Piatra Neamt - Perla Moldovei (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ionella, pofta de am permmanent.Sunt o dependenta si n-am ce-mi face...
Geba, multam de urare.Iti tin companie la a doua cafea...
Mai pietrencelor, pe unde-mi umbalati?Las' ca plec si eu.
Ar trebui sa ajung la Trezorerie si ITM si am auzit ca e o coada la declaratii si state de plata .Ce sa-i fac...de aia iau salar, ca sa le rezolv.
Ne mai auzim.Pup pe obrajori

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Buna fetelor!
Ma alatur si eu nemtencelor si va trimit mii de pupici1
locuiesc in Piatra-Neamt; Eu nu sunt mamica inca, abia implinesc in iunie 1 an de la casatorie dar as cam vrea un bebe; ce sa va mai spun despre mine- sunt nasica de 2006 si sunt emotionata pentru ca anul asta imi vin viitorii fini in vizita(ei locuiesc in buc si ea e prietena mea cea mai buna).
va pup si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

andreutza, bun venit in gasca si sa-ti dea D-zeu sa ai, atunci cand vei dori, un bb cuminte, frumos si istet! Pana atunci, bun venit si in clubul nasicilor de anul asta, intrucat si eu si sora mea, geta (geba2001)vom cununa in august!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Andreutza-nasica de 2006, bine ai venit in gasca noastra.
Nu e nici o problema daca nu ai copii deocamdata; important ca ti-i doresti.
Eventual poti sa ne spui pe unde stai, cu ce te ocupi...ca doar suntem din oras si poate ne cunoastem
Te .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

hello din nou!
Ce ma bucur ca m-ati primit asa repede in gasca voastra!
Eu stau langa Inspectoratul de Munca de cateva luni, de cand ne-am luat un ap prin credit imobiliar, dar am copilarit la 1 mai, unde stau ai mei.
Am facut Hogasul)promotia 1998), Dreptul in Brasov iar acum lucrez la Centrul de calcul.
De cateva luni sunt mare soferita de Tico si sunt ffff indignata de gropile din oras, ca de alea din tara nu mai vb.
Fetelor nasici, aveti toalete de nase?Eu ma duc dupa 1 mai la un atelier White lady(spre garcina undeva) sa vad ce pot face.
gata, fug la treaba, pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreutza23

hello din nou!
Ce ma bucur ca m-ati primit asa repede in gasca voastra!
Eu stau langa Inspectoratul de Munca de cateva luni, de cand ne-am luat un ap prin credit imobiliar, dar am copilarit la 1 mai, unde stau ai mei.
Am facut Hogasul)promotia 1998), Dreptul in Brasov iar acum lucrez la Centrul de calcul.
De cateva luni sunt mare soferita de Tico si sunt ffff indignata de gropile din oras, ca de alea din tara nu mai vb.
Fetelor nasici, aveti toalete de nase?Eu ma duc dupa 1 mai la un atelier White lady(spre garcina undeva) sa vad ce pot face.
gata, fug la treaba, pupici!

sa vezi ce rochie imi iau eu de la casa de moda "Europa" (de langa Dragonul Rosu)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Neata, fetelor!

Sper ca mai sunteti pe aici sau aveti deja liber... (sper sa ne dea si noua de 1 mai!)

Sa avem o zi excelenta si plina de succes!

Mergi la inceput

Neata.
Sunt si eu pe aici.Scapai de sef, care e plecat prin oras si m-am gandit sa beau cafeaua cu voi.
Ionella, raspunsul tau.Nu uita sa faci o cu rochia luata de la Asia ; scuze, de la Europa.
Andreutza, de la tine chiar astept poze sa vad ce ti-ai luat.Al cui e atelierul ala de croitorie?O firma cunoscuta?

Fetelor, cu mari regrete va spun ca sunt dezamagita de baietii nostri , "mari fotbalisti".In rest NO COMMENT.Mi-ar fi placut sa ies azi noapte in centru si sa petrec....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna fetelor!

Sa aveti o zi minunata si deasemenea un week-end placut!
Andreutza bine ai venit,nu conteaza ca nu ai inca copilasi,eu in locul tau as profita din plin de liniste!

Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Salutare Lunna.Esti bine?

Mergi la inceput