Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

m-am uitat si eu, marimile de care zici tu apar, de exmeplu, la niste pijamale la pag. 246 (maieuri, boxeri pag. 247);
da' fata aia pare mai degraba teenager-a decit copchila, ca si baietu' de la pag. 247;
cred ca in catalogul Quelle la capitolul "copii" sunt inclusi si adolescentii, cel putin la unele articole apar marimi si de adolescenti (adica 152, 164, 176 (cm.) )

... zic si io !

Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Mai, m-ati desumflat total cu Quelle asta, tocmai imi facusem comanda de 3 produse, da nu cred sa vina mai repede de 1 luna, din ce citesc aici.
M-am umflat un pic la loc pentru ca am descoperit TCM-ul si acolo citeva produse Quelle din care mi-am si gasit ceva potrivit.
Sunt ieftinute si bunute, multe gadgeturi tip ceas cu nus ce, cutii de alimente nus cum, farfurii cu model, etc dar si hainute de piele la 250 lei f dragute, din pacate nu masura mea.

Deci voi mai trosi niste bani pe acolo, asta e sigur...

ruxmax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

ma bag si eu ca musca-n lapte! poate sa imi spuna si mie cineva cam pe unde sunt magazine dina astea TCM???? eu nu am vazut pana acum doar am auzit de ele dar m-ar tenta sa merg pe-acolo sa vad ce au! multumesc!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

teo1970,inseamna ca eu ar trebui sa iau ceva apropiat de 132,inaltimea baietelului meu,desi parca tot mi se pare aiurea sa apara la chiloteii aia si marimea 176,dar mai stii?

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Emily, uite aici gasesti mai multe amanunte:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53155&whichpage=1

Mergi la inceput

magazine TCM noi in Buc.:
- unul mic M. Bravu colt cu Chiristigii (pe strada cu Ciufolici, linga Primaria sector 2, Pct reper: parc Bucur-Obor) linga farmacia Hippocrat
- unul mai mare, cu mai multe produse: calea Mosilor, linga salonul Callas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu acum merg sa ridic un colet de la posta , va spun mai spre seara ce am primit si cum sunt de multumita !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Deci , am primit asa :
-din oferta promotionala in care pe coperta e tipa cu pulover verde , de la pag. 2 camasa in dungi albastre , material mult sintetic , la banii astia gasesti mai faine in alta parte;
- aceeasi revista , pag.23 tricoul tera e super fain si material din bumbac , un pic mai subtire decat ce e prin piata , dar calitatea mai buna - la banii astia merita , cred ca voi comanda si alte culori , e foarte fin la atingere materialul ;
-din revista in care pe coperta e tipa cu bluzita cu maneca scurta pe culoare verde/turcoaz , la pag.40 e setul cadou ceasuri din 6 piese , e frumos , zic ca merita .

Astept si parerile voastre ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Nu a mai luat nimeni nimik de la q. ???

Intre timp am mai primit un costum , sacou cu pantalon , de culoare rosie , care din pacate nu mi-e bun . Sacoul e mare , iar pantalonii imi vin ca turnati .
Am comandat cele 2 vaze trasparente , astea sunt OK.
Setul de cesuri+pixuri+brelocuri si astea sunt frumoase .
Setul de 5 tanga ( 2 gri,1 albastru,2 negru si 2 albe ) care mie imi si vin si-mi si plac .
Am mai comandat de la capitolul lenjerie intima si eu sunt multumita de calitatea de la ei si de pret , deasemenea .

albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

Nu a mai luat nimeni nimik de la q. ???

eu una nu mai cumpar vreodata ceva de la ei

Mergi la inceput