Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 11
Teodora D. spune:
Felicia, eu port 38 nemtesc si asta am comandat. In locul tau as comanda marimea 36; daca nu iti e bun costumul il returnezi. Eu am returnat niste haine si am primit banii inapoi in 2 saptamani.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Andra_ spune:
Fetele,
sa va spun si eu ca tocmai am primit juma din comanda facuta acum 2 saptamini si toate sint super!!!
Mi-am luat din catalogul de vara fusta lunga de blugi care e exact ca in poza (poate putin mai mare ca e masura 42 ), o rochita de vara, sutiene si chiloti. Unul din sutiene e excelent, imbraca fr. bine, masura imposibil de gasit in comert 85D, in schimb celalalt nu sta bine pe sin, parca trage intr-o parte. Una peste alta sint ok produsele, masurile intr-adevar cu un nr. mai mic decit la noi in comert, eu nu m-am masurat, am comandat asa la ochi, dar am ochiul bun
Va povestesc dupa ce vine si partea 2-a, ca am si niste blugi 3/4 acolo...Oricum mie mi se pare ca merita, mai ales daca nu intri in masurile standard din comert (38-42 si 75B la sutien), aici gasesc tot ce-mi trebuie, iar preturile sint in general ok.
o zi buna,
Andra
asi spune:
Am primit avizul la posta pentru catalogul de toamna si nu eram acasa.Am fost acum sa-l ridic si ziceau ca l-au trimis inapoi.Vreau si eu catalogul de toamna cum sa fac ?Oare sa il comand din nou?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Leditia spune:
quote:
Originally posted by asi
Am primit avizul la posta pentru catalogul de toamna si nu eram acasa.Am fost acum sa-l ridic si ziceau ca l-au trimis inapoi.Vreau si eu catalogul de toamna cum sa fac ?Oare sa il comand din nou?
Am eu unul in plus..daca vrei ti-l trimit cu placere.
POZE
asi spune:
Leditia tocmai am vorbit cu sotul meu si mi-a zis ca a comandat el unul.Daca nu apare in timp util iti dau un pm.Iti multumesc foarte mult .
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Felicia, eu port 38 nemtesc si asta am comandat. In locul tau as comanda marimea 36; daca nu iti e bun costumul il returnezi. Eu am returnat niste haine si am primit banii inapoi in 2 saptamani.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Multumesc!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
prettysunshine spune:
Eu am comandat catalogul nou acum vreo 3 saptamani si inca n-a ajuns.Ce sa fac,il mai comand o data?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
elena balcan spune:
Am facut si eu o comanda la Quelle, acum noua zile, stiti cumva cat dureaza pana soseste coletul. Pe catalog este specificat termenul de trei saptamani, dar din ce am citit la acest subiect se pare ca dureaza mai mult. Deci in cat timp ati primit produsele?
MRL spune:
Din cate am inteles comanda poate sa dureze mai mult de 3 saptamani. Acum este si perioada concediilor si ai sansa sa fi plecata de acasa in timp ce avizul de ridicare a comenzii ti se pune in posta. Aveti idee cat poate sta comanda la posta fara sa fie ridicata? Daca se trimite comanda inapoi din motive de neridicare a coletului cei de Quelle iti mai trimit inca o data comanda facuta la cerere sau te vor ignora din motive de neseriozitate (faci comanda dar nu o ridici)?
Multumesc!
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by MRL
Din cate am inteles comanda poate sa dureze mai mult de 3 saptamani. Acum este si perioada concediilor si ai sansa sa fi plecata de acasa in timp ce avizul de ridicare a comenzii ti se pune in posta. Aveti idee cat poate sta comanda la posta fara sa fie ridicata? Daca se trimite comanda inapoi din motive de neridicare a coletului cei de Quelle iti mai trimit inca o data comanda facuta la cerere sau te vor ignora din motive de neseriozitate (faci comanda dar nu o ridici)?
Multumesc!
MRL, eu nu fac comanda pana in septembrie, din motivele pe care le-ai scris tu aici.La posta stiu ca pachetele sunt tinute o saptamana-10 zile. Probabil Quelle trimite din nou pachetul-in caz ca e returnat-numai dupa ce suni sa reinnoiesti comanda si sa spui ca ai fost in concediu cand a sosit coletul.
Si au si niste haine, in noul catalog, potrivite pt. vara, dar daca nu sunt prompti in livrari nu risc sa comand si sa ma trezesc cu ele cand incepe frigul.