tampoane 'intra'?

tampoane 'intra'? | Autor: viermisor

Link direct la acest mesaj

Sunt sigura ca s-a mai dezbatut subiectul acesta, dar vreau sa-mi spuneti si mie parerea voastra.
Eu am folosit numai OB-uri pana am ramas insarcinata, acum ma intorc la servici si pentru ca ma simteam f. lejer si in perioada mai dificila vreau sa revin la ele.
Mama lucrand in sanatate in schimb e tot cu gura pe mine ca daca ma mai vede cu asa ceva se supara. O fi refractara la nou sau are dreptate cu tampoanele intra?
Imi compara totdeauna apa curgatoare cu apa statuta unde e mediu favorizant pentru microbi si infectii. Eu nu am avut nici o problema cat le-am folosit (cam 7-8 ani), stiti ca nu ar fi 'sanatoase' OB-urile?

viermisor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Daca le schimbi la timp nu ai de ce sa iti faci probleme mai ales ca le-ai mai folosit .
Eu le folosesc doar ziua noaptea nu pentru ca mi se pare ca le tin prea multe ore.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de viermisor

Sunt sigura ca s-a mai dezbatut subiectul acesta, dar vreau sa-mi spuneti si mie parerea voastra.
Eu am folosit numai OB-uri pana am ramas insarcinata, acum ma intorc la servici si pentru ca ma simteam f. lejer si in perioada mai dificila vreau sa revin la ele.
Mama lucrand in sanatate in schimb e tot cu gura pe mine ca daca ma mai vede cu asa ceva se supara. O fi retractara la nou sau are dreptate cu tampoanele intra?
Imi compara totdeauna apa curgatoare cu apa statuta unde e mediu favorizant pentru microbi si infectii. Eu nu am avut nici o problema cat le-am folosit (cam 7-8 ani), stiti ca nu ar fi 'sanatoase' OB-urile?

viermisor

Mama ta are mare dreptate.
Sint impotriva folosirii OB-urilor altfel decit ocazional si numai in cazuri de maxima necesitate ( "merg la piscina si nu pot refuza deoarece am nevoie sa socializez si sotul meu urmeaza sa primeasca o slujba" sau cam asa ceva...)
Si le gasesc total disconfortante. Ma mir ca tu le consideri "lejere".
Sfat: renunta la ele!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

quote:
Initial creeata de viermisor

Mama lucrand in sanatate in schimb e tot cu gura pe mine ca daca ma mai vede cu asa ceva se supara. O fi retractara la nou sau are dreptate cu tampoanele intra?

viermisor

si mie mi-a spus doctoru ginecolog ca nu sunt bune. si de cate ori maduc si ma plang de candidoza ma intreaba: "ai folosit ob-uri?". daca imi aduc bine aminte mi-a zis ceva de genul....."imagineaza-ti o gaina taiata pe care o tii 3-4 ore la 37 de grade. ce se intampla cu ea." in fine....

nu stiu ce sa zic, daca sa le ma folosesti sau nu...nu am cercetat in detaliu argumentele pro si contra. eu nu folosesc decat in cazuri extreme. pentru ca totusi nu mi se pare chiar ok sa tii tot sanfgele ala in interior...chia si numai cateva ore. dar, repet, e numai o parere....

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by asi

Daca le schimbi la timp nu ai de ce sa iti faci probleme mai ales ca le-ai mai folosit .
Eu le folosesc doar ziua noaptea nu pentru ca mi se pare ca le tin prea multe ore.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante

Razvan

de acord. asa fac si eu.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Parerea mea este ca, odata ce au fost avizate de ministerul sanatatii, nu au cum sa fie daunatoare. Doar daca sunt folosite altfel decat scrie in prospect, ma refer daca sunt tinute mult mai multe ore decat trebuie, etc.
Eu le folosesc de aproape 10 ani si nu am avut nici o problema. Multumesc celui care le-a inventat!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Apropo, Daniela b, poate ca nu le-ai introdus suficient de adanc. Ptr ca daca nu sunt introduse intocmai cat trebuie, intr-adevar sunt tare incomode si creeaza un mare disconfort!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

si mie mi-au spus mai multe persoane (toate avizate) ca nu sunt recomandate. eu nu cred asta dar nici nu folosesc. daca exista macar 1% sansa ca ce se spune sa fie adevarat, de ce sa ma risc?

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetelor, sincer..io cu tampoanele astea.."extra"..am senzatia ca am pampers la ..si cand mai aud si fash-fash la cate-un pas...ia de mai mergi ...
....mie, dimpotriva...mi se pare extrem de incomode...pe cand ob-urile..dk le-ai "bagat" bine ...nici nu le mai simti ...cum, deopotriva, unora dintre fete li se pot parea extrem de necomfortabile...
..pare personala

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

si eu sunt de parere ca cine a inventat tampoanele interne a fost mare om! eu le folosesc de la 15 ani (stiu ca acu' o sa va ganditi cand mi-am inceput viata sexula ) ca am fost la ginecolog (pe vremea aia eram in Germania) si mi-a zis ca le pot utiliza pe cele mini chiar daca sunt virgina si de atunci sunt foarte multumita! inainte foloseam de alea externe si vorba KRELIEI, facea fash-fash si nu stiu cum sunt la altele dar la mine cand intra acel ... in contact cu aerul trebuia sa ma spal din ora in ora ca altfel nici eu nu ma puteam suporta. ajunsesem o obsedata de igiena! sper ca nu am suparat pe nimeni cu detaliile mele dar parca suntem la topicul femina intim

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu folosesc OB de vreo 7 ani si nu pot folosi altceva. Am incercat, dar fac o alergie ingrozitoare la absorbantele normale (Always, Bella, Libresse). Am incercat, dar nu pot sa risc sa ma treyesc cu o alergie care nu-mi mai trece. Am patit-o si nu mai vreau. OB sunt excelente. Acum, eu sper sa nu fie chiar asa cum zic medicii. Mai exagereaza si ei ca sa ne convinga...

Ioana

Mergi la inceput