Fetele din America (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by nematics

fetelor, scrieti si pentru mine o vorba buna aici, sunt in pasa tare proasta - de cind a murit sotul am facut un soc si depresie, ma lupt intr-una cu ea dar am zile tare negre citeodata si acum e una din ele - daca sunteti pe aici lasati un gind bun!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Ma scuzati ca intervin,Nematics imi pare foarte rau,iti doresc curaj si multa putere sa treci peste momentele grele.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nematics hai mai , capul sus. in afara de problemele personale oare nu te prinde astenia de primavara? daca nu iei vitamine ar trebui sa incepi sa o faci si muuuuuulta apa- oricat de stupid pare, iti spun din experienta proprie- ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Mate, esti binevenita sa treci pe la noi - multumesc pentru gindul bun! Am scris ceva la subiectul tau legat de dieta si cancerul la colon, daca vrei detalii, iti pot da pe PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nemantics, vb serios...daca ai ceva zile libere...noi suntem acasa...si mie mi-ar prinde bine companie...hihi...
Noi stam in Hollywood FL, dar jobul lui Radu include si ceva calatorie prin alte porturi, si acum am venit si noi cu el sa fim impreuna...(daca compania plateste tot e simplu) si probabil sambata asta plecam inapoi spre casa!!!

In seara asta am iesit cu colegul lui, care este un NZ-ez care a emigrat in state..si noi care am vrea sa plecam in Nz!!! hihi...
Are si el 2 fetite, poate ne inrudim...haha!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Michelle,

am luat si iau un antidepresant, iar acum ma straduiesc sa scap de el pentru ca e foarte greu de suportat tratamentul din cauza efectelor secundare; am redus doza la minim de o saptamina si in mod sigur de asta revin crizele, ar trebui sa suplimentez cu alte pastile dar m-am saturat sa le mai iau...

Ma mai sustine moral baiatul meu, dar ieri mi-a trimis email ca ii e dor de mine, de casa, de prieteni...

Mergi la inceput

PS: am vorbit cu fimiu acum citeva minute la telefon si mi-a zis ca in debaraua comuna e un soarece mort de dinainte de Thanksgiving si nimeni dintre locatarii apartamentului (implicit nici el!!!) nu s-a deranjat sa il ia de acolo!!!! I-am zis sa cheme deratizarea si mi-a zis ca n-are rost (el sta la etajul 19) ca la ei ajung mai rar, la primele etaje COLCAIE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Iuliana multa putere sa treci peste toate necazurile

Oana_B

Mergi la inceput

Oana,

multumesc mult!!!

uite- zi-mi unde e poza cu avocado? Am pus si eu simburi in apa si au facut niste frunzulite mov si mici la un capat - despre alea spui tu ca sunt radacini??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nemantics, io am "norocul" sa gasesc mereu ceva (viu sau neinsufletit) prin casa, prin mancare...si sunt deja imuna la descoperiri din astea...atata timp cat nu se suie pe David!!!
Intr-un timp (ce minte aveam si io) colectionam ce gaseam in mancare: am gasit cercei, bile, atza, unghii, o cruciulita de aur..hihi..., bilete si alte chestii pe care nu le enumar sa nu va stric seara...
Sotul meu deja ma anunta ca daca gasesc ceva sa nu ii spun!!!
M-am nascut cu "darul" asta!!! haha!!!

Cat timp sunt recomandate antidepresive? Si inafara de ele, ai incercat si altceva sa te ajute? Adica sa iti ocupi timpul cu un hobby, sport, mers cu bicicleta, voluntariat pe undeva, pictura...???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

daaaa si eu vroiam sa-ti recomand voluntariatul. si doar 2 ore pe saptamana ii fac tare bine sufletului. eu una, care nu pot lucra in US , cred ca m-as urca pe pereti daca n-ar fi voluntariatul . asa mi-am facut o gramada de prieteni si am si eu cu cine sa merg la cafea, la cumparaturi. voluntarii is altfel decat colegii de serviciu pt ca nu exista trepte ierarhice si implicit nici invidii.

Mergi la inceput