Cine face tratamente la Panait Sarbu?
Raspunsuri - Pagina 2

violeta29 spune:
Valiburu, eu merg la Romar la dr. Ciobotaru Jean. E intradevar mai scump fata de alte cabinete particulare, dar merita. Dupa doar 5 luni de tratament am obtinut ovulatia trei luni la rand, iar la Giulesti intr-un an am avut ovulatie doar de doua ori.
Esti din galati cumva?violeta

valiburu spune:
Da,sunt din Galati si ma gandeam sa merg la doctorita Serban.Eu m-am perindat pe la cateva spitale bucurestene,inclusiv Panait Sarbu,dar fara rezultate.

valiburu spune:
Tie ce tratament de stimulare ti-a recomandat?Eu pana acum am incercat doar stimularea cu clostilbegyt+pregnyl .

violeta29 spune:
Valiburu ,tot clostilbegyt si pregnyl, darpe langa astea am mai luat in primele 5 zile zanocin ,flamexin si metronidazol iar din ziua a 16-a duphaston. De doctorita Serban nu am auzit, de unde este?
Dar hai sa nu le ocupam spatiul fetelor cu problemele noastre: undeva pe la pagina 5 am deschis un subiect "aspirante de galati" la care nu a raspuns inca nimeni. Daca tot ne-am gasit aici hai sa ne mutam acolo sa mai discutamvioleta

ingeras26a spune:
Buna,
Cristinici si SaftoiuGina, imi puteti da si mie mai multe detalii cu privire la FIV cu Marinescu? Si eu sunt pacienta dansului (de o luna si ceva) si tot pt FIV am ajuns la el. In cat timp v-a programat si ce analize trebuie?
Se poate sa imi scrieti si mie un PM, va rog din suflet? Bafta multa.
Multumesc si pupicei, Ingeras

Mishulina spune:
Draga Biencuta,intrucat si eu fac tratamente la Giulesti cu prof. Marinescu si asta vara dupa o HSG am facut un set de perfuzii sa iti explic mai pe larg ce e cu ele,ca sa nu te sperii.
Perfuziile astea (in fisa denumirea lor e P.U.T.S adica perfuzii utero-tubare) se mai numesc si "instilatii" (denumirea veche) si se fac,asa cum ti s-a mai spus pentru verificarea permeabilitatii trompelor si (eventual) desfundarea lor,daca situatia pemite.
Ca tehnica constau in introducerea unui "cokteil"(un amestec lichid) format din 3 componente: un antibiotic(ampicilina sau penicilina),un antiinflamator(hidrocortizon)si un anestezic (xilina)in volum (de obicei 20 ml) si presuine controlate cu ajutorul unui aparat.
NU doare deloc,cel mult poti simti o jena sau disconfort,mult mai mici decat ai simtit la HSG. Oricum toata treaba nu dureaza mai mult de 3-4 minute cu suit si coborat de pe masa cu tot!
Rezultatul de exprima in grade: permeabilitate 1(cea mai mare),permeabilitate 2 etc sau impermeabila.
In functie de natura obstructiei si de gradul de infundare al trompei, atat HSG cat si PUTS pot desfunda trompa prin actiunea mecanica a lichidului introdus sub presiune.
Se fac intre ziua a 7-a si a 11-a a ciclului,cu internare.
Daca mai ai intrebari si te mai pot ajuta sunt pe aici!
Sanatate si mult succes!
Ina

cristinici spune:
ingeras am incercat sa-ti trimit PM , dar nu am reusit.
Pe mine m-a programat la urmatorul CM pt analizele hormonale si spermograma sot, iar in luna urmatoare am inceput stimularea.
cristinici

BIENCUTA spune:
mishulina esti o draguta.sa stii ca ma simt mai bine acum dupa ce mi-ai explicat.oricum o sa te anunt dupa ce le fac si eu sa-ti spun ce si cum.maine ma duc la dozari z14 si sa speram ca e de bine.sa auzim de cat mai multi
.multi pupici
floroiu bianca

Mishulina spune:
Draga Biencuta ma bucur mult ca ti-am putut fi de folos! Bine ai venit in "clubul" curajoaselor de pe forum ,in curand !
Iti tin pumnii si sa ne ti la curent!
Mergi fara teama!
Ina