Crema pentru ten gras
Are cineva ten gras la 29 de ani in afara de mine?Si ce fel de crema folositi ca sa nu se ingarase si mai mult,dar totusi sa fie intretinuta?Am incercat sa folosesc doar crema de noapte,ptr ca in zile mai calduroase imi lucea foarte tare fata de la crema de zi.Dar m-am ales doar cu porii incarcati.Asa ca in afara de crema de gomaj,si crema de ochi nu folosesc nimica,dar as vrea sa gasesc ceva potrivit pentru tenul meu.Acnee sau cosuri nu am.
Multumesc pentru ajutor!!!
Raspunsuri
kriss79 spune:
Eu am ten gras(26 ani si jumate, Multi Inainte Trixi!) insa si acneeic. Dupa multe creme folosite, romanesti si straine ma impac bine cu Farmec, Crema hidratanta cu aloe vera. Ai incercat gama VIchy? mi-au laudat-o multe prietene, insa nu am incercat-o inca.POate o cosmeticiana ti-ar putea recomanda ceva si pentru tenul tau..
Cristina S.
Veve spune:
Foarte mult timp n-am folosit deloc creme din cauza asta,insa in final am incercat cate ceva si-am vazut ca nu-i asa rau cum pare
.Mie mi-au priit www.olay.com/cgi-bin/newusquicksearch.cgi?sku=us01232004_04" target="_blank">Olay complete(lotiune pentru ten combinat/gras),www.aveeno.com/detailAction.do?id=3811" target="_blank">Aveeno clear complexion si www.vichyusa.com/_us/_en/catalog/product.aspx?prdcode=V001&CatCode=AXE_FACE_CARE^F1_FACE_CLEANSE^F2_FACE_CLEANSE_ALL&" target="_blank">Vichy purete thermale,o lotiune demachianta,care calmeaza tenul dar si hidrateaza foarte bine.Am mai auzit numai lucruri bune despre www.h2oplus.com/retail2002/category.aspx?category=Oil-Controlling" target="_blank">H2O+,care au o gama destinata tenului gras.Eu mi-am luat exfoliantul si un www.h2oplus.com/retail2002/productdetails.aspx?ProductID=100-00105-000" target="_blank">demachiant cu care ma-nteleg foarte bine;nu stiu crema cum e.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Criss75 spune:
Pentru ten gras, predispus la acnee este foarte buna gama Gerovital Plant si pe langa faptul ca sunt produse foarte bune, sunt si accesibile.
De asemeni este foarte buna crema Normaderm de la VICHY, insa intr-adevar e destul de scumpa. Dar merita!
cait spune:
Si eu am acceasi problema la 25 de ani.Folosesc gerovital H3 sau gerovital plant..dar tot gras ramane tenul.
Normadent de la Vichy pot spune doar ca e scumpa si proasta.Iti dai si pe moment fata e uscata si ti se intinde si apoi dupa o ora apar petele.Credeam ca este numai opinia mea dar am mai auzite fete le forum care au patit la fel.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
szivarvany spune:
Si io si io
Si am 28 de ani ![]()
Dar folosesc de mai bine de 2 luni cu mare succes gama Garnier: sapun lichid de fata, solutia astringenta, gel cu microparticule exfoliante si o crema antirid.
In viata mea nu am avut asa ten fain
Recomand ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
nimeni2011 spune:
Ma-m linistit!Nu sunt singura!
kriss79-Multumesc!
Din pacate,de Vichy,nici eu nu am auzit lucruri frumoase,si mai ales de la cosmeticiene,asa ca din start am renuntat la ea...
De Garnier,am auzit ca este buna,dar mai ales in cazul tenului predispus ptr acnee.Ptr curatire folosesc un simplu gel cleanser de la Avon,cu cei verde,si sunt fff multumita de ea.Ptr demachiere are L'Oreal una speciala ptr ten mixt,e OK!
Sunt surprinsa sa aud in schimb de Gerovital!Numai cuvinte de lauda...desi nu ar trebui,ptr ca produsele ptr ingrijirea scalpului sunt renumite pana si in Germania.Cred ca merita o incercare.
Olay,nici n stiu daca se gaseste pe la noi..de H2O,sa nici nu mai pomenim![]()
Acum citeva zile am primit ceva prospect la Sensiblu,Galenic avea acolo ceva ptr tenul gras...cineva a auzit ceva???
mate spune:
Pentru ten gras este foarte buna crema hidratanta de la Floritene,e o firma elvetiana de produse cosmetice si se gasesc in Rom in special la farmacii si plafar.Au si crema de noapte in aceeasi gama si sint produse foarte bune.Din pacate in NZ nu se gasesc dar eu ma aprovizionez cand merg in Rom,iau cate 10 sa-mi ajunga.ASta mi s-a parut mie cea mai buna crema pentru ten gras si e si accesibila ca pret.
Olay nu am incercat,Veve,daca zici ca e buna o sa incerc,ca si aici se gaseste.
In rest am tot dat banii pe creme scumpe Dior,estee Lauder etc dar tot Floritene mi se pare cea mai buna...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici
(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
Veve spune:
Oana,lotiunea de la Olay e foarte usoara,intra repede-n piele si nu ramane grasa.In plus are un miros placut.Nici scumpa nu e;daca prin absurd nu ti se potriveste si n-ai cui s-o faci cadou...![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6