Elise spune:
Eu am citit undeva (cred ca am citit chiar pe prospect
) ca pot provoca shoc toxic si de atunci....
Elise
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by flori76quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Nana Motoc....ce nostima esti...
s-ar putea sa ai dreptate....
Sigur are dreptate!iti spun asta,pt ca am patit-o!Se pun cat mai adanc si putin oblic si nu vei simti nici un disconfort!garantat!
Flori
scuzati-ma, zic si eu...nu ma dau ca-s vre-o cunoscatoare, la virxtsa mea, dar daca nici eu nu stiu sa-l bag, oblic si-n toate directiile, pai nu mai stie nimeni cum se baga
serios vorbind, absorbantele sint cu mult mai sanatoase...
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by numeioana
OB sunt excelente. Acum, eu sper sa nu fie chiar asa cum zic medicii. Mai exagereaza si ei ca sa ne convinga...
Din pacate, medicii nu exagereaza.
Ei doar spun ca exista probabilitatea X % de a face candidoza, probabilitatea de Y % de a face soc toxico-septic, probabilitatea Z % de a face alta boala.......
Faptul ca restul persoanelor de la Y % ,X % sau de la Z % pana la 100 % nu prezinta afectiuni asociate OB-ului, e doar o problema de matematica simpla.
Cat despre gravitate, daca ai soc toxico-septic din cauza OB-ului, probabilitatea pentru femeia care l-a facut nu mai este 0,00... %, ci creste brusc la 100 %.....
Apropo, legatura dintre OB si socul toxico-septic s-a facut dupa ce in US o gramada de femei tinere, perfect sanatoase, au facut soc toxico-septic secundar folosirii OB-ului............
Ar fi fost frumos daca era doar o exagerare a unor medici conservatori, dar, cu infinita tristete trebuie sa amintesc ca multe fete tinere au murit in urma socului toxico-septic neputand fi salvate..........
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT