Probleme
Raspunsuri - Pagina 2
clau2toma spune:
Uite Sheherezada ca m-am tinut de promisiune si am revenit .Cam tarziu ,e adevarat ,dar acum am terminat treaba .
Am o prietena care a avut o sarcina dubla .La 4 luni de sarcina ducandu-se la ginecologie a aflat cu stupoare ca cei doi copilasi ai ei murise-ra . A facut chiuretaj ,iar dupa jumatate de an a ramas din nou insarcinata . Acum ramasesem si eu si aveam un avans de 2 luni inaintea ei cu sarcina . Prin luna a 8-a de sarcina la mine eu nu o mai gaseam la telefon deloc mama ei spunandu-mi ca era plecata in diferite locatii din tara . Am nascut si doream sa-i dau si ei aceasta veste ,dorind sa o incurajez ca eu am nascut f repede si aproape ca nici nu am simtit ca am nascut . Acum am dat de ea ,dar era f trista si totusi m-a felicitat . Dupa o saptamana de la aceasta convorbire mi-a spus ca ea de fapt il nascuse si pe asta mic tot mort la 7,5 luni de sarcina .si ca si acesta ii murise in pantec . Dupa aproape inca 7 luni a mai ramas o data insarcinata ,dar nici de acest prunc nu a avut parte .Dupa 5 luni a murit si acesta . A facut investigatii aproape 1 an si a ramas iarasi insarcinata . Intr-un final a ajuns la spitalul CFR 2 si cei de acolo au descoperit ca avea tooxoplasmoza [cred ca am scris bine]. Asa ca ccc cu tratamente a putut sa tina aceasta sarcina ,iar acum se bucura de un baietel de mai toata frumusetea .
Eu iti doresc sa nu te descurajezi si sa mergi cu Dumnezeu ininte ,ca sunt sigura ca iti va darui si tie un copil sanatos care te va face sa uiti de toate necazurile .
Claudia si puiul ei Tomita
adelamaria spune:
Shehe, m-a bucurat tare mult cand ti-am vazut numele...Apoi, m-am intristat cand am citit mesajul...Iti stiu povestea de la aspirante, iar in momentul cand ai disparut brusc...ai lasat un gol...Apoi, am aflat teribila poveste! Imi pare rau,de mii de ori! Si stiu ca nimic din ce as putea spune nu ti-ar alina durerea...Tot ce stiu e ca trebuie sa-ti dai voie sa plangi, sa jelesti...sa ai ceva...ca o perioada de doliu...suna groaznic, dar asa e...De cele mai multe ori reactia fireasca la o astfel de tragedie e sa te inchizi in tine, sa-ti impietresti sufletul...crezi ca in felul asta vei reusi sa te protejezi...E normal sa nu mai vrei sa suferi, sa nu mai vrei sa doara!...Si totusi...nu se poate trai asa! Sau se poate trai, dar vei pierde mult din VIATA...
Adevarul e ca nu ma simt indreptatita sa-ti dau sfaturi...Nici macar nu pot incepe sa-mi inchipui ce ai simtit...asa ca daca vrei, ignora mesajul meu...Dar ceea ce ti-am spus e experimentat pe propria-mi persoana, desi in alt context...Sa ma ierti daca am indraznit prea mult...
Nu cred ca nu-ti mai doresti copiii...doar ca ti-e teama sa nu se mai repete durerea...poate ca e bine ca ai inceput sa vorbesti despre acest subiect, e bine sa exteriorizezi...dar...cred ca asta stii si tu deja...
Eu sper din suflet sa ne mai scrii...probabil simti ca durerea si tristetea sunt prea mari pentru a le reda in cuvinte...dar poate ca sufletul tau are nevoie de aceasta "exorcizare" pentru a reincepe sa simta si sa spere!
redi spune:
Buna !
durerea ta este mare ,imi pare foarte rau.
nu stiu decat sa-ti spun sa faci doliul atat cat vei avea nevoie , viata este bizara uneori ,poate vei reusi sa ridici fruntea dupa un timp.
Daca crezi in DD roaga-l sa-ti dea putere sa infrunti suferinta ta .
Bianca B spune:
quote:
Originally posted by redi
Buna !
Daca crezi in DD roaga-l sa-ti dea putere sa infrunti suferinta ta .
sheherezada citind cele intamplate m-a durut sufletul, la propriu, as vrea sa-ti pot lua durerea si sa o imprastii in cele 4 colturi ale lumii. Subscriu la cele spuse de redi, pana saptamana trecuta ma rugam sa am un copilas, dar mi-am dat seama ca n-o sa se intample pana nu ma linistesc, pana nu imi trece durerea si tristetea, asa ca acum ma rog lui Dumnezeu sa imi ia durerea si suferinta si sa ma ajute sa nu ma mai gandesc si sa nu mai plang si sa ma impac cu cele intamplate.
Bianca
daniella4 spune:
Sheherezada, timpul vindeca toate ranile.
E firesc ca acum sa crezi ca nu-ti mai doresti copii...ia-o incet, incet, roaga-te si asteapta increzatore, minunile se intampla daca crezi in ele!
Daniella, mama lu'Alexis
zina23 spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Sheherezada, timpul vindeca toate ranile.
E firesc ca acum sa crezi ca nu-ti mai doresti copii...ia-o incet, incet, roaga-te si asteapta increzatore, minunile se intampla daca crezi in ele!
Daniella, mama lu'Alexis
Am citit toate postarile....subscriu si eu la cele spus ...noi oricat am vrea nu putem sa-ti stergem durerea...trebuie doar sa doresti sa uiti...si cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine.
Si eu am o prietena care a pierdut 2 sarcini...dar ea a zis ca nu renunta pana nu reuseste sa-si tina-n brate propriul copil...iti doresc si tie vointa si taria de a merge mai departe.
http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005
Georgy & Roberto-Akira
sheherezada spune:
Va multumesc tuturor pentru mesajele voastre si imi cer scuze ca nu am putut sa va raspund mai repede dar momentan nu am internet nici acasa si nici la lucru.Asa ca ajung din cand in cand la un internet cafe si de fiecare data sunt in criza de timp.
De fapt imi doresc un copil dar mi-e frica sa-l concep eu.Am discutat despre adoptie cu sotul meu si deocamdata nici nu vrea sa auda....Cat despre analizele acealea genetice a auzit el ca sunt scumpe si a spus ca deocamdata nu ne permitem!Stie cineva cat costa analizele acestea?
Va multumesc inca o data din tot sufletul si ma bucur ca m-am reantors printre voi care sunteti familia mea.
Florentina
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
RaluD spune:
Ai facut analizele de toxoplasma, citomegalovirus si listeria la Cantacuzino? Acelea nu sunt asa scumpe. Vezi ca daca iti iese titrul de 1/160 la listeria, analiza e negativa, nu pozitiva, sa nu te sperii.
Nici alea genetice nu cred ca sunt o avere... Este vorba de determinarea "cariotipului" si cred ca o poti face la Medsana, suna sa intrebi.
Nu mai fi speriata. Dumnezeu sa-ti ajute!
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
andre_ea spune:
Sheherezada, iti doresc multa bafta in viitor! Sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visul!
Intreaba-ti ginecologul ce analize trebuie facute. Sunt sigura ca vei afla si cat de scumpe sunt. Cu putin efort merita facute. Inainte de a ramane din nou insarcinata.
Sper sa aflu in curand vesti bune de la tine.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Rodica spune:
am o prietena care a pierdut o fetita tot asa, dar acum are un baiat sanatos si viata merge mai departe. Curaj , asta ne trebuie la toti. Viata este grea , viata este dura, intamplari rele la tot pasul, dar datoria noastra este sa luptam, sa avem curajul s-o luam mereu de la capat.
Curaj, speranta si credinta!