tampoane 'intra'?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Alysuk, vezi ca prima oara e... ca prima oara, nu e satisfactia garantata, dar urmeaza, daca perseverezi.

Pe de alta parte, la mine se apropie perioada ceea si numai gandul la inserat ob-ul... uiiii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si la tine? ...si la mine!!
yuupiiiii ...
...la mien..mai peste-o saptamana..asha..deocamdata ma anunta...cu niste dureri prin partile de sus...de nu mai suport nici un soten! ...da' OB-u'..vorba ta..abia il astept!

quote:
Originally posted by Mara76

Alysuk, vezi ca prima oara e... ca prima oara, nu e satisfactia garantata, dar urmeaza, daca perseverezi.

Pe de alta parte, la mine se apropie perioada ceea si numai gandul la inserat ob-ul... uiiii...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Veve

Bre,voi astea cu campania pro OBeu (adica si eu),io tind sa cred ca aveti oaresce interese absconse aici;ceva legat de nijte degetele pe undeva-candva-cumva [alacare-sirade-nbarba]

PS Astept cu interes interventia lu' DARAEL

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

pe bune( nu ca zic.. dar vreau sa spun) daca nu (adica ba da)asta e singurul mesaj mijto pentru care s-a inventat subiectul asta...

Edit: nu stisei sa scriu corekt asa ca am revenit: mijto adica virgula cool.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

si ca sa raspun si on topic la intrebarea din titlu: daca vrei cu adevarat, intra.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by viermisor
Doar nu se plimba careva mascul pe la chilotzeii nostrii.
Nu ca m-ar deranja, dar sa vina si ei dupa ce terminam cu 'intra' sau 'extra'.....

....

off topic

viermisor ce nostima esti...pai dupa ce termini cu "intra" sau "extra" la ce sa mai vina????

In final, eu sper sa se plimbe careva pe la chiloteii vostri si sa fie mascul, preferabil...

DARAEL, ai legatura....( no offence, ti s-a cerut suportul...deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Te asteapta lumea Darael, numai te rog sa nu ne recomanzi proceduri din astea Tai Chi in timp ce avem OB ul , ai mila de noi,

de genul :

Fata frumoasa, pentru asta, va trebui sa stai pe un scaun, comod. Gandeste-te ca trebuie sa mergi la toaleta si cineva este acolo..... trebuie sa te tii sa nu faci pe tine, nu ? OK. Cum faci asta ? Pai este evident ca o sa contracti musculatura pelvina.... nu-i asa ?

Te rog sa faci asta acum. Corect: trebuie sa simti ca „se urca” musculatura. Daca faci corect, simti cum incepe sa vibreze dupa cateva secunde.... si apoi nu mai poti sa o tii contractata.

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Daniela, scuze dar chiar esti off topic.
Cum adica la ce sa mai vina masulul dupa perioada 'intra' sau 'extra' (depinde de preferinte)?
Doamne fereste sa nu vina! Sa vina! Sa vina!

Si eu nu mai dorm noptile ca nu mai vine DAREL!
Toate fetele stam aici nerabdatoare si te asteptam.
DAREL nu ne dezamagi!

Mari & Bianca(18.07.2004)

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

http://community.webshots.com/user/viermisor100

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by viermisor

Daniela, scuze dar chiar esti off topic.
Cum adica la ce sa mai vina masulul dupa perioada 'intra' sau 'extra' (depinde de preferinte)?
Doamne fereste sa nu vina! Sa vina! Sa vina!

Si eu nu mai dorm noptile ca nu mai vine DAREL!
Toate fetele stam aici nerabdatoare si te asteptam.
DAREL nu ne dezamagi!

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

viermisor....te tachinam putin, scuze...hai, viermisor...un pic de umor....nu strica...

on topic, sa vina bineinteles...

*inclusiv mie mintea la cap sa nu mai glumesc unde nu este loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

quote:
off topic

viermisor ce nostima esti...pai dupa ce termini cu "intra" sau "extra" la ce sa mai vina????

Inca o data scuze, dar eu chiar n-am vazut(si sincera sa fiu, nu le vad nici acum) 'ghilimelele'.Oricum

Si sa nu uitam: DAREL! DAREL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

quote:
Originally posted by Mara76

quote:
Originally posted by Veve

[maroon][font=Comic Sans MS][b]Bre,voi astea cu campania pro OBeu (adica si eu),io tind sa cred ca aveti oaresce interese absconse aici;ceva legat de nijte degetele pe undeva-candva-cumva [alacare-sirade-nbarba]

Vaaai, cum se poate? Eu inainte sa purced la operatiunea extractie/inserare am nevoie de vreo 10 minute pentru a ma pregati psihologic, iti dai seama, sa pun degetelul acolo?!

Mai ales ca trebuie sa numar si falangele sa nu-mi scape cu una in plus sau un minus

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput