Ce pantofi se poarta?
Raspunsuri - Pagina 2
Adrianai spune:
Si mie imi plac cei cu botul ascutit sau putin patrat. Eu port 36 daca imi iau cu botul rotund cum se poarta acum arat ca un bebelus.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
nimeni2011 spune:
Botul acesta rotund...care a venit oare cu ideea asta,sa fie la moda?
Chiar nu arata bine la un pantof mai elegant,si nu avantajeaza deloc picioarele micute.La balerini mai merge,dar nu prea ma vad s-o port decit la piata,si daca fug undeva cu copilul...
Cele cu talpa intreaga in schimb sunt favoritele mele,de pe vremea cind nu era la moda,pentru ca sunt ff comozi-in comparatie cu tocurile subtiri,si nu in ultimul rind rezista mult mai bine la stilul meu de conducere.Acum,ca-s la moda,sunt incintata!
Dar oricum,cind vine vorba de un pantof elegant,cred ca gusturile noastre sunt decisive,orice ar propaga revistele,sau TV-ul....
anda141 spune:
Si eu sunt in cautare de pantofi, dar nu gasesc. Cei cu varful ascutit nu s emai poarta, cei cu botul rotund nu imi plac de nici o culoare si consider ca nici nu sunt eleganti, cei cu talpa intr-una nici atta nu imi plac. Aaa, si am vazut ca se poarta si tocul gos una peste alta. Si ptr. ca astia se poarta , toate magazinele sunt pline de astfel de modele.
Eu oricum nu imi cumpar lucruri doar pentru ca asa se poarta, cumpar ceva care sa ma avantajeze.Ca daca nu imi vin bine, degaba oi fi eu in pas cu moda....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by nushulica
mie nu-mi plac deloc astia cu botul rotund care au aparut acum nu o sa-i port in veci nici de-ar fi singurii pantofi de pe fata pamantuluiconsider ca un pantof care face piciorul frumos un pantof cu varful mai ascutit sau chiar un pic spre patrat este mult mai elegant
aaaa...si la mine tocul iarasi tre sa fie inalt si subtire
De acord cu tine! E mare diferenta! Altfel arata piciorul incaltat cu pantof cu botul ascutit (dar nu dus la extrem) si altfel cel incaltat cu pantof cu botul rotund. Puneti o fusta/rochie eleganta si priviti cu atentie diferenta!
Cat despre balerini... cu botul pe forma labei piciorului (deci nu rotund !), sunt de acord cu ei; sunt f buni pt serviciu, unde nu am voie tocuri si... la piata! In rest, abia astept tocurile cui...
Si apropos (chestie generala): nu conteaza ce se poarta, conteaza sa ti se potriveasca si sa te simti bine in ei! Degeaba podiumul prezinta pantofiori delicati, daca ai ditamai bataturile si monturi... sau pantofi cu snur pe glezna, daca ai glezne... nu tocmai subtiri.
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Inex spune:
Dar acei saboti stil "ciocate"se mai poarta?Intreb pt ca aici cam in orice magazin de pantofi gasesti cateva modele de genul ala.
tigrutz spune:
Mie imi plac pantofii cu botul rotund, eu am piciorul lat si se vede urat daca as purta pantofi ascutiti, sa nu mai zic ca nici nu ma simt comod. Iarasi, am o problema cu tocurile, nici nu se pune problema sa port toc cui, nu rezist cu ele nici 1 ora.
Ca tot vorbim de pantofi, aveti idee pe unde as putea sa gasesc si eu ceva pantofi mai eleganti pt nunta? Rochia este culoarea untului, destul de dificil de gasit, cel putin din ca m-am uitat eu pana acum...
zfcristina spune:
Exact ce ai spus shi tu(din cate shtiu eu ).Nici eu nu suportam de nici o culoare pantofii cu bot rotund dar cand am fost sa-mi caut ceva de incaltat nu prea am gasit nimik dragutz cu botul o idee mai lung , asha ca mi-am cumparat unii cu bot rotund shi sunt chiar dragutzi.
Plus ceea ce m-a bucurat cel mai tare este ca merg super la jeans si cum eu sunt fan...
Am vazut shi balerini super, dar eu nu pot merge cu ei pt. ca mai mult ca sigur ma impiedic
iar cei cu talpa inalta si groasa sunt
chiar imi era dor de ei.
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
piatra lunii spune:
Eu am vazut la tv, femeile mici de statura trebuie sa poarte (era vorba la purtat cu blugi acolo, dar si in general ) pantofi cu varf lung,care fac picioarele mai lungi, sub nici o forma sa nu poarte pantofi cu toc rotund. Si mie,care is mica de statura, imi plac pantofii aia lungi la varf, in general putin patratosi, deci imi dadeam eu seama ca numai astia ma avantajeaza.Din astia cu varf rotund sunt si aici,dar nici nu-mi plac, si nici nu e cazul sa-i iau in considerare.
Veve spune:
Cum pantofii sunt viciul meu,ii iubesc in orice model reusit,fie ca-s cu bot rotund,ascutit stiletto sau fara toc.Nu port deloc balerini,desi imi plac,pentru ca nu pot purta talpa plata;am senzatia ca pasesc ca o rata!
.Iar botul rotund pe picior mic (36) arata adorabil
.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Jocelyn spune:
Mie imi plac foarte mult cei cu bot rotund si chiar nu i-am putut suferi pe cei super ascutiti de acum 1 an sau cand s-au purtat. Nu imi plac nici aia cu talpa groasa, mi se par grosolani. Mi-am luat niste pantofi cu toc si bot rotunjor o frumusete....
cate capete atatea gusturi :)
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.