Aspirante optimiste - 194

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

FETELOR,AM FACUT UN ALT 3-LEA TEST!!nu am gasit barza,dar am luat unul care se numeste baby cred,intr-un invelis albastru,arata un bebelus in ciocul unei berze,poate stiti de care.sper sa fie bun,nu e prima oara cand il folosesc dar pentru prima data A ARATAT A 2-A LINIUTA!bineinteles,vag,abia se cunoaste,dar e abia ziua 24!3 teste pana acum slab pozitive.sa dea DOMNUL sa fie !!!!!!!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Moooaaaaaama PamELLA, mi s-au lungit urechile asteptand bre!!! Bravos, sper sa fie bebel daca se vede a doua liniutza. In cat timp a aparut?

iepumic, curaj si pe mai departe ca alta solutie nu avem: ashtia sunt si cu ei mergem la defilare! Hai ca o sa fie bine!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

laurici,am zis ca am de mers mult si sa ma vezi cum zburdam pe tocuri ca o caprioara sa ajung mai repede la farmacie!acuma stateam si ma gandeam: poate ma agit eu asa si vad ca e inchis ca doar ma zgarii de ciuda A aparut in 5-10 min liniuta!se vede foarte,foarte fin nici nu se cunoaste culoarea,dar forma i se vede.acuma ori sunt eu paranoia dar parca se vede mai slab ca la cele ozone.sper sa nu fie ceva rau!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

PamELLA: si io tin pumnii!! sper din tot sufletul sa fie mai acum mai ai si tu rabdare 72 ore pana la urmatorul test!!! de data asta, cred ca vei pleca la

HAI PAMELLA!!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Pamella, daca esti abia in z 24, are timp si a 2-a liniuta sa davina vizibila! Acum iti trebuie un efort de vointa, sa mai astepti cateva zile, .... Vin si eu cu galeria!
HAI PAMELA!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

PamElla, si eu tin pumnii, iti doresc din suflet ca de data asta sa fie bb.
la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Fetelor,va multumesc mult de galerie!! Si eu sper din suflet sa fie bebe,nu stiu daca voi mai avea rabdare cateva zile
Pana una,alta am o recomandare sa va fac,in domeniul ciocolatei Tocmai am descoperit Heidi cu lapte si crema de trufe Calvados!

Mergi la inceput

Fetelor,ati plecat dupa ciocolata,unde sunteti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Pamella mama, ai pofte? Am constatat si eu ca e plecata lumea, se relaxeaza! F bine, vor avea forte proaspete luni! Sa vezi maine cate pagini vor umple! Pana atunci, iti mai tin eu de urat, ca-s singurica acasa si nu am chef de nimic , asa ca pierd tp pe calculator!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

felicia,tu in ce zi esti??nu ne dai o veste buna in curand??

Mergi la inceput