Fetele din America (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Sunt doua feluri, am observat eu, care misca repede la green card: companiile foarte mari care au mai facut, stiu ce e, cat dureaza, cat costa, etc. Si cele foarte mici care ajung ca buna lor functionare sa depinda mult de un om bun si nu vor sa-l piarda si atunci fac efort.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Llaura multumesc pt gandurile bune. sotul meu e intr-o companie cu doar 30 de angajati si intr-adevar firma a aplicat pt greencard pt toti strainii dar dupa 3 ani de la angajare. compania la care vrea sa mearga are o reputatie f. buna si daca ii promit ceva cu siguranta isi vor respecta promisiunea, sa vedem doar daca il angajeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io ma spal si de 4 ori pe zi pe dinti si folosesc sensodyne de vreo 6 luni...
Floss nu am folosit pt ca imi sangereaza si mai rau gingiile si am dintii foarte lipiti unul de altul si de abia o bag intre dinti si pt ca fortez parca imi tai gingiile cu ea...
Dar am sa folosesc periajul de sus in jos...de multe ori doar dau inainte inapoi...
Multumesc...si metoda cu iaurt e buna!!! mai ales ca nu prea am calciu in alimentatie...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

si cum a zis si Sanca , e bine sa incepi cu un detartraj ca fara el bacteriile au deja casa cimentanta si nu scapi de ele. mie mi-au sangerat gingiile intotdeauna. nu-mi faceam detartraj ca auzisem prostii de genul " faci carii de la el " etc. acum dupa 2 detartraje facute la distanta de 6 luni si dupa faza cu iaurtul si floss am scapat, sper eu - definitiv. oricum grija mare cu periajul ca daca faci exces de zel ( prea multa presiune) nu apuca gingia sa se vindece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si cat costa un detrataj?? In Ro era ff scump (am facut acum 4-5 luni)...si cum se spune in engleza la asta?? hihi.. sa stiu ce sa cer!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

eu in ro am platit 1.000.000 acum 2 luni pt detartraj . cred ca in straineza ii zice simplu cleaning si include scaling ( detartraj) Polishing ( lustruit ) Root planning (is is the cleaning of pockets to stop further gum problems.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sanzi, aici in US este in jur de 50 de dollari, depinde de office.

In engleza este - theeth cleaning - or scaling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by michelle7

no ca am facut scandal si se intereseaza sa vada care-i faza cu aplicatul independent pt ca stia ca n-avem cum sa aplicam singuri.

La independent mai greu fara Doctorat, articole publicate, citari bla bla bla...

Mergi la inceput

aha , deci aici e smecheria. sotul meu nu are decat master facut aici. oricum sa speram ca reusim prin firma unde lucreaza ca doar asa au obtinut majoritatea celor din IT greencardul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

sanziana si eu am avut probleme cu gingiile care imi sangerau ...dupa cleaning la cateva zile ma dureau gingiile de la curatat dar nu am mai sangerat.

ca tot vorbiti de dentist, eu am ramas cu dinti provizori in gura ca acum daca am aflat ca sunt gravida cum o sa mai termine lucrarea...i-am mai si platit TOT...si mai ma vait ca in prioada asta am facut si X-ray la dinti ....iar acum cadn am aflat ca sunt gravida , mi-a fugit mintea imediat la dentist!!!!dupa ce ca am riscuri mari sa nasc iar un bebe cardiatic...mai ma stresez si de la x-ray care le-am facut fara sa stiu ca sunt gravida

pup la voi.

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput