Bebelusi de iulie-august 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Yasmari spune:
'Neata fetelor!
Multumim Diana ca-ti amintesti de noi! Dar' mare urecheala virtuala ai de la mine, eu am muscat din nada imediat, te-am jeluit si m-am revoltat impotriva banuitilor lei-paralei care te-ar fi putut impiedica sa mai vii pe DC samd. Prefer pacaleala da' fara kiss de Oscar.
Respectele mele doamnelor mamici care-si educa copiii atat de dibace, vezi Albina mica, Monai,Emanuela, Delia si lista-i mare. La mine atit hormonu' cat si neuronu' sint tare slabi, acolo tre sa incep re-educarea. Copchilu' in continuare ma joaca pe deget,zice NU si ma execut.
Aha, sa nu uit, multumesc celor ce ne-au urat de bine, Ella, Emanuela, Diana, Oana, Caterina, pupici voua!
Emanuela, mare dreptate ai cu intervalul marit de ore. Bleaga si slaba de fire, eu sucombam la mofturile ei si-i dadeam tzatza, si asa continua cercul vicios. A fost nevoie de dr. sa ma zgaltzaie si sa-mi zica ca daca nu las copchilu pina ii e foame foame si apoi sar numai cu masa solida, vom zorcai numai san, ca-i comod si f placut.
Va pup si revin, trebuie sa mergem la banca amu', sanatate si virtute!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ema.nu.ela spune:
anis,
e clar ca o deranjeaza ceva de nu vrea nimic de mancare nici macar lapte. a mea chiar daca mananca prost, lapte bea completare. n-am avut probleme. bine ea nici nu are deocamdata nici un dinte si nici semne clare ca ar vrea sa aiba.
eu acuma am probleme cu laptele doar la ora 22. cand e o lupta acerba intre mine si ea. ea vrea sa se ridice in fund, iar eu o imping pe spate ca sa poata sa bea lapte ca daca o las in fund face capul ca titirezul si nu pot sa-i dau bibe. mi-e din ce in ce mai greu pt ca se face tot mai puternica si acuma se ridica deja singura in fund. oricum mai mult de 100-120ml nu reusesc sa-i dau seara...si cand ma gandesc ca pana acum 1-2 saptamani bea dintr-o rasuflare 200ml. in loc sa creasca cantitatea acuma a scazut-o.
mamica de maria, 8 luni
Yasmari spune:
Va rog, unde e articolul despre olita pe DC, nu-l gasesc!
O intrebare va rog: cand ii dau carne si peste, vad ca apar din nou in kk, atzisoare. Sa fie un semn ca stomacul nu le digera bine? Precizez ca nu-i dau mult, cam o lingurita jumatate foarte fin cocata.
Eu stiu ca piersica are efect laxativ, dar oare de ce face kk ca oitele dimineata, dupa ce-a mincat una la cina?
Nici a mea nu-si apleaca canutza asa bine cat sa bea din ea, o tine mai mult orizontal decit oblic si roade la supapa cu multa placere.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Albinutzza/Albinutzza.jpg)
Albinutzza spune:
Yasmari, art cu olitza e in revista MAMI, nu stiu daca poti vedea pe net, articolele. Stiu ca au pg de net, dar nu cred ca poti citi. Incearca
Albinutzza
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Bondariciu' mic 7-12luni
![](foto.gif)
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
Parintzi de bondarici
![](foto.gif)
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Ella2000 spune:
Simona, Dede, nu am mai reusit sa intru...
mi-am facut cadou un somn luuung! dar cu Paula intre noi! ca nu mai puteam nici sa stau in picioare! trebuia sa se mai odihneasca si ea si noi! si mi-am mai facut si un masaj ... am dat o fuga de dimineatza! sa-mi mai prinda viata si caroseria! in rest ... iesim mult in fata blocului... Iulia cu bicicleta noi cu caruciorul!
inca nu am vazut filmuletul nou al Deliei! merge prost calculatorul... imi da mesaje mereu ca sunt scanata...
Giana, felicitari pentru Dani!!! sa fiti sanatosi!
O zi senina! pe mai tarziu!
Ella si printesele
emaaimee spune:
Mari-uite art despre olita de pe DC
http://desprecopii.com/info.asp?id=243
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
Uite atat suntem de mari
![](inlove.gif)
![](foto.gif)
Ella2000 spune:
off! am uitat sa multumesc pentru actualizare la listutza!
Cuscra, poti invata? ginerel si cuscru!
ella2000 si printesele
anis spune:
Tot nu vrea sa manance [bang} Dupa atata timp...si ore
A mancat lapte cu lingurita vreo 40-50ml si vreo 10 linguri de mancare solida ..da cu chin.Ce-o avea?Doamne tare ma rog sa fie vb doar de dintii
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Anis, stai linistita. Ana mea ieri am aflat ca a mancat toata ziua doar 2 bibe cu lapte si 4 lingurite de cereale.
Azi insa, se pare ca .... papa pe ruptelea !!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete