Piatra Neamt - Perla Moldovei (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

lunna, chiar iti simteam lipsa pe aici... si ma alatur si eu lui carmen: sunteti bine?

carmen, eu am vb f serios, intucat am vazut niste rochite acolo la preturi mai mult decat rezonabile si aceleasi modele ca si-n Cocor sau Unirea...

Dragele mele, va urez sa aveti un wee linistit, plin de dragoste si soare!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multumesc fetelor pt grija voastra,da suntem bine,ne chinuim si noi sa trecem peste micile greutati care mai apar.Inainte de Paste vine sotul meu si-mi zice ca avem de dat la banca de unde am facut imprumutul pt masina vreo 10 mil (nu stiu ce asigurare casco parca).Cica se plateste in fiecare an pt ca nu e masina ta,deci acem de dat inca vreo 5 ani de acum incolo ...efectiv bani dati aiurea(sotul meu uitase de ea si acum ne-a traznit pe amandoi).Am inceput sa plang de draci.Toti vor numai sa ia...nimeni sa-ti dea.Si noi care ne facusem planuri de mers la mare ....treb sa ne gandim cum sa dam banii asta ca ne mai iau si penalizari...

Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ionella, mea culpa ; eu chiar am crezut ca glumesti.N-am mai fost la Europa de 8 ani si nu stiu ce mai e pe acolo.
Lunna, , imi pare tare rau de situatia voastra.Si noi ne gandisem la un imprumut pentru masina...si tocmai din cauza asigurarii Casco, sotul meu ezita...+ altele, dar mai putin importante.
Pisicuta, Iully, ai vostri sunt mai bine?

Fetelor, WEEK-END FAIN va doresc si lung, pentru cine are liber de 1Mai.Ne vedem la strand?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Multumesc fetelor pt grija voastra,da suntem bine,ne chinuim si noi sa trecem peste micile greutati care mai apar.Inainte de Paste vine sotul meu si-mi zice ca avem de dat la banca de unde am facut imprumutul pt masina vreo 10 mil (nu stiu ce asigurare casco parca).Cica se plateste in fiecare an pt ca nu e masina ta,deci acem de dat inca vreo 5 ani de acum incolo ...efectiv bani dati aiurea(sotul meu uitase de ea si acum ne-a traznit pe amandoi).Am inceput sa plang de draci.Toti vor numai sa ia...nimeni sa-ti dea.Si noi care ne facusem planuri de mers la mare ....treb sa ne gandim cum sa dam banii asta ca ne mai iau si penalizari...

offf, lunna nu te ma consuma atat de mult ca banii vin si se duc si atunci cand zici c-ai scapat de una dai in alte 7... Important este ca sunteti sanatosi, ca va iubiti si ca maine va fi o zi mai buna!...

Si eu am avut o saptamana tare grea... in primul rand ca, tot asa, s-au adunat mai multe si-a cam dat paharul pe dinafara... De fapt tare cred c-am cam facut candva depresie postpartum si nu am mai reusit sa-mi revin de tot, mai ales ca vin problemele una dupa alta!

Dar... trebuie sa ne revenim si sa reincepem sa vedem partea plina a paharului! Raspunsul s-a vrut a fi o incurajare, insa seamana mai mult a confesiune... Oricum sa fim sanatase, ca viata e frumoasa, cu toate problemele ei...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Nu stiu fetelor,la noi parca e facut :scapam de una dam in alta,dar ai dreptate ionela ...important e sa fie in primul rand sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare! am revenit din vacanta.trebuie sa recunosc ca m-am gandit la voi si abia asteptam sa vad ce mai faceti!
Noi suntem bine am reusit sa ajungem la 7.400g ceea ce e tare bine!am avut intr-o zi niste diareea,dar nu ceva ingrijorator oricum.
in rest a fost bine in vacanta ,am reusit chiar sa ii gasim ceva de imbracat lui Matei in Piatra,mai putin pantofiori.A facut un an pe 22 si a suflat in lumanare si a luat de pe tava:parfum,pix,caseta,cruce si a atins banii.
Imi pare rau ca nu ne-am intalnit la cafea,dar poate ramane pe alta data.
Carmen succes la control si nu te intrista,poate ca Edi chiar e bine!pt toate!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Hop si eu la spartul targului sa-i urez bun venit Andreutzei!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

'neata fetelor!

Pisicuta la multi ani lui Matei ,sa va traiasca si sa fie sanatos!Cred ca v-ati distrat pe cinste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

La multi ani, Matei! Acusi-acusi avem si noi aniversarea, dar implinim doi anisori!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Buna dimieata, dragele mele!

Bine ai revenit, pisicuta, ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa, sa-ti traiasca mateiu mic si sa va bucurati mereu de el ca acum!

Sunt singura acasa, am dat TV la maxim pe VH1 si dansez... Tre sa fac un pic de ordine si mancare...m-am gandit sa fac si ceva dulce, sa-mi mentin buna dispozitie!

Lunna, nu-i asa ca azi e un pic mai bine decat ieri?

Hai sa avem o zi buna!!!!

Mergi la inceput