Muzica romaneasca
Raspunsuri - Pagina 4
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by alinaluchian
Recunoasteti personajul ?
"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata."
Trebuie sa-ti spun ca il ascult de vreo 5 minute si nu-mi vine sa inchid pagina... acum ascult "Tot pe drum, ca doar drumu' mi-e prietenu' cel mai bun"... aaaaaaaa, gata, incepe alta melodie Imi place. Tu ai melodiile lui? Mi le-ai putea trimite? Daca da, da-mi, te rog un PM si iti trimit adresa de e-mail. Saru-mana!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Elise spune:
quote:
Originally posted by danim
De "TAXI" ce ziceti?
Stie cineva de unde pot face download la "Zdop si Zdup"???
activeaza-ti PMu' :)
Elise
Sanca spune:
Voltaj, si pentru ca veni vorba de muzica RO, cine stie de unde sa scot si eu cantecul cu Albinuta?
Mie imi place si de Pavel Stratan, de el nu a-ti pomenit nimik "m-am nascut de ziua mea" - mi se pare mortal tipul.
Elise spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Voltaj, si pentru ca veni vorba de muzica RO, cine stie de unde sa scot si eu cantecul cu Albinuta?
Mie imi place si de Pavel Stratan, de el nu a-ti pomenit nimik "m-am nascut de ziua mea" - mi se pare mortal tipul.
da, si mie imi place PS.
nu prea inteleg ce spune, din prima: trebuie sa ciulesc bine urechile, ca nu sint obisnuita cu accentul. Altfel, e ok.
de "albinutza" m-am cam saturat, am auzit-o o perioada lunga de 5-6 ori pe zi si am capatat reflexe adverse....
Elise
april spune:
aaa si uitasem de Proconsul si DJ Project
pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln