Cine face tratamente la Panait Sarbu?

SALUTARE SUNT NOU INTRATA SI AM NEVOIE DE FOARTE MULTE INFORMATII DACA MA PUTETI AJUTA ASTEPT CU NERABDARE RASPUNSURILE VOASTRE.
floroiu bianca
Raspunsuri

aniast72 spune:
Bianca, bine ai venit pe . Sper sa gasesti aici raspunsuri la toate intrebarile care te framanta. Tu trebuie doar sa intrebi si fetele te ajuta cu raspunsuri prin prisma experientei lor. Sedere cat mai scurta la aspirante si iti urez sa treci cat mai repede la gravidutze.
Andreea

BIENCUTA spune:
MERSI ANIAST72(ANDRU) SA STII CA DE INTREBAT O SA TOT INTREB PT CA STIU FOARTE PUTINE.
floroiu bianca

violeta29 spune:
Buna Bianca si bine ai venit ! Eu desi urmaresc de f mult timp acest site sunt inscrisa de cca o luna deci aproape la fel de noua ca si tine
Eu am facut tratament la giulesti cam un an la dr Niculescu , din pacate fara nici un rezultat insa. Dar cat am stat internata am cunoscut multe fete care au ramas
violeta

cristinici spune:
Biencuta ce fel de tratament vrei sa faci la Giulesti, mai concret ca sa te putem ajuta.
Eu am facut 2 FIV la Marinescu, daca te pot ajuta cu placere.
cristinici

BIENCUTA spune:
Buna Violeta29/Cristinici.eu fac tratament la giulesti la dr. niculescu.sunt la inceput dar sper sa nu treaca mult timp pana sa se vada ceva .nu pot sa spun foarte multe mai ales ca am facut pana acum doar hsg si a 3 zi de dozari dar trebuie sa ma duc pt. ziua a14 si 21a iar apoi pt. acele perfuzii care de fapt nu stiu ce inseamna si ce rost au.cum bine am spus problemele mele sunt cele legate de ovare (polichistice) si de trompa dreapta(momentan) ca ei mai pot gasi si altele
stiti mai multe despre acele perfuzii ca eu nu primesc nici un raspuns care sa ma dumireasca.acum Violeta29 la cine mai faci tratament?de ce ai renuntat la niculescu?sincer nu mai pot de frica mai ales ca eu sunt o persoana mai emotiva dar am zis ca pt.
sunt in stare sa fac orice.astazi am stat de vorba cu un medic de la noi din pitesti si mi-a spus ca ea nu ar face atata efort ca nu se merita sa sufar.dar eu merg pana la capat si sper ca suferinta sa fie recompensata cu
va doresc tuturor sa stati cat mai putin aici si sa treceti la partea cu
.
floroiu bianca

violeta29 spune:
Biencuta eu am renuntat la trat cu niculescu pt ca ma saturasem de traseul Bucuresti-galati ca de mere padurete. Actualmente fac un trat in galati la o clinica particulara si deocamdata in urma unei stimulari am obtinut ovulatia 3 luni la rand, deci teoretic conditiile sunt optime pt venirea lui bebe si totusi...
In alta ordine de idei perfuziile nu sunt dureroase(doare f putin burtica) si au rolul de a evidentia permeabilitatea trompelor. Eu am facut 3 serii(a cate trei) si toate au fost cu permeabilitate 1. HSG-ul cum ti-a iesit? Spermograma sotului e ok?violeta

saftoiu_gina spune:
BIENCUTA eu sant pacienta prof.Marinescu si am facut multe investigatii ,acum sant la al doilea FIV.
Daca spui ca ai probleme cu o trompa ,sa stii ca nu inseamna putin , tocmai pentru trompa aceea iti face instilatii sau perfuzii ,sa o trateze .Eu nu am facut instilatii.Am inteles ca nu dor ,trebuie sa fii f. relaxata si sa nu-ti fie frica ,ca sa aiba o permeabilitate buna.

valiburu spune:
Violeta29,spune-mi te rog la ce clinica particulara mergi si la ce medic din Galati?

cristinici spune:
Gina eu voi merge in continuare la Marinescu,dar spre sfarsitul anului, cand mi-am propus un alt FIV . Pana atunci stau cumintica si fac galerie pt voi.
cristinici