Cine face tratamente la Panait Sarbu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Valiburu, eu merg la Romar la dr. Ciobotaru Jean. E intradevar mai scump fata de alte cabinete particulare, dar merita. Dupa doar 5 luni de tratament am obtinut ovulatia trei luni la rand, iar la Giulesti intr-un an am avut ovulatie doar de doua ori.

Esti din galati cumva?

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Da,sunt din Galati si ma gandeam sa merg la doctorita Serban.Eu m-am perindat pe la cateva spitale bucurestene,inclusiv Panait Sarbu,dar fara rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Tie ce tratament de stimulare ti-a recomandat?Eu pana acum am incercat doar stimularea cu clostilbegyt+pregnyl .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Valiburu ,tot clostilbegyt si pregnyl, darpe langa astea am mai luat in primele 5 zile zanocin ,flamexin si metronidazol iar din ziua a 16-a duphaston. De doctorita Serban nu am auzit, de unde este?

Dar hai sa nu le ocupam spatiul fetelor cu problemele noastre: undeva pe la pagina 5 am deschis un subiect "aspirante de galati" la care nu a raspuns inca nimeni. Daca tot ne-am gasit aici hai sa ne mutam acolo sa mai discutam

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Cristinici si SaftoiuGina, imi puteti da si mie mai multe detalii cu privire la FIV cu Marinescu? Si eu sunt pacienta dansului (de o luna si ceva) si tot pt FIV am ajuns la el. In cat timp v-a programat si ce analize trebuie?

Se poate sa imi scrieti si mie un PM, va rog din suflet? Bafta multa.

Multumesc si pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Draga Biencuta,intrucat si eu fac tratamente la Giulesti cu prof. Marinescu si asta vara dupa o HSG am facut un set de perfuzii sa iti explic mai pe larg ce e cu ele,ca sa nu te sperii.
Perfuziile astea (in fisa denumirea lor e P.U.T.S adica perfuzii utero-tubare) se mai numesc si "instilatii" (denumirea veche) si se fac,asa cum ti s-a mai spus pentru verificarea permeabilitatii trompelor si (eventual) desfundarea lor,daca situatia pemite.
Ca tehnica constau in introducerea unui "cokteil"(un amestec lichid) format din 3 componente: un antibiotic(ampicilina sau penicilina),un antiinflamator(hidrocortizon)si un anestezic (xilina)in volum (de obicei 20 ml) si presuine controlate cu ajutorul unui aparat.
NU doare deloc,cel mult poti simti o jena sau disconfort,mult mai mici decat ai simtit la HSG. Oricum toata treaba nu dureaza mai mult de 3-4 minute cu suit si coborat de pe masa cu tot!
Rezultatul de exprima in grade: permeabilitate 1(cea mai mare),permeabilitate 2 etc sau impermeabila.
In functie de natura obstructiei si de gradul de infundare al trompei, atat HSG cat si PUTS pot desfunda trompa prin actiunea mecanica a lichidului introdus sub presiune.
Se fac intre ziua a 7-a si a 11-a a ciclului,cu internare.
Daca mai ai intrebari si te mai pot ajuta sunt pe aici!
Sanatate si mult succes!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

ingeras am incercat sa-ti trimit PM , dar nu am reusit.
Pe mine m-a programat la urmatorul CM pt analizele hormonale si spermograma sot, iar in luna urmatoare am inceput stimularea.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

mishulina esti o draguta.sa stii ca ma simt mai bine acum dupa ce mi-ai explicat.oricum o sa te anunt dupa ce le fac si eu sa-ti spun ce si cum.maine ma duc la dozari z14 si sa speram ca e de bine.sa auzim de cat mai multi .multi pupici

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Draga Biencuta ma bucur mult ca ti-am putut fi de folos! Bine ai venit in "clubul" curajoaselor de pe forum ,in curand !
Iti tin pumnii si sa ne ti la curent!
Mergi fara teama!

Ina

Mergi la inceput