Fetele din America (66)
Raspunsuri - Pagina 13
bucluc spune:
Imi poate spune si mie cineva cat se lasa bacsis la coafor? Am dimineata programare si habar nu am...
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
ruxij spune:
quote:
Originally posted by michelle7
aha , deci aici e smecheria. sotul meu nu are decat master facut aici. oricum sa speram ca reusim prin firma unde lucreaza ca doar asa au obtinut majoritatea celor din IT greencardul
Stiti ce ati putea sa faceti? Ati putea sa intrebati un avocat. Ii trimite sotul tau CV-ul si il intreaba daca s-ar incadra la vreo categorie la independent si cred ca ii raspunde pe gratis la intrebarea asta. Al meu e chinez si il cheama Yin. Adresa de email e:
c6268y@aol.com
Nu e cine stie ce geniu, dar e ieftin si eu l-am luat de la altii care au reusit cu el la independent. Mie tot asa, mi-a spus un coleg de el, i-am trimis CV-ul si el mi-a spus daca am sanse.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by bucluc
Imi poate spune si mie cineva cat se lasa bacsis la coafor? Am dimineata programare si habar nu am...
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Eu il las 2$. Barbata-miu ii lasa cinci.
sinzi_ana spune:
Elena, stai linistita...nu o sa se intample nimic!!!! Eu am o cunostinta care a fost nevoita sa faca 2 x-ray intr-o saptamana fara sa stie ca e insarcinata si are copilul de 13 ani acum, mare sportiv...hihi...
Azi am fost sa ne mai facem provizii de indispensabili...hihi..ca nu preconizam ca o sa stam asa mult aici (cred ca vom pleca duminica) si mi-am luat masura 9...cand am ajuns in masina si i-am desfacut...erau imensi...am intrat din nou...sa iau masura 6...dar mai intai i-am desfacut...si astia tot imensi...dar cum nu aveau altii si eram in mare graba...i=am luat...imi vin pana sub sanii!!!!
Cred ca sunt eu prea mica, ca de slaba nu prea sunt...
Ce marimi au aici la chiloti ca nu am nimerit decat de 12 ani care sa imi vina...???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
bucluc spune:
quote:
Originally posted by ruxijquote:
Originally posted by bucluc
Eu il las 2$. Barbata-miu ii lasa cinci.
Musai sa-i las mai mult ca o sa-mi faca permanent si o sa ma tunda. Nu e un simplu tuns... Ma intreb cat m-o costa... Dar 10% cum spune Michelle mi se pare rezonabil.
michelle7 spune:
sa stii ca si in cartile de specialitate se vorbeste de bacsis. incercand sa motiveze studentii sa devina hairstylisti li se explica in carti ca pt inceput ,chiar daca ai salariu mic,te bucuri totusi de bacsis care e intre 10 si 15% . la fel cum la restaurant e civilizat sa lasi min. 10% la fel si la salonul de coafura. exceptia e atunci cand hairstylistul e patronul salonului . se pare ca atunci nu e obligatoriu sa lasi bacsis. de asemenea daca esti nemultumit de rezultat si ii spui asta stilistului , e ok sa nu lasi bacsis
diana_n spune:
Elena felicitari, sarcina usoara si nu te stresa pentru o radiografie. Tot pe forumul DC am citit despre gravide care si-au facut radiografii, tratamente cu antibiotice si cate altele fara sa stie ca sunt insarcinate. Ma refer la fetele de pe forumul unde sunt activa bebelusi de septembrie-octombrie 2005 Toate au copii sanatosi, frumosi foc. Daca te ajuta intra acolo si intreaba fetele, o sa-ti raspunda cu placere.
O prietena buna a trebuit sa faca tratament destul de indelungat cu tetraciclina cand era gravida si copilul ei n-are dintii galbeni, dupa cum se zice in popor.
Si tot asa...
Stai linistita si bucura-te de copilul care vine
Diana si Petrut (3 oct 2005)
michelle7 spune:
tetraciclina cand era gravida si copilul ei n-are dintii galbeni, dupa cum se zice in popor.
e norocoasa inseamna. nu in popor se zice , ci medicii
nematics spune:
Carmenb, cum ai ghicit ca-mi place Margheritta??
Llaura, Sinziana - no comment - sint si eu alaturi de voi cind ma gindesc prin ce-ati trecut!
Sinziana, mie mi-au singerat gingiile toata viata si nimic din ce-am incercat nu mi-a folosit; la mine e ereditar, tatal meu a fost in aceeasi situatie.
Ce am observat insa: am luat un complex de vitamine o bucata de vreme, mai de demult, si de atunci parca s-a mai atenuat singerarea.
Ruxij, daca vrei sa aplici ca independent ai varianta O1 daca nu esti in US si varianta EB1 daca esti in US si ai o pozitie in academia. Asta implica doctorat, publicatii citari samd - prin samd din 2004 ianuarie cind s-au luat o serie de masuri pentru inasprirea conditiilor de acordare a vizelor si de imigrare (legala, nu vorbim de ilegalii de acum) se intelege sa ai recunoastere pe plan international a muncii tale. Si s-a redus extrem de mult nr. acestor vize, din 2004.
La Michelle insa nu e cazul, caci ci H1b dar nu in academia este exaCT cum a scris Laura. Ca sa capetii H1 deja trebuie ca employerul sa dovedeasca ca nu mai e nimeni in US cu calificarea lui, pe care il poate angaja. Se poate aplca printr-o calificare pentru GC via Department of Labor.
In acest caz firma trebuie sa completeze pe formularul
I140 - Petition for Alien worker
basic information about the worker, job description, hours per week,
ceva gen codul fiscal si sa semneze la sfirsit.
Petitia se face de catre institutie (sau mai exact institutia ar trebui s-o faca) dar Laura a descris exact ce se poate intimpla.
Asta este calea prin H1b.
Elena, nu-ti fa griji pentru razele X - felicitari pentru bebe!!! si drum bun!
tetraciclina ingalbeneste dintii daca esti copil mic si iei terta, caci se depun mniste compusi ai ei in dinti, nu se ia de la mama la fat ca fatul nu are inca dinti
va pup
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"