Bebelusi de iulie-august 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Emma, scuzeeee chiar am uitat de chestia asta. A fost prima data cand am deschis un capitol

Si am 1000 de mesaje . Andreea te urmaresc

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

si canutele de la Avent cele Magic au toarte si sunt cu fanta antiscurgere si au si ciocul moale. si tot vreo 40 RON.
am eu. insa a mea tot nu bea din ea. adica nu e in stare sa o incline cu fundul in sus. da uite ca mi-ai dat idee Delia si o sa i-o pun in pat poate-poate o descopera singura la un moment dat.

simona,
vad ca ti-a scris joker de articol. tu tre sa faci o cerere catre director in care sa zici ca soliciti un salariu brut conform articolului respectiv. contractul colectiv de munca la nivel national este lege pt toate companiile de stat si private si e minimul garantat. adica e posibil ca fiecare firma sa aibe un contract cu conditii aditionale; insa cel la nivel national e minim.
uite aici: http://www.dsclex.ro/contracte/ccm_2005.htm

mamica de maria, 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

-ai mah ca nu trebe sa iti ceri scuze,u r doin' a good job.brava la stelute

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
eu zic sa-i faci totusi un program din 4 in 4 ore. sau oricum ceva care sa fie cat de cat fix. chiar daca uneori la o masa nu prea mananca. eu daca nu mananca decat putin ii dau completare lapte si gata, astept masa urmatoare. ca altfel daca as sta dupa ea sa incerc la fiecare ora n-as mai putea sa-i fac un program de plimbare de 2 ori pe zi si nici mie program de preparat masa. plus e bine de pe-acuma sa-si faca un program de masa la ore fixe. teoretic la varsta asta stomacelul lor se goleste complet la 4 ore maxim (cel mai greu se digera laptele si cerealele).

eu ii dau pruna doar cand e mai constipata. n-am avut probleme de la ea. ananas eu i-am dat din cel crud sau l-am fiert un pic. am vazut acuma niste conserve cu ananas fara zahar. am luat dar nu i-am dat inca.

mamica de maria, 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza..las ca rectific eu...bravo oricum.

Am zis Ingrid a durut-o burtica de la pruna.Nu ii mai dau curand.De fapt ii fermenta.

Ananas fructul in sine, nu de la conserva.

S-au facut 5 ore de la ultima ei masa..clar e de la dinti..asa m-a omorat dantura asta..si pana la 28 mai e

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by anis

Am zis Ingrid a durut-o burtica de la pruna.Nu ii mai dau curand.De fapt ii fermenta.

Eu n-as avea curaj sa-i dau copilului pruna pe stomacul gol. Am mancat eu o data 2 prune si m-am tavalit pe jos de durere. Fermenteaza rau. Mai bine compot.

Pupam burtica lui Ingrid.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ema.nu.ela...ma chinui de 3 z sa ii fac program.Nu merge..pur si simplu mananac 2 linguri si gata ,strange gura,nici lapte nu vrea.
Acum i-am dat sa suga.A mancat un pic..si trage la somnic.Eu zic ca e caraiala de la dinti...de aia e asa.
Sunt mai mofturosi cu mancarea din cauza durerii(azi noapte a a vut) a mancarimii..asa cred.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Multumesc mult fetelor, am facut si eu ce-am putut, aveam si ochii carpitzi, ca Lucutza se trezetse noaptea, nus tiu ce are.
Si somnoroasa cum eram, am zis ca e 6.30 dim si l-am luat la noi. Zic mai stau 15 min si ma trezesc. Da' de und eca era 4 dim si Luca nu vroia sa mai doarma

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Dede, e dulcica foc Medeea fetita cu canuta !!!

Cand o filmati de sus are canuta cat caputul ei mic!

Iar de Adi nu mai zic. Are o energie de zici ca e Ela mea. Uneori obosesc doar cand ma uit la ea cum se agita si cat de mult vorbeste.

Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Si acum, mare realizare mare.

Azi noapte s-a trezit o data la ora 2.00

Si apoi dimineata la 6 ca de obicei.

deci, intelegeti voi ca AM DORMIT !!!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput