Muzica romaneasca

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Darael, eu cred ca nu prea sint in target...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Directia 5 rulz sunt moarta dupa ei!!! Jur!!!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mie mai imi plac si Celelalte Cuvinte... si Pasarea Colibri.

Eu ma intreb daca tuturor de aici ne place cam aceeasi muzica romaneasca si o consideram de calitate, de unde apar frate toti solistii astia dance care sunt acum in voga? E clar ca noi suntem o generatie depasita...

Dintre cele mai noi mi-au placut la un moment dat Omul cu Sobolani. A, si mai imi plac Sarmalele reci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Subscriu la toti cei insirati pina acum (mai ales la Phoenix, Nicu Alifantis, Nightlosers, Omul cu sobolani) da' trebuie neaparat sa adaug pe Timpuri Noi, Partizan, Doru Stanculescu, Mircea Florian, Sfinx pe vremea lui Dan Andrei Aldea. ...ca-i nedrept sa lipseasca de aici.
Cauta-i pe site-ul dat de Iren, in sectiunea http://www.radio3net.ro/rorock.php?cx=c_i , o comoara la casa omului...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Initial creeata de Elise

Ati descoperit melodii romanesti care.... "sa spuna" ceva?

Ia uite-i aici pe cei de la www.radio3net.ro/rorock.php?cx=albume&id=249" target="_blank">Fara zahar Sint de coma!!!!!!

P.S. Foarte serios, iata ceva cu totul si cu totul special: www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=617" target="_blank">Dupa melci (Nicu Alifantis) si www.radio3net.ro/rorock.php?cx=details&id=35" target="_blank">Zalmoxe (Sfinx)....Sint extraordinare!...Ma intreb daca muzica va mai ajunge vreodata la nivelul asta pe plaiuri mioritice...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Elise

Pe Florin Chilian chiar nu-l stiu, o sa "sap".

Pe toti ceilalti da, si imi plac, ii ascult de mult timp, dar exceptand Vama Veche n-au mai scos albume noi.
Sau poate nu stiu eu.

Elise

Am o piesa de-a lui Chiliac,daca vrei sa ti-o trimit da-mi PM.
Despre Mihai Margineanu stiti?Cu piesa Mai sti?e mortala...cel putin versurile ma termina
Nicu ALifantis...imi palce mult,Paula Seling,Aura Urziceanu-ochii tai(super piesa,o am si pe asta).
Hm,si ce s-a zis imi palce si mie
Darel....ce merge un Gica Petrescu si un Dan Spataru in japonia nu-ti inchipui

real beauty

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Vama Veche a mai scos ceva nou?

Au scos o melodie, Zmeul...am impresia ca e coloana sonora a filmului Legaturi bolnavicioase in care joaca Tudor Chirila. De fapt melodia o cantau in concerte din vara trecuta, dar acum au inceput sa o promoveze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Da acum mi-am mai amintit ce merita ascukltat:
Aurelian andreescu-toate piesele cu deosebire piesa Oameni.Apoi Jean Paunescu,Mihaela Mihai,Angela Similea,Viorela Filip(recomand cu toata dragostea)
Daca imi mai amintesc,mai scriu

real beauty

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mie imi plac mult Stefan Banica Jr si Holograf!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Recunoasteti personajul ?

"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata."

Mergi la inceput