Muzica romaneasca

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by alinaluchian

Recunoasteti personajul ?

"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata."

Nu-l recunosc insa nu cinta rau...dar am ascultat o singura data, de obicei am nevoie de mai multe auditii sa-mi dau seama...

Eu il sustin din plin pe Alexandru Andries!!!!!!!!!!!!!!!!!, "mi-a luat inima/si-a disparut cu ea...", for ever!
Elise, asculta "Cea mai frumoasa zi" de mai multe ori...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

quote:

Nu-l recunosc insa nu cinta rau...dar am ascultat o singura data, de obicei am nevoie de mai multe auditii sa-mi dau seama...

Daniela, pai nu l-ai recunoscut pentru ca, probabil, nu l-ai cunoscut Eu am avut prilejul sa-l cunosc pe Walter la terminarea studentiei. Ma gindeam ca mai sunt pe aici fete care au fost incintate la vremea aceea de serenadele lui de pe cheiul Dimbovitei. Am observat ca s-a lansat in timpul celei de-a doua studentii de la Iasi. Cred ca vom mai auzi de el

"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Directia 5, Voltaj, Iris, Holograf

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

IRIS!!! ..incontestabil nr 1 in sufletul meu...singurii care am pot face sa merg la concertele lor chiar si inaintea unui examen, singurii pentru care dau oricat pe bilet, aproape singurii carora le cumpar toate albumele, desi le am si sub forma de mp3...iar pt cristi minculescu am o pasiune absolut speciala si deloc secreta..sotul tre sa am tolereze in casa nu doar cu un poster iris, ci si su o poza mare, doar cu minculescu ( si cu un poster cu nichita stanescu, dar asta e aslta discutie)

apoi PHOENIX, COLIBRI ( CA GRUP DAR SI INDIVIDUAL: PITTIS, VINTILA, BANICIU, BATZU), CARGO

in categoria FOLK-melancolic ( in calculatorul meu playlistul se numeste "de_invatat", pentru ca ascultandu-i dau cel mai bun randament): ALIFANTIS, DUCU BERTZI, VALI STERIAN,MARIA GHEORGHIU, PAULA SELING, ANDRIES, HRUSCA, SEICARU
in categoria mai rar, dar totusi special:ILIE MICOLOV, MIRABELA DAUER, ANGELA SIMILEA

mai ascult cu placere VAMA VECHE, TAXI, BERE GRATIS, HOLOGRAF, CHILIAN..deci chiar nu am timp de fustitze si codite..si ce e cu adevarat important, e ca nu m-am saturat de muzica asta, desi o ascult de cand aveam 3 ani

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ada Milea nu va place? Devenise o moda, daca voiai sa pari inteligent ascultai Ada Milea

Raspunsul meu, evident, Laura Stoica

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi
Mitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ada Milea stie ea ceva; totusi dupa parerea mea se straduieste cam mult.

Eu sunt fan Aura Urziceanu, ca si Johnny Raducanu, ce l-as mai asculta in carciuma...as vrea si eu melodia aia cu Aura, Ochii tai, am vreo sase, dar asta nu o am (nici nu stiu daca o stiu).
merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Ada Milea nu va place? Devenise o moda, daca voiai sa pari inteligent ascultai Ada Milea

Raspunsul meu, evident, Laura Stoica

Noi
Mitele

Glumesti? ascult Ada Milea in fiecare zi....dimineata, sa ma incarc, sa ma binedispun...
Stiu chiar si sa cint multe dintre cintecele ei...preferata mea e aia cu :

Surioara am, am venit sa-mi dai si mie
Pan' la primavara
N-am, un graunte, ai o mie
Pan' la primavara
N-am, n-am, n-am
Da' toata lumea stie pan' la primavara
Pan' la primavara
N-am, n-am, n-am

Asta vara ce-ai facut
Asta vara ce-ai facut
Asta vara ce-ai facut, am
Asta vara ce-ai facut, am
Am cantat,
Acuma' joaca
Mi-e foame c-as juca
Joaca
Nu ma enerva
Joaca
Nu ma enerva
Joaca
Nu ma enerva
Joaca
Nu ma enerva
Ca-s nervos, imi dai ori...
Aaa!!
Si agatand vioara-n grinda
Greierul insfaca furnica
Si-a batut-o zdravan vere
Apoi s-a oprit
Tacere
Amandoi stateau ca muti
Ei acuma ma-mprumuti? Surioara?
Cu placere!

Surioara am, am venit sa-mi dai si mie
Pan' la primavara
N-am, un graunte, ai o mie
Pan' la primavara
N-am, n-am, n-am
Da' toata lumea stie pan' la primavara
Pan' la prīmavara
N-am, n-am, n-am

Incercam ( mai mult eu) sa le spunem pe roluri, ca la gradinita...
nu ne iese rolul de greier(e), insa e atit de distractiv sa il oblig sa "intre" in rol...uneori se lasa si cu bataie, imi iau varga si trosc/trosc peste antene....Nu iese cintecul dar e asa de faina partea cu trosc/pleosc!

Cit despre Laura Stoica, am cumparat acum doua zile un CD cu "the best of" si l-am trimis in Austria, datorita faptului ca acest cumnat al meu lucreaza ca "dj" intr-un loc foarte iubit de romani, in Innsbruck, Laura o sa cinte acolo si te rog sa ma crezi ca toata lumea o sa auda!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daaaaaa...uitasem de ada milea! si pe mine ma amuza multe dintre piesele ei..mai e aia cu "ceru-i ca faina" si, desigur, "femurul"..le ascult insa rar, asa , de-o distractie!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Nu-mi place Ada Milea pentru ca blameaza moda in timp ce ea afiseaza un look, nu stie sau nu vrea sa fie feminina si atunci e anti-feminina, dar asta e un look, nu este o stare naturala, il dospeste, il incalzeste, il creste si se foloseste de el. Concluzia: nu-mi place Ada Milea.

Noi
Mitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Gil Dobrica nu va place fetele? Mie tare mi placeau cantecele lui.HAI ACASA- asta ma darama acum!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput