Piatra Neamt - Perla Moldovei (5)
Raspunsuri - Pagina 12
ionella3003 spune:
Buna dimineata fetelor!
Gata cafeaua?...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Eftimie C. spune:
HRISTOS A INVIAT!
Desi eu ar fi trebuit sa spun ADEVARAT A INVIAT si asta pentru ca sunt ultima venita...
Azi am inceput si eu munca si sunt mai putin activa pe forum, pentru ca am toata gasca la birou, pe capul meu.
Profit acum sa va pe toate, Lunna, Mira, Ellinia, Ionella, Iully, Pisicuta (sanatate puiutilor vostri),Mamica, Ana, Geba, Anca... si la toata gasca , activa sau inactiva.
Fetelor, incet-incet s-a facut luna Mai si trebuie sa ajung cu Edi la control la Bucuresti .Am sa va rog, de pe acum, sa ma scuzati daca intru in depresie si va supar cu necazurile si problemele mele; imi sunteti de mare ajutor si simt ca am un umar (de fapt mai multe) pe care pot sa-mi plang supararea.
Va [multumesc] ca sunteti aici si ma bucur enorm ca v-am cunoascut.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
HRISTOS A INVIAT!
Desi eu ar fi trebuit sa spun ADEVARAT A INVIAT si asta pentru ca sunt ultima venita...
Azi am inceput si eu munca si sunt mai putin activa pe forum, pentru ca am toata gasca la birou, pe capul meu.
Profit acum sa va pe toate, Lunna, Mira, Ellinia, Ionella, Iully, Pisicuta (sanatate puiutilor vostri),Mamica, Ana, Geba, Anca... si la toata gasca , activa sau inactiva.
Fetelor, incet-incet s-a facut luna Mai si trebuie sa ajung cu Edi la control la Bucuresti .Am sa va rog, de pe acum, sa ma scuzati daca intru in depresie si va supar cu necazurile si problemele mele; imi sunteti de mare ajutor si simt ca am un umar (de fapt mai multe) pe care pot sa-mi plang supararea.
Va [multumesc] ca sunteti aici si ma bucur enorm ca v-am cunoascut.
Carmen, multa putere si curaj sa va dea D-zeu si ai incredere ca totul va fi bine! Oricand simti nevoia sa te descarci, sa plangi, suntem aici si ne rugam pt voi! Si...o sa iasa curand soarele si pe strada voastra!...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
geba2001 spune:
Adevarat ca a inviat !!!
Va pup dulce pe toate, va doresc sa aveti o primavara frumoasa, sa fiti sanatoase voi si familiile voastre si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.
Am petrecut super de sarbatori, am fost la mama si la nepotel - ingerasul nostru, am petrecut, am mancat si am dormit, si bineinteles ca am facut numai pozne cu sora-mea (spune tu, Ionela, daca nu e asa...) si cu fratiorul nostru.
Si mi-a fost tare, tare dor de sora noastra, Mariuca, care e departe.
Am inceput de ieri serviciul, din pliiiiiiin, si abia astept sa vina week-endul, sa imi incarc bateriile.
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by geba2001
Adevarat ca a inviat !!!
Va pup dulce pe toate, va doresc sa aveti o primavara frumoasa, sa fiti sanatoase voi si familiile voastre si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.
Am petrecut super de sarbatori, am fost la mama si la nepotel - ingerasul nostru, am petrecut, am mancat si am dormit, si bineinteles ca am facut numai pozne cu sora-mea (spune tu, Ionela, daca nu e asa...) si cu fratiorul nostru.
Si mi-a fost tare, tare dor de sora noastra, Mariuca, care e departe.
Am inceput de ieri serviciul, din pliiiiiiin, si abia astept sa vina week-endul, sa imi incarc bateriile.
Buna, surioara!
Asa e ... mari traznai am facut, mai ales la biserica, dar nu mai spune la nimeni!
Eftimie C. spune:
Ionella, multam Astept SOARELE si pe strada mea!Stiu ca va veni.
Geba, sper ca in week-end sa ma refac si eu; mai ales daca voi avea luni liber.Sper sa fie darnic seful, desi mi-a dat liber si vineri si ieri...sa-i cer si pentru luni, ar fi cam mult.Astept deciziia lui
Ne-auzim maine.Acum plec home sweet home.
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Pai daca Geba a spus sa taca Ionella, voi ati tacut pana la pagina 3?Hei, inca petreceti?Ati vazut ce frumos e afara?Bucurati-va, ca de maine cica se strica vremea.
Ma duc sa-mi beau , ca e fierbinte si miroase bineeeee.
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Buna dimineata!
Pai daca Geba a spus sa taca Ionella, voi ati tacut pana la pagina 3?Hei, inca petreceti?Ati vazut ce frumos e afara?Bucurati-va, ca de maine cica se strica vremea.
Ma duc sa-mi beau , ca e fierbinte si miroase bineeeee.
neaaaata! Si sa ai pofta la cafeluta ca si eu mai am un pic si-am terminat-o!
geba2001 spune:
Salutare, fetelor !!!
Eu mi-am baut cafeaua de mult, deja mi-ati facut pofta de a doua, si m-am saturat si de treaba
Sa avet o zi excelenta !
Geta