Ce pantofi se poarta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Eu iubesc balerinii, mi-am luat o pereche albi asa de dragalashi si mi-as mai lua parca . Abia am asteptat sa iasa aia cu tocu ascutit (oricum nu ii purtam pt. ca nu port tocuri deloc, ma fac de kko la halul in care merg pe ele ). Si in afara de balerini port numai pantofi sport, tenisi, adidasi...
Mi-e groaza de ocazii cand trebuie <<sa ma rup>> pe tocuri

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

cand ziceti balerini va referiti cumva la mocasini? Ca mocasinii s-au purtat anul trecut in prostie aici in Germania si tare fain a fost, ca erau super comozi!
De astia http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=nX90S.CMeQQ0008E6L2cYq.r0000k0JeOk0D?ProductUUID=m9KR_c%2eWNJkAAAEIBkyf3_g9&CatalogCategoryID=Z23VRJ0U%2ey0AAADhLrO7gB58&JumpTo=OfferList
ce ziceti? I-am probat de catev aori dar parca nu m-au convins... SUnt frumosi, comozi, ieftini, de piele, dar parca stau in dubiu...Cu ce culori ar merge? La haine ma refer!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Laura,balerinii sunt www.zappos.com/n/es/d/722000258/order_by/price_desc/show_all/1/page/1/bar/1.html" target="_blank">astia,fara toc,cu bot ascutit sau rotund.
Dragutei cei de la linkul tau;par si foarte comozi si metalizatul(?) inca se poarta.Eu mi i-as lua

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mie-mi plac astia in stilul anilor '40 (adaptat!) cu tocul grosutz dar inalt si botul rotunjor:

http://www.zappos.com/n/p/dp/12626452/c/3630.html
Dar ma intreb daca nu cumva imi vor fi incomozi pentru plimbari cu carutz/cupil de fusta, etc...
Imi mai plac si:
http://www.zappos.com/n/p/dp/12458124/c/20.html
http://www.zappos.com/n/p/dp/11653798/c/18.html
Tot asa..pentru blugi/plimbare in parc dar am aceeasi dilema.

Oare e cazul sa ma limitez la:
http://www.zappos.com/n/p/dp/12611591/c/18055.html

Si sa-mi vad de treaba cu tocurile neortopedice?

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor ! Vad ca voi spuneti ca pantofii cu varf ascutit nu se mai poarta? Pai eu am fost acum o saptamana sa-mi cumpar pantofi pentru nunta si toti pantofii pe care i-am gasit in magazin aveau varful ascutit (din ala lung, fie rotunjit, fie taiat patratos, dar tot alungit). Mie nu-mi plac deloc aia, eu am piciorul mic (port 35) dar imi place ca e asa si imi place cum arata pantofii asa mici micutzi, ma enerveaza bucata aia de inca 4-5 cm in plus care n-are nici o utilitate (parerea mea, nu dati cu rosii). In plus botul de rata (lat adica) mi se pare extrem de comod, imi stau degetele relaxate in pantof, nu inghesuite si strivite.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu stiu ca nu se mai poarta pantofii cu vf ascutit... si nici nu-mi pare rau ... eu ma-m impiedicat mereu in varful ala ascutit...

Si... imi plac la nebunie cei cu bot rotund... Cine zicea ca aia nu pot fi eleganti? Depinde de model... pot fi f. eleganti... depine f. mult de model si de calitatea lor... Am vazut o grama de pantofi cu bot rotund post facuti, urati rau de tot... dar daca vei cauta gasesti unii de care te indragosteti ... zic io ... ca nici mie nu mi-au placut la incepit, cand au aparut primele modele...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Alynutza, si eu am aceeasi problema, toate magazinele sunt pline de pantofi cu botul ascutit, iar mie nu-mi plac si nici nu-mi sta bine...ai gasit vreun magazin cu modele mai misto, asa ca pt miresici?

Mergi la inceput

tigrutz, din pacate nu ... nu am gasit, si iar din pacate, chiar daca as fi gasit, eu sunt din Cluj, nu cred ca te-ar fi ajutat. Insa eu am intrebat prin magazinele in care am fost si mi-au zis vanzatoarele ca inca nu au primit colectia de anul asta, deci mai avem sanse sa gasim ceva frumos Eventual intreaba miresicile din Bucuresti, poate stiu ele un magazin.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Intr-adevar, esti din Cluj, dar eu n-am ochelarii pe nas si n-am vazut.....
Oricum, daca zici ca n-a aparut inca colectia de anul asta, s-ar putea sa fie aceeasi problema si in Bucuresti, poate cine stie, gasim ceva frumos pana la urma....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz

Intr-adevar, esti din Cluj, dar eu n-am ochelarii pe nas si n-am vazut.....
Oricum, daca zici ca n-a aparut inca colectia de anul asta, s-ar putea sa fie aceeasi problema si in Bucuresti, poate cine stie, gasim ceva frumos pana la urma....

Sper ca gasim ca daca nu, o sa-mi iau sandale si nu prea as vrea. Ca am sustinut sus si tare ca mai bine ma duc la propria nunta in slapi decat sa-mi pun pantofi care nu-mi plac.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput