Ce pantofi se poarta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Alynutza, ia-ti ceva in care sa te simti bine, ca oricum n-or sa se vada prea tare din rochie.

Eu sunt adepta pantofilor cu toc, cu varf patratos, semiascutit. Numai ca... mai nou vad ca-mi fug ochii dupa pantofii cu bot rotund si toc inalt (gros sau ascutit). Cel gros mi se pare ca ar da minunat la jeans, iar cel subtirel la o fusta. Inca n-am probat... dar zau ca ma atrag din ce in ce mai tare, dupa ce luni la rand am strigat ca-s oribili. Ah, balerinii nu-mi plac in continuare (fara toc???), iar cei ortopedici sunt chiar dragutei pentru vara, am vazut niste papuci cu talpa ortopedica tare dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mie au inceput sa imi placa mult cei cu botul rotund desi pana acum eram oripilata. Tocmai ce mi-am achizitionat o pereche de balerini super rotunzi si fara talpa ..super, plus o pereche eleganta cu toc subtire dar nu cui si cu bot la fel de rotund...si port 35..sunt parca de o mica printesa..poate la fac o poza si ii vedeti si voi...superbi..si ce mi-as mai cumparat ....mama mama

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

quote:
Originally posted by blanca000

Mie au inceput sa imi placa mult cei cu botul rotund desi pana acum eram oripilata. Tocmai ce mi-am achizitionat o pereche de balerini super rotunzi si fara talpa ..super, plus o pereche eleganta cu toc subtire dar nu cui si cu bot la fel de rotund...si port 35..sunt parca de o mica printesa..poate la fac o poza si ii vedeti si voi...superbi..si ce mi-as mai cumparat ....mama mama

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Te rog pozeaza-i, sa-i vedem si noi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Apropo,miresici,(pen' ca de multe ori imi fug ochii pe la subiectele cu pricina)in perindarile mele prin magazine am dat peste o pereche de pantofiori de mireasa superbi,marime micuta (35,5-36 cred) si ma gandam la voi,ca va plangeati ca nu gasiti.Erau din saten alb,cu un toc finut si bot ascutit (dar nu de ala de te-mpiedici in el) si cu doua baretele incrucisate;nu-mi amintesc exact firma,da' erau un nume rasunator si cu reducere 80% (ajungeau vreo 15-20$).Erau asa dulci ca-mi venea sa-i cumpar si sa gasesc pe cineva care sa aiba nevoie de ei....Ia sa vaz poate dau de ei pe net

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mie imi plac astia:
http://www.zappos.com/n/p/dp/11394483.html

Iar de cumparat mi-am luat nishte pantofi super comozi, ca nishte balerini, si se potrivesc la absolut orice, fara tinuta elegant. Sandale mi-am cumparat deja, cu talpa ortopedica si cu nishte paiete, dar eu am boala la sandale, daca nu imi iau vreo 4- 5 perechi pe sezon nu sunt om. Am cred ca vreo 10 perechi de sandale, pastrate din sezoanele trecute, alea care mi-au placut mai mult, ca restul la gunoi.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

De astia ce spuneti?
http://www.zappos.com/n/p/dp/11234268.html

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

Mie imi plac pantofii cu botul rotund si cei "peep toe":

http://shoes.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ&sdn=shoes&zu=http%3A%2F%2Fclick.linksynergy.com%2Ffs-bin%2Fclick%3Fid%3DN2SB0w86aGM%26offerid%3D80720.456465149%26amp%3Btype%3D10%26subid%3D0

Imi place ca s-a revenit la tocurile mai groase. Botul ascutit si tocurile cui nu prea imi placeau.

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Carolina, si eu as vrea file-ul te rog.

amaliacristescu@yahoo.com

Mergi la inceput