Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

[/quote]
Partea buna e ca tot atunci ar trebui sa apara si catalogul principal de la Otto si vom putea sa facem o comparatie.

Jasmine si Radu (26.10.2004)
[/quote]

Jasmine, a aparut si Otto in Romania?? Au un website? Cum de l-am ratat???

eu tocmai am primit ieri un catalog nou, cu reduceri de iarna, valabil tot pana in 31 ian 2007. Probabil ca in ianuarie, vor expedia si celelalte cataloage principale primavara/vara. Eu intotdeauna m-am simtit asaltata de cataloage, n-am avut nevoie sa-i sun pt. asta.

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Catalogul Otto nu e mare filozofie ... n-ai pierdut nimic, stai fara grija.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

Jasmine, a aparut si Otto in Romania?? Au un website? Cum de l-am ratat???

eu tocmai am primit ieri un catalog nou, cu reduceri de iarna, valabil tot pana in 31 ian 2007. Probabil ca in ianuarie, vor expedia si celelalte cataloage principale primavara/vara. Eu intotdeauna m-am simtit asaltata de cataloage, n-am avut nevoie sa-i sun pt. asta.

Deocamdata a aparut un catalog mai subtire,se numeste Schwab.Din ianuarie cica o sa apara si catalogul principal.

Au site : www.ottoonline.ro unde gasesti si nr de telefon la care poti sa comanzi catalogul.

Uite s-a mai discutat aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85260

Cam ce e prin catalogul ala cu reduceri?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
Sa va povestesc si eu ce am patit cu quelle. printre multe altele comandate, mare parte returnate ca nu am fost multumita de calitate, comand cu capac de wc din lemn, nu am catalogul la indemana sa va zic de la ce pagina. dupa o luna jumate primesc in sfarsit obiectul, nemultumita ca avea ceva urma din fabricatie pe capac il trimit pe capac sii rog sa-mi trimita altul. imi raspund ca trebuie sa mai astept putin sa-l comande din nou in germania. asa ca dupa o saptamana jumate primesc din nou colet: acelas capac de wc mi l-au trimis din nou inapoi, exact cum il ambalasem eu, doar cutia ceva mai rupta. il trimit din nou inapoi, telefoane, mailuri, reprosuri, asa ca imi returneaza si banii pt taxe postale, pe care m-au puas sa le platesc din nou cu ocaiza acesti de a doua plimbari. acum 2 saptamani comand ceva jucarii pt craciu si ma gandesc hai sa mai incerc o data cu capacul. saptaman trecuta surpriza: ma intalnesc pt a 3-a oara cu acelas unic capac de wc, cu ceva mai mult scotch pe cutia deja si mai jalnica. asa ca l-am trimis IAR inapoi si le-am scris la quelle germania direct. mi-au raspunz azi ca inca lucreaza la reclamtia mea si in scurt timp imi vor da un raspuns. va anunt cand si ce imi raspund.oameni seriosi la quelle romania, ca nu va zis ca tot ei erau revoltati la telefon cand i-am sunat dupa ce mi l-au trimis a 2-a oara. acum, tura 3, nici nu i-am sunat, nici nu le-am mai scris lor, in romania nimic, ce rost are. se pare ca le place sa faca trafic la posta romana.idioti

am ras de era sa fac pe mine. Ma da asti achiar sunt idioti. Poate ca aia din Germania ii carta daca returneaza produse si de asta incearca sa scape de toate. Prin orice mijloace.

Mergi la inceput