tampoane 'intra'?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Step 4: ... The contents should not spill during removal. ...

Si daca ma trezesc ca totusi se varsa??? Am priceput cum se pune, nu pricep cum il scoti fara a imprastia ce a colectat.
Hm, asta nu ma atrage, internele la fel, raman la "extra".

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Si eu tot pentru tampoane votez,absorbantele imi dau o stare de disconfort.

DANA & ALEXIA (12.06.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Step 4: ... The contents should not spill during removal. ...

Si daca ma trezesc ca totusi se varsa??? Am priceput cum se pune, nu pricep cum il scoti fara a imprastia ce a colectat.
Hm, asta nu ma atrage, internele la fel, raman la "extra".

Cristina si Ale (30.09.2004)

Exact, cum il scoti fara sa se verse??? Ma intreb cate persoane considera potrivit acest dispozitiv.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Eu am utilizat foarte multi ani Ob-urile; la inceput am utilizat si tampax, dar mai putin; ma simteam foarte bine, nici nu le simteam; nu ma deranjeau si nu simteam nici o stare de disconfort, ca le aveam sau nu - nici o diferentza; de cand am ramas gravida nu am mai utilizat - exact in primele saptamani de sarcina ginecologul mi-a zis ca am o rana pe col si a zis sa nu mai utilizez ob-uri (inca nu stiam ca sunt insarcinata)....apoi am nascut si am utilizat numai tampoane mai ales ca nici nu as fi putut concepe sa utilizez ob-uri in acea perioada (vindecarea epiziotomiei a durat mai mult, cateva luni)...e si pana acum am ramas la absorbante in continuare....a fost ok sa zic pana acum, dar acum m-am reintors la munca si vine si vara si nu ma mai simt asa incantata de ideea cu absorbantele, dar pe de alta partea mi-e si frica cu problema cu rana de pe col si ce mi-a zis medicul ginecolog, ca sa mai incerc ob-urile......dar ce binera cu ele si ce comod, mai ales ca dupa nastere vad ca dureaza si mai mult si e si mai abundenta menstruatia....

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pookie spune:

Nu se varsa, nu dureaza mai mult de un ciclu pana te obisnuiesti cu ea. Si sunt intradevar foarte multe persoane care au incercat-o si sunt foarte multumite de ea.

Iar exact aceasta atitudine de 'vai am ajuns sa spal tampoane, ce dezgustator' ne omoara. Daca am avea o mentalitate mai deschisa la lucruri noi si diferite (inclusiv despre ciclu, sex si protectie) ne-ar fi putin mai bine. Nu vad de ce ne-ar fi rusine de corpul nostru si de ce vine cu teritoriul.
Poate mai e nevoie sa treaca cativa 10 de ani sa scapam de mentalitatea asta...

Si stiti care e culmea? Exact raspunsul asta ma asteptam sa-l primesc. Dar, oh well...eu am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Pookie, nu da si pe linga? Am citit eu teoria, dar nu-mi inchipui in practica cum functioneaza.... Cit de des trebuie golita? Nu genereaza o senzatie de disconfort? Eu am fost multumita de OB-uri, dar se pare ca dupa nastere nu mai functioneaza, asa ca sint deschisa pentru noutati!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Am impresia ca e lipicioasa si adera la mucoasa vaginala, daca e din silicon...las ca merg eu in Canada si-o incercpe bune.iar la scoatere la fel,cred ca iese lipita- am imaginatie bogata...

Dar Pookie in ce o tii in restul timpului? Si e suficient daca o spalam cu sapun ceva?Poate trebuie sa stea intr-un lichid? Se pune numai cand e ciclul abundent?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Hai ca mi-am adus aminte ca in Canada nu e vata la pachet, asa-i? ca eu trebuies a pun si vata ca am CM abundent si dupa ce se umple OB ul da pe afara iar absorbantele nu-mi plac, plasticele alea...
Eu vata n-am gasit acolo decat prostioare de demachiat...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

In Canada nu stiu, dar in SUA nici eu nu am gasit vata. Mi-am adus din Romania un pachet (mie-mi place sa-mi fac bete de sters in urechi din vata-vata).

Am incercat si eu tampoane din astea intra... cand eram mai tanara, dar ma jenau si mi s-a intamplat sa-mi gasesc chilotii patati, chiar la scurt timp dupa aplicare. Poate nu le puneam bine.
Acum nu mai am nevoie, am sterilet din ala shmecher si imi sunt suficiente tampoanele "daily".

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu una cred ca as incerca ce spune Pookie. De ce nu? Daca nu incerci n-ai de unde sa stii daca e mai bun sau nu.
Si apropo, daca vi se pateaza chilotul, altul decat cel pe care il folosesti in mod normal la ciclu, ma rog altii, si te apuci si-l speli atunci pe loc, cum e? Nu tot tu il speli de mana? ma gandesc ca acelasi lucru ar fi si cu chestia asta care colecteaza sangele. Mie una sigur nu mi-ar fi scarba, mai ales ca este vorba de mine.

Nana Motoc

Mergi la inceput