Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 5
prettysunshine spune:
Stie cineva marimile la hainele pentru copii?Eu as vrea sa comand maieuri si chilotei pentru baietelul meu si nu-mi dau seama ce marime sa comand.Are 9 ani,25 kg si 1,32 inaltime.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
teo1970 spune:
eu, va zic sincer, nici nu m-am mai deranjat sa ma duc la posta sa-mi iau pachetul cu bilele alea pt masina de spalat; am aflat abia dupa vreo 2 sapt de cind sosise coletul ca trebuie sa ma duc sa-l iau, da' oricum sunt sigura ca n-am pierdut nimic
Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
prettysunshine spune:
Fetele,va rog,chiar nu stie nimeni cum sunt masurile la copii?
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
teo1970 spune:
pai ce am vazut eu la copii: marimile "universale", adica dupa inaltimea copilului: 98/104; 110/116 etc.
cre' ca nu exista nici o "interpretare" la ele: daca mai ai asa ceva in casa (trebuie sa ai, ca asta e unul din sistemele de masuri la copii/ mai e cel dupa virsta), vezi cum ii vine copilului si orienteaza-te dupa asta ca sa comanzi
... zic si io!
prettysunshine spune:
O sa ma uit pe hainute,dar ma tem ca nu corespund cu marimile din Quelle,daca la noi la adulti nu corespund,oare la copii cum o fi?Ar trebui sa am o hainuta nemteasca si n-am.Am zis ca poate ati comandat cumva pentru pitici mici si atunci,stiind marimile de la pitici,m-as putea orienta si eu cumva.As fi vrut sa evit toata tevatura cu returnarea si apoi comanda noua,dureaza prea mult.
teo1970 spune:
pai asta ziceam, Rosa, ca daca la masurile de adulti, sa zicem "38" sau S au diferite "intzelesuri" un 106/110 la copii inseamna clar "pt. copii cu inaltimea de 106-110 cm."
teo1970 spune:
... tot io !
probabil ca de-aia (adica din motivul expus de mine mai sus) nici nu au mai dat cei de la Quelle vreun tabel de calcul a masurilor pt copii
Victoria spune:
quote:
Originally posted by teo1970
eu, va zic sincer, nici nu m-am mai deranjat sa ma duc la posta sa-mi iau pachetul cu bilele alea pt masina de spalat; am aflat abia dupa vreo 2 sapt de cind sosise coletul ca trebuie sa ma duc sa-l iau, da' oricum sunt sigura ca n-am pierdut nimic
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
N-ai pierdut nimic, eu mi-am luat si nu am gasit in ele nici un fir de par sau scama - si erau destule, ca am 2 matze care tocmai naparlesc...
V
veni, vidi, Victorie!
teo1970 spune:
pai stiu, de-aia nici nu m-am dus sa le iau, ca citisem postarea ta inainte !
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by teo1970
pai asta ziceam, Rosa, ca daca la masurile de adulti, sa zicem "38" sau S au diferite "intzelesuri" un 106/110 la copii inseamna clar "pt. copii cu inaltimea de 106-110 cm."
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
Logic ce zici tu,dar tocmai ma uitai in catalog la haine pentru copii si am acolo si marimea 176, si chiar 188,ceea ce inseamna ca nu e inaltimea,nu,ca la 1,76 numai copil nu esti.Of,of,si eu care am crezut ca am descalcit marimile la copii