Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu am returnat mai multe chestii si de fiecare data mi-au trimis banii cam in 2 saptamani.

Cheltuielile de transport (9.9 RON) se platesc o singura data la o comanda.Adica daca tu ai comandat 10 articole si ei ti le trimit in 10 transe,platesti o singura data 9.9 RON,ceea ce e absolut logic.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Eu astept sa-mi vina si celelalte produse (3) sa pot returna mai multe. Trece si perioada de returnare pana vin, naiba. I-am sunat si au zis ca le-au trimis pe 9 Nov. dar nici acum nu au sosit. Dupa amiaza ma duc la posta si daca au sosit, ii pe aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Si eu am primit comanda, o camasa de bumbac e draguta, o geaca de blugi la fel. Dar un sacou cu denumirea de bordeaux e absolut spalacit fata de culoarea din catalog, deci il voi returna. A mai returnat cineva? Sunt prompti cu banii in 30 zile?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Buna!!
Eu sunt multumita de Quelle, comand produsele de 1 an, am prins si perioada in care 3 sapt pt. livrare erau 3 saptamani maxim, poate chiar 2 in unele cazuri. Cand am returnat, banii s-au intors intr-o saptamana max. 2 saptamani, in general sunt multumita de serviciu. Acum in ultima perioada, probabil ca sunt depasiti de comenzi, nu fac fata si din cauza aceasta nu se mai respecta termenul de livrare. De fiecare data cand am fost la posta, era cel putin o persoana care venise pt. Quelle. Tepe la produse nu prea am luat pt. ca m-am uitat de 5 ori inainte de a trimite comanda la materialul din care sunt facute. Apreciez ca unde este bumbac 100% este chiar bumbac 100% si rezista la spalat. Am cumparat si jeansi pentru barbatul meu si nu a reusit sa-i distruga inca, dupa spalat si calcat sunt ca si noi. Dupa 1 an de la prima comanda, tricourile arata la fel ca noi si la culoare si la aspect. De fapt de asta cumpar de la ei. Am avut probleme cu masurile, pt. ca nu s-au nimerit de fiecare data si asta pt. ca diferite marci au diferite sabloane: explorer si umberto rosetti au masurile apropiate, dar nu este la fel in cazul tuturor. In principiu, comandati masuri mai mici decat masurile din Ro, dar la incaltamnte cred ca totusi trebuie sa va respectati masurile pe care le stiti sau cel putin sa va masurati. Am comandat niste papuci care au fost mici si a trebuit sa-i returnez.

Eu am fost incantata de Quelle initial pt. ca stiu din experienta ca produsele fabricate prin Germania, Italia, Franta, Olanda, etc. au alt standard de calitate fata de ce se gaseste pe la noi. Si am preferat sa platesc un pret mai mare initial dar care se justifica in timp prin rezistenta.

Bafta la cumparaturi!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Am sa trimit inapoi sacoul, materialul e bun, dar culoarea nu e conforma cu catalogul. Oricum, de calitate is multumita. In plus cand apare urmatorul catalog? :D

Liliana

Mergi la inceput

quote:

Am sa trimit inapoi sacoul, materialul e bun, dar culoarea nu e conforma cu catalogul. Oricum, de calitate is multumita. In plus cand apare urmatorul catalog? :D

Liliana

Sunt doua cataloage mari pe an: primavara-vara si toamna-iarna. Intre ele, sunt alte cataloage mai subtiri cu reduceri, specializate cu produse pentru copii, cu jucarii, pentru persoane supraponderale (masuri extra large), pentru adolescenti,cu produse pentru sarbatori, etc. Eu am primit o gramada de cataloage de cand am devenit clienta lor. Ultimul cred a fost cel pt. Craciun 2006, pe care l-am primit acum 1 luna.

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:

Liliana

Catalogul actual e valabil pana la 31 ianuarie 2007.Ma refer la catalogul principal,nu la brosurile celelalte.

Teoretic prin februarie ar trebui sa trimita catalogul de primavara-vara 2007.Parca vad ca iar trebuie sa stam cu telefoanele pe ei ca sa trimita cataloagele.

Partea buna e ca tot atunci ar trebui sa apara si catalogul principal de la Otto si vom putea sa facem o comparatie.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly
Tepe la produse nu prea am luat pt. ca m-am uitat de 5 ori inainte de a trimite comanda la materialul din care sunt facute. Apreciez ca unde este bumbac 100% este chiar bumbac 100% si rezista la spalat.

pijamale ai cumparat? ca eu tocmai am luat o mare teapa cu una. uitati-va in catalogul toamna/iarna la pagina 219, pijamaua cu nr. 10 si spuneti-mi va rog daca vi se pare ceva in neregula...
ah, nu ma lecuiesc odata de cumparat din cataloagele astea!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Teodora, m-am uitat. Mie mi se pare ca e intreaga, ca o salopeta. Nu? dar asta se vede destul de usor. Nu cred ca e vina lor

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Originally posted by BillyBilly
Tepe la produse nu prea am luat pt. ca m-am uitat de 5 ori inainte de a trimite comanda la materialul din care sunt facute. Apreciez ca unde este bumbac 100% este chiar bumbac 100% si rezista la spalat.

pijamale ai cumparat? ca eu tocmai am luat o mare teapa cu una. uitati-va in catalogul toamna/iarna la pagina 219, pijamaua cu nr. 10 si spuneti-mi va rog daca vi se pare ceva in neregula...
ah, nu ma lecuiesc odata de cumparat din cataloagele astea!

M-am uitat si eu la pijamaua 10, si intra-adevar pare a fi o salopeta Nu te asteptai sa fie salopeta sau nu ai primit o salopeta? Este chiar vesela, si daca ar fi si masura ta cum trebuie ar trebui sa fie si sexi! Teodora, intr-adevar cand comanzi din catalog trebuie sa te uiti bine de tot la ce comanzi, sa te uiti si la conformatia modelului care prezinta respectivul produs. Daca consideri ca nu esti si tu la fel sau stii din experienta ca un model nu ti se potriveste, nu insista.

Din catalogul acesta eu mi-am luat-o pe 4 de la pag 216, care este ok, dar atentie este poliester. De fapt am luat-o mai mult de proba sa vad si eu cum arata poliesterul la Quelle, speram vreo minune, de obicei imi cumpar numai bumbac. Sunt multe din poliester si m-am riscat si eu la ceva ieftin Oricum, m-am lecuit. Nu suport materialul si cu asta basta. Prefer combinatiile de mai multe, decat poliester 100%. Din catalogul primavara/vara i-am cumparat barbatului un set de 2 pijamale de vara, din bumbac, sunt OK, foarte moi si pufoase, culorile si tesaturile sunt rezistente la spalat.

Hai spune-ne si noua ce ai primit??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Sa va povestesc si eu ce am patit cu quelle. printre multe altele comandate, mare parte returnate ca nu am fost multumita de calitate, comand cu capac de wc din lemn, nu am catalogul la indemana sa va zic de la ce pagina. dupa o luna jumate primesc in sfarsit obiectul, nemultumita ca avea ceva urma din fabricatie pe capac il trimit pe capac sii rog sa-mi trimita altul. imi raspund ca trebuie sa mai astept putin sa-l comande din nou in germania. asa ca dupa o saptamana jumate primesc din nou colet: acelas capac de wc mi l-au trimis din nou inapoi, exact cum il ambalasem eu, doar cutia ceva mai rupta. il trimit din nou inapoi, telefoane, mailuri, reprosuri, asa ca imi returneaza si banii pt taxe postale, pe care m-au puas sa le platesc din nou cu ocaiza acesti de a doua plimbari. acum 2 saptamani comand ceva jucarii pt craciu si ma gandesc hai sa mai incerc o data cu capacul. saptaman trecuta surpriza: ma intalnesc pt a 3-a oara cu acelas unic capac de wc, cu ceva mai mult scotch pe cutia deja si mai jalnica. asa ca l-am trimis IAR inapoi si le-am scris la quelle germania direct. mi-au raspunz azi ca inca lucreaza la reclamtia mea si in scurt timp imi vor da un raspuns. va anunt cand si ce imi raspund.
oameni seriosi la quelle romania, ca nu va zis ca tot ei erau revoltati la telefon cand i-am sunat dupa ce mi l-au trimis a 2-a oara. acum, tura 3, nici nu i-am sunat, nici nu le-am mai scris lor, in romania nimic, ce rost are. se pare ca le place sa faca trafic la posta romana.
idioti

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput