tampoane 'intra'?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

quote:
Originally posted by krelia

Toate ca toate, da' pana la urma....la momentul vorbirii (adik acu...sau, ma rog..maine dimineatza )..este vreuna dintre voi..INTRA? ....ca..io va zisai ca sta sa ma pocneasca...
.....concluzie.....5 zile..somaj "tehnic" nenica
ups..nah..ca iar am zis-o....iar ma fac de ras...ntz ntz ntz.....

Va pup, dragelor!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Me, me, me!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Pookie, e prima ora cand vad o astfel de alternativa... poate ne spui mai multe.. tie cum ti se par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Pookie

Alternativa...
...se numeste diva cup si se poate ordona de pe situl lor
www.divacup.com

hai ca ma facushi curioasa rau de tot.....
fetili, ia uitati ce gasi (instructiuni de folosire, maica )
http://www.feminineoptions.com/divacup.html - mai pe la jumatea paginii

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mara76

Me, me, me!!!

PS....va dati seama ca, in curand, facem 10 pagini scrise numai despre chestia asta? ...ce bine ca suntem femei!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:

quote:
Originally posted by Pookie

Alternativa...
...se numeste diva cup si se poate ordona de pe situl lor
www.divacup.com

hai ca ma facushi curioasa rau de tot.....
fetili, ia uitati ce gasi (instructiuni de folosire, maica )
http://www.feminineoptions.com/divacup.html - mai pe la jumatea paginii

26 august 2006

daaaa.....

acu sa vina darael.....

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pookie spune:

Ma bucur ca v-a starnit curiozitatea macar. Eu am stat si-am bantuit pe langa chestia asta ceva timp (tot intr-un forum), citind cat de extraordinara e. Stiind toate pericolele ob-urilor (si pe situl lor daca cititi dau destule informatii despre asta) am zis hai mah sa vedem ce-i asta.
Cred ca m-a costat vreo 40 de dolari canadieni acu 2 ani(si pretul e tot atata si acuma) Ei iti dau de la magazin, (banuiesc ca si pe site daca o iei online)10 ani garantie sau ceva de genul asta.

Ce e practic? O cupa de silicon medical, care se introduce si colecteaza sangele pana e cazul sa o schimbi. Pentru ca e silicon, si doar colecteaza nu absoarbe, nu mai ai probleme cu e prea uscat/nu aluneca mai ales la inceput sau sfarsit. si pentru ca nu ataca vaginul cu substante 'rauvoitoare' poate fi tinuta pana la 12 ore, depinde de flux.
Cum se introduce practic? Se apuca de mot (care poate fi tuns putin daca vi se pare prea lung) se indoaie cu 2 degete si 'poc' se introduce. O data asezata, ea se va extinde si crea un mic vid, cu ajutorul caruia face 'suction'. Deci nu permite scurgeri pe langa (in foarte marea parte).
Se spala cu sapun si apa calda si din cand in cand (depinde cum considera fiecare) se fierbe (ca orice chestie din silicon)

Si un alt avantaj, e ala ca poti calcula cantitatea cu care te pricopsesti in fiecare luna. Poate fi un lucru f bun in caz ca se intampla ceva acolo si altfel nu ti-ai da seama.
Poate una dintre voi se va incumeta sa incerce si poate asa se va mai duce vestea. E pacat ca numai astia in vest sa stie despre minunatia asta. Daca va ganditi ca e prea scumpa, faceti socoteala cati bani cheltuiti pe luna pe aripioare de tampoane si ce bataie de cap e sa stai mereu cu provizia in geanta.

Daca mai aveti intrebari o sa incerc sa va raspund, dar probabil gasiti tot ce trebuie pe situl respectiv.
www.divacup.com

Si da, si mie mi s-a parut dezgustator prima data, dar pana la urma e corpul tau, sangele tau, si faci un lucru bun pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu as folosi asa ceva. M-am gandit eu de cum am vazut-o ca se spala, dar nu am mai zis. Asta mai lipsea acum sa fierb si chestia aia. In veci nu o sa folosesc asa ceva. Nu stiu, dar mi se pare o porcarie. Parerea mea . Inventam scutece pentru copii si noi spalam tampoane....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Poate era bine sa aiba o solutie cu care s-o dezinfectezi...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
fetili, ia uitati ce gasi (instructiuni de folosire, maica

Si ce-i asa funny?Doar nu discutam despre carti de colorat aici ci despre tampoane...care si alea au aceleasi instructiuni care trebuiesc citite (poate n-ar mai fi femei care sa spuna ca le incomodeaza sau ca simt ca le cade tamponu') si care,da,se introduc in vagin cu degetu',desfaci labiile ca sa ai acces mai usor...Vai,vai,ce rusineee!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

M-ai inteles gresit...
Am ales sa fiu...funny..inca de la inceputul (ma rog, de la la mijloc) subiectului...pentru ca asa sunt eu....in plus, nu cred ca am manifestat vreo urma de pudoare de-a lungul subiectului...
Am ales de-asemenea sa dau un oarecare link catre niste instructiuni de folosire ale unui produs absolut nou pentru mine si pentru multe altele...pentru ca mi s-a parut ceva util. Nu am vazut nimic funny in acest lucru...poate a fost funny doar modul in care l-am spus, eventual...
Sincer, nu am inteles mesajul tau........

quote:
Originally posted by Veve

quote:
fetili, ia uitati ce gasi (instructiuni de folosire, maica

Si ce-i asa funny?Doar nu discutam despre carti de colorat aici ci despre tampoane...care si alea au aceleasi instructiuni care trebuiesc citite (poate n-ar mai fi femei care sa spuna ca le incomodeaza sau ca simt ca le cade tamponu') si care,da,se introduc in vagin cu degetu',desfaci labiile ca sa ai acces mai usor...Vai,vai,ce rusineee!

26 august 2006

Mergi la inceput