Bebelusi de iulie-august 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 2
caterina71 spune:
Dede, ti-am vazut mica alergatoare... Ce frumos se joaca ei doi, si cum are grija Adi de ea... A, am vazut si canuta de care zici, nu-i cea din primul film?
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Am uitat sa va zic. Dupa 1 zi in care a mancat greu, cu plansete, scandal, si o noapte in care a suspinat continuu, a iesit ieri si dintele 2, stanga-jos...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
andre_ea spune:
Dede, ce cuminte sta Medeea pe spate! Tudor nu sta asa. Nu are stare. Am vazut canuta si imi place. Dar de unde o pot lua?
V-am zis ca Tudor tuseste rau? Dupa-amiaza merg la dr. Cred ca eu sunt de vina. I-am dat aseara iaurt in parc. A papat 175 gr. intr-o clipita. Ma tem ca era cam rece pentru el. De obicei il incalzesc 10 sec. la microunde, dar aseara m-am grabit si am uitat .
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Mesajul cu nr. 1000! Mai vine o steluta!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
anis spune:
'neata...
Azi noaptea a adormit cu novocalimn.So..oficial au inceput dintii nr.7 si 8 sa-si faca de cap.Nu mai vreauuuuuuuuuu...
Asa ,pe Ingrid de la pruna a durat-o burtica...mai exact ii fermenta.
Acum dimineata am incercat sa-i dau ananas, a mancat 2 linguri si gata.Am zis ca nu-i place, i-am facut mar si para ,la fel 2 linguri.A supt pe la ora 6, si acum e aproape 11...hmm.Oricum azi o las sa vedem cand i se face foame..la cat timp..6-7 ore.Oricum cred ca e si de la dinti.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Dede, super canutza, vreau si eu, dar nu gasesc site-ul lor in romana...da-mi si mie o retzeta
P.S: Sanatate
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Fetelor, de care ananas le dati? Din conserva sau fructul in sine, neprelucrat??? Cred ca asta ultimul, nu???
Si pruna nu face purgatie? Monica nu ai avut probleme???
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Cati, felicitari pt D2
Anis, voi sunteti campioane, nici nu ma mai mir
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
emaaimee spune:
-bravo.ai uitat sa treci cap 90 in locul lui 89 si 89 jos langa 88
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
vroiam sa vad ce ati mai scris al cap trecut ca am ramas in urma la citit.si asa am vazut,ca intram direct din asta in ala vechi.
Cuscra-felicitaript steluta,sanatate baiatului nostru.
anis-si noi avem niste nopti iar si la mancare iar se codeste,deci se iau de mana fetele astea
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII