Fetele din America (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Uite acilea samburele meu, abia l-am pus de vreo saptamana...sper sa iasa ceva. Pune si tu o poza daca poti, nu stiu cum ar trebui sa arate dar sunt curioasa cum e la tine:))
fain ca ti-a iesit.

Michelle si cum ai gasit? Ai cautat pe net locuri unde au nevoie de voluntari sau din usa in usa?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mi-a venit samponul..ma duc la dush si culcare...
Va pup si o noapte buna, plina de vise cu printese si ingerasi!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

da pe net. si am gasit 2 locuri din vreo 10 in care am trimis. unul e la food bank care e peste tot in fiecare suburbie si unul e la casele de batrani unde tund babute. acum am vazut la TV sleep country usa cauta voluntari pt ceva cu foster kids. nu stiu daca e o chestie nationala sleep country usa. de asemenea toate spitalele au programe de voluntariat, gradinile zoologice, parcurile , crucea rosie etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Sinziana,

eu am ajuns sa le iau pentru ca plingeam intr-una si m-au dus prietenii cu forta la doctor - asta era asta vara, la Bucuresti. AM fost asta iarna la control si dupa parerea doctoritei ar fi trebuit sa isi faca efectul dar eu de prin noiembrie a trebuit sa maresc doza, in loc sa ma mentin la cea prescrisa de ea initial.

Mi-a mai explicat ea ce si cum sa le echilibrez - caci sunt extrem de sensibile la doza, daca nu iei cit trebuie si la timp e rau de tot.

In plus, nu trebuie intrerupte spre sfirsitul iernii, cind e deja pericol de astenie.

Cit despre voluntariat, ar fi o idee dar n-am timp si nici prea multe oportunitati aici unde sunt eu. Am chiar prea multe de facut si in timp scurt.

Oana,

la partea care e in apa la tine in poza au iesit frunzitele mov, eu le-am tinut acoperite integral de apa. Cred ca in iarna cind am fost plecata le-am aruncat ca n-am stiut ce sa fac mai departe - adica cu ce parte sa le bag in pamint!!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Michelle multam, foarte interesant chiar ma batea gandul sa incerc si eu asa ceva daca de munca tot nu gasesc, e adevarat ca nici nu am insistat foarte mult.
Mercic

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Michelle,

in momentul in care aplici pentru green card poti aplica si pentru Emplyment Authorization, care iti va da si tie dreptul sa lucrezi!!

asa ca eu zic sa aplici cit mai repede si pe calea cea mai scurta!

Mergi la inceput

nematics asta am gasit pe net pt o amica , poate te ajuta si pe tine

Ca sa faci niste pasi inainte
-stabileste-ti target-uri realistice
-stabileste-ti prioritati dar fa ce poti cand poti
-nu astepta rezultate peste noapte. starea de bine se instaleaza in timp
-gandeste pozitiv
-lasa-i si pe altii sa te ajute
- fa exercitii fizice care te fac sa transpiri
-canta la dus
-canta in masina
-daca esti foarte suparata, fa o plimbare si concentreaza-te asupra simptomelor fizice si pshihice . analizeaza-te din afara, stai departe de gandurile tale
-ia-ti un caine sau o pisica sau orice alt animal de casa preferi
-lucreaza in gradina sau cumpara-ti flori si ingrijeste-le
-inchiriaza DVD-uri cu comedii etc
-mergi la librarie si citeste toate felicitarile cu umor pe ele
-opreste-te si cumpara-ti o cafea buna (prea multa cofeina e contraindicata totusi)
- lasa natura sa te cucereasca , plimba-te pe malul apei, miroase florile de primavara, admira culorile si zambeste!
-deseneaza, picteaza sau scrie
-evita alimentele care te priveaza de energie gen paste fainoase sau cele care contin zaharuri rafinate
-fa-ti masaj la maini sau la picioare sau du-te la masaj de relaxare
- fa o baie cu spuma, lumanari si muzica ,,,,, (atentie . sa arunci cd-playerul in apa cand esti in vana nu e o solutie antidepresie >asta am adaugat-o eu cu umoru-mi macabru he he )

alte activitati interesante
-intra in vorba cu persoane straine ( la rand la cumparaturi, la plimbare , in parc etc)
-mangaie animale sau roaga un prieten sa te lase sa-i plimbi cainele ( daca te refuza spune-i sa plimbe ursul !!!! tot nota personala - a se ignora )
-incearca sa devii o sora mai mare a unui copilas
-ia pranzul cu un prieten(a) cu mobilele inchise
-stabileste-ti la inceputul saptamanii cel putin 3 intalniri cu prietenii pt saptamana respectiva
- fa cursuri de dans, actorie, muzica
-evita oameni care te indispun
- imbunatateste-ti viata sexuala
- fa curat
-spala haine
-asculta diferite feluri de muzica si vezi care ajuta
-incearca aromoterapia
-schimba ordinea mobilei din casa
-schimba lumina, fa-ti casa luminoasa

Ajuta la inlaturarea depresiei :
-caviar , somon ,ton tot ce contine Omega 3. Se gaseste si de cumparat Fish Oil cu Omega 3 dar sa fi atenta sa-l cumperi pe cel pe care scrie
fara mercur. Omega 3 nu da efecte secundare si este in general recomandat in alimentatie ( cica previne si cancerul )
-exercitiile fizice (pt ca indeparteaza stresul si amelioreaza simptomele depresiei)
- inotul cu delfinii
- cura de ras ( trebuie sa razi si daca nu-ti vine, dar asa din tot sufletul . vezi totusi sa nu faci asta pe strada he he )
- apa in cantitate suficienta 8 +pahare/ zi
-vitaminele gen Centrum etc ( vezi ca Centrum se da si pe reteta compensata )
- o dieta bogata in fructe si legume si peste-
- cursuri interactive care solicita creativitatea

Cum sa-ti cureti organismul
-curatarea colonului - prin clisma sau prin dieta formata exclusiv din fructe si legume
-curatarea dintilor- daca ai plombe inchise la culoare sa le schimbi cu cele de portelan si dupa aceea detartraj si obligatoriu ata dentara de 2 ori pe zi
-curatarea rinichilor- apa multa , daca se poate si cu lamaie in ea. ceaiuri naturiste coada calului, coada soricelului, coada de cires, dieta fara sare in exces
-

in depresie trebuie evitate alimentele care omoara adica
Foods that Kill
• Margarine and other hydrogenated fats
• refined salt, Table salt
• Chlorinated Water ( adica apa de la robinet printre altele )
• Antibiotics
• ASPARTAME ( indulcitorul din cafea poate fi si altceva decat aspartam asa ca citeste etichetele)
• MSG - Mono Sodium Glutamate
• Pesticides
• CARCINOGENS
• Hormones - MILK ( cica 90% din populatie e alergica la lapte fara sa o stie si indepartarea lui din alimentatie ii face bine sanatatii generale)
• Food additives
• Sugar, cane sugar, corn syrup, chocolate and other foods containing simialar concentrated sweeteners
• refined oils

Ca sa reduci depresia in ziua respectiva trebuie sa faci urmatoarele alegeri :
-alegerea de a te ridica din pat
-alegerea de a manca micul dejun
-alegerea de a inlatura gandurile negative in favoarea unora daca nu pozitive , macar neutre
-alegerea de a nu mai rumega prea mult faptele , medita etc ( stii tu ce inseamna)
-alegerea de a fi in preajma unor oameni carora le pasa de tine si care te sustin

-

Mergi la inceput

Hm...frunzulite, credeam ca o sa fie asa cum arata o radacina. Mai astept oricum, vad ca la fund acum i s-au facut asa ca niste muci:))..eh , sa vedem.

Oana_B

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nematics

Michelle,

in momentul in care aplici pentru green card poti aplica si pentru Emplyment Authorization , care iti va da si tie dreptul sa lucrezi!!

asa ca eu zic sa aplici cit mai repede si pe calea cea mai scurta!

sotul meu sustine ca cea mai rapida cale e tot prin firma la care e angajat.oare greseste? care e faza cu dreptul de munca? doar simplu fapt ca ai aplicat pt greencard iti da dreptul sau ceri Employment Authorization? chiar daca e sotul meu cel pt care se face cererea pt greencard ?

Mergi la inceput

mie greencardul mi-ar prinde tare bine ( nu ca altora nu le-ar prinde) pt ca nu trebuie decat sa dau 2 examene ca sa primesc cosmetology licence si ca si hairstylist iti gasesti usor de lucru.

Mergi la inceput