tampoane 'intra'?
Raspunsuri - Pagina 12
arinna spune:
Viermisor, stai ca e inca in poienitza...putin relaaax si cateva petale de flori, nu strica....
........................
Knowledge is power!
arinna spune:
Ce liniste...
...ca sa intru si eu in topic : da, sunt foarte multumita de cele "intra",cu aplicator "natural" celalate sunt apa de ploaie pentru mine...Nu trebuie decat aplicate corect.
Nu stiu ce medic compara sangele menstrual cu un sange normal...are cu totul alte proprietati ca altfel...nu mai continui...![]()
... uitat-l pe Darael, doar nu credeati ca o sa raspunda 
........................
Knowledge is power!
anca tanasica spune:
si lumea off-topic-aia...
si darael nu mai venea...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
BIENCUTA spune:
Fetelor OB-uri si iar OB-uri.am purtat ani de zile iar cand doctorul ginecoloc m-a intrebat daca folosesc si am zis ca da ziceai ca a luat foc frate.a zic NU TAMPOANE INTRA ,NU TANGA.da ca eu il ascult.decat la tampoane ca nu am voie sa folosesc dar in rest la tanga mai putin. vedeti ce mai apare ca paote de la atatea intra si extra nu mai avem in ce baga
hai va pup si aveti grija de voi
floroiu bianca
viermisor spune:
quote:
Fetelor OB-uri si iar OB-uri.am purtat ani de zile iar cand doctorul ginecoloc m-a intrebat daca folosesc si am zis ca da ziceai ca a luat foc frate.a zic NU TAMPOANE INTRA ,NU TANGA.da ca eu il ascult.decat la tampoane ca nu am voie sa folosesc dar in rest la tanga mai putin. vedeti ce mai apare ca paote de la atatea intra si extra nu mai avem in ce bagahai va pup si aveti grija de voi
Mor de curiozitate. N-am mai auzit asta pana acum. Port tanga de ani de zile si chiar nu-mi trece prin cap la ce dauneaza. Combinatia tanga+ob cred ca o fi mortala. Ha! Ha! Ha! pana si chilotii pe care ii port sunt 'intra'.
Tot vin Pastile mai cumpar un miel sa-l trimit lui DARAEL. Am papat 'intra'-dinti al doilea A. Scuze mii, daca citeste ceva de pe la noi. Dar nu ma mir ca nu a citit topicul asta, daca era titlul de genul 'tanga negru sau rosu' sunt sigura ca-l tenta.
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100
krelia spune:
Toate ca toate, da' pana la urma....la momentul vorbirii (adik acu...sau, ma rog..maine dimineatza
)..este vreuna dintre voi..INTRA? ![]()
....ca..io va zisai ca sta sa ma pocneasca...![]()
.....concluzie.....5 zile..somaj "tehnic" nenica 
ups..nah..ca iar am zis-o....iar ma fac de ras...ntz ntz ntz.....
Va pup, dragelor!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
arinna spune:
Viermisor, cum n-a fost in topic, doar a scris la pagina 2...
Iar combinatia tanga si OB banuiesc ca e "obligatorie", tanga si absorbante externe nu cred ca se potivesc, nu am purtat da ma gandeam si eu...
........................
Knowledge is power!
Pookie spune:
Alternativa...
...se numeste diva cup si se poate ordona de pe situl lor
www.divacup.com
nu stiu daca se poate si altfel deocamdata din romanica. oricum, macar sa stiti ca exista si alte alternative. eu o am de 2 ani si nici prin cap nu mi-ar trece sa ma intorc la tampoane si absorbante si alti fluturasi.
just a thought from toronto, canada (nu-sh cum am intrat aici ca n-am nici o treaba cu bebeii)
anda141 spune:
quote:
Originally posted by Pookie
Alternativa...
...se numeste diva cup si se poate ordona de pe situl lor
www.divacup.com
nu stiu daca se poate si altfel deocamdata din romanica. oricum, macar sa stiti ca exista si alte alternative. eu o am de 2 ani si nici prin cap nu mi-ar trece sa ma intorc la tampoane si absorbante si alti fluturasi.
just a thought from toronto, canada (nu-sh cum am intrat aici ca n-am nici o treaba cu bebeii)
Hai ca pe asta nu am mai vazut-o .Cum se folosesc astea?? Ca par destul de mari si ...ciudate. Vad ca sunt goale pe donauntru ....interesant, dar parca nu ma tenteaza asa ceva. Dar sunt curioasa cum se folosesc.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
miag spune:
eu folosesc ob-uri si ma simt fte bine cu ele
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!