Probleme

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

sheherezada, te inteleg perfect - si cred si eu ca e bine sa lasi timpul sa treaca, timpul vindeca ranile intr-o oarece masura.

Probabil negarea asta e tot o reactie de aparare... si nu e bine sa fortezi lucrurile.
Daca asta simti tu acum, accepta situatia si nu te mai gandi la bb o perioada.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Am revenit din nou printre voi si sper sa o fac mai des de acum inainte .Acum am reusit sa-mi fac si un abonament la internet si sa intru in randul oamenilor!
Dragele mele va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine (inca o data -ca de fiecare data!).
Analizele pe care le-am putut face la Bistrita au fost toxoplasmoza si chlamydia (nu stiu daca am scris bine?) si astea la cererea mea nu la sugestia doctorului.Astea au iesit bine despre altceva nu stiu.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bine ai revenit Sheherezada!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by sheherezada

Am revenit din nou printre voi si sper sa o fac mai des de acum inainte .Acum am reusit sa-mi fac si un abonament la internet si sa intru in randul oamenilor!
Dragele mele va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine (inca o data -ca de fiecare data!).
Analizele pe care le-am putut face la Bistrita au fost toxoplasmoza si chlamydia (nu stiu daca am scris bine?) si astea la cererea mea nu la sugestia doctorului.Astea au iesit bine despre altceva nu stiu.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Cauta-ti alt medic care sa te lamureasca cu adevarat. Vezi pe la medici gineco. daca este vreunul recomandat in Bistrita. Daca nu mergi in alt oras. Trebuie neaparat facute investigatii amanuntite. Pentru linistea ta.
Multa bafta!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput