Fetele din America (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si eu sint tare mindra ca mi-au dat daliile si urechile de elefant pe care le-am pus acum o saptamina. Si mai am si padurice de vreo 2 centri inaltime de spanac.
Loboda si leusteanul (seminte si rasad) le-am comnadat de la :https://www.horizonherbs.com/ .
Si ca divertisment pentru weekend:
www.newyorker.com/shouts/content/articles/050613sh_shouts" target="_blank">http://www.newyorker.com/shouts/content/articles/050613sh_shouts
de David Sedaris, o scumpete de scriitor,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Andrada, articolul m-a amuzat. Mi s-a parut haios, mai ales ca si eu am trecut printr-o situtia asemanatoare intr-un zbor cu Air France cand o scarboasa frantuza nu a vrut sa schimbe locul cu mine sa pot sta langa cupil.

Iuliana, cupii sant 7 si 10 ani - 2 baieti. Multumesc de compliment. Nu am decat 2 pisici. Mishu si Sasha. Mishu e foarte terapiutic.

Michelle, vitaminele din Hair Factor accelereaza cresterea. Nu sant inca convinsa daca se merita sau nu tratamentul.

Un weekend bun la toti,

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dar impotriva sangerarii gingiilor ce tratamente stiti???
De la un timp, imi sangereaza ff puternic...Mi-am luat si senzodyne si paradontox (sau cum se scrie) si periute electrice, si cu vibratii...nu mai stiu ce sa fac...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Iuliana,

Nu cred ca strica inca o vorba buna si cateva flori si pupici niciodata. Eu am ajuns mai tarziu pe acest topic, dar stiu ca-ti este greu, insa timpul o sa te ajute. Si noi aici pe DC.

Si daca mai ai loc in agenda, trece si o vizita la Disneyland si la ocean. Noi te asteptam oricand.

P.S. Te invidiez ca o sa ajungi in tara. Noi in fiecare an ne facem planuri si nu mao ajungem, din cauza de bebe mic inca. Asa ca uite cum ajungi si tu sa fii invidiata.

Te sarut inca o data si te asteptam cu un pahar de margarita,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

ElenaLove,

Felicitari si asteptam sa ne povestesti cum a fost in Ro si cum a primit mama ta vestea,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Michelle, vitaminele din Hair Factor accelereaza cresterea

cartile de cosmetology din care se invata in scoli sustin ca
NU EXISTA asa ceva.
ele functioneaza in cel mai bun caz daca de exemplu nu iti mai creste parul ca si pana in trecut sa zicem, pastila te poate ajuta sa revii la "bunele obiceiuri" si parul iti va creste la capacitatea maxima adica 1,5 cm / luna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Dar impotriva sangerarii gingiilor ce tratamente stiti???
De la un timp, imi sangereaza ff puternic...Mi-am luat si senzodyne si paradontox (sau cum se scrie) si periute electrice, si cu vibratii...nu mai stiu ce sa fac...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

hai sa-ti spun cu ce mi-am tratat eu gingivita .iaurt simplu dimineata si seara 100g ( plimbat prin gura cand il mananci si dupa aia 30 de minute nu mananci si nu bei nimic- s-a dovedit prin studii ca trateaza gingivita si halena urat mirositoare) . apa de gura cu clorhexidina ( am cumparat-o din ro ca cica aici nu se gaseste) is local gel cu clorhexidina plak-out se numeste. sensodyne am inteles ca e bun ( sensodyne total ) dar nu trebuie sa-l folosesti mai mult de 4 saptamani decat daca medicul iti recomanda asta.
Oricum nici un tratament nu functioneaza daca nu ai o igiena riguroasa adica floss, brush, mouthwash de cel putin 2 ori pe zi.

De asemenea e f. important sa faci periajul doar de jos in sus. pt ca daca faci miscarea de dute vino readuci bacteriile in gingie si prin periaj ajung in santul gingival unde se dezvolta nestigherite si favorizeaza gingivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nematics, eu mai bine fac glume cu tine, ca o luam pe serioaselea pot sa dizertez ore sau sa scriu cartea how to deal with death for dummies si nu te ajuta deloc; si eu am ingropat pe frate-meu de 35 de ani si cu copil mic ramas in urma.
Nici nu stiu ce sa spun, mi-e rusine sa spun ce se spune si metoda mea nu este buna, am parasit in cateva luni tot, prieten, meserie m-am apucat de alta, mi-am taiat parul, m-am mutat, m-am ingrasat am slabit. Au trecut opt ani.
Dumnezeu sa-l odihneasca si tie sa iti dea putere.

Michelle, puteti lua avocat si ajuta foarte mult; compania insa trebuie sa coopereze pe deplin, sunt hartii si mai ales daca nu au mai facut pt nimeni, se cer chestii contabile. Asta e o chestie pe care rezolva fie avocatul tau (stand pe problema aparand interesul tau adica sa marga repede) fie avocatul companiei, care misca mai repede sau mai incet, in functie de interesul companiei respective.
E o intreaga plaja, unele firme platesc integral si fac tot prin avocatul lor, altele platesc, dar tb sa returnezi banii si fac tot prin avocatul lor, altele te sprijina cu ce trebuie, dar folosesti avocatul tau. Cooperarea firmei e critica si de obicei cand se trage concluzia ok te ajut, se face si un plan de bataie, cine da banii etc.
Sotul tau a avut vreo intelegere cu ei la inceput in chesiunea asta?

Mergi la inceput

Llaura cu cei la care e acum nu a discutat despre asta. si de aceea vrea sa mearga la o alta companie care e mult mai mare si implicit cu o mai mare putere financiara. A avut ieri al treilea interviu cu ei sa speram ca se realizeaza "fuziunea" . oricum nu ne culcam pe o ureche pt ca -s prea multe in joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sanzi, pentru gingii care sangereaza, ar trebui sa mergi la un dentist si sa-ti faca un cleaning. Daca nu ai asigurare dentala inca, eu zic ca merita sa platesti din buzunar 50 de dollari si sa ti se curete dintii ca lumea.
Continua sa te speli pe dinti, dar nu apasa prea tare. Foloseste o periuta de dinti Soft, si maseaza gingiile de 2-3 ori pe zi. Daca nu ai timp, fa-o in masina 2-3 minute, fara pasta de dinti.
Ahh, si sa nu uiti, sa folosesti dental floss dupa fiecare masa. Iti bagi ata pe langa gingie, la baza dintelui. O sa sangereze, dar o sa dureze o luna sau poate mai mult pana cand nu or sa mai sangereze.

Mergi la inceput