Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Teodora, . As fi vrut sa comand ceva acum dar renunt pana in septembrie. Vorba ta, au cateva lucrusoare dragute pentru vara dar, asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

A comandat/primit cineva dintre voi jucarele din noul catalog (papusele, carucior...)??? Ca deja sunt 3 saptamani de cand am comandat si n-am primit nimic...
Comanda cu salteaua gonflabila cu girafe a ajuns abia ieri dupa 3 luni de zile... imi venea sa nu o mai iau...dar m-am gandit ca daca refuz acum nu mai imi trimite jucariile din catalogul nou.... sper insa sa nu apara si comanda asta prin decembrie... desi poate n-ar strica ca vine pentru MOs Craciun

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mai, eu comandasem catalogul primavara-vara si cat am fost in concediu mi-a sosit cel de toamna-iarna ... si era totusi iunie cand am comandat si inceputul lui iulie cand a ajuns...

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

A comandat/primit cineva dintre voi jucarele din noul catalog (papusele, carucior...)??? Ca deja sunt 3 saptamani de cand am comandat si n-am primit nimic...
Comanda cu salteaua gonflabila cu girafe a ajuns abia ieri dupa 3 luni de zile... imi venea sa nu o mai iau...dar m-am gandit ca daca refuz acum nu mai imi trimite jucariile din catalogul nou.... sper insa sa nu apara si comanda asta prin decembrie... desi poate n-ar strica ca vine pentru MOs Craciun

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

si eu le astept, desi cred ca vei rade eu chiar le-am comandat pentru Craciun! Sper sa gasesc pe undeva sa le ascund bine, poate prin vecini.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Buna fetelor! Am comandat si eu un costum de baie. Pe al meu actual scrie marimea L si la cel comandat am ales 42. Oare mi-o fi mare...? Sunt tare curioasa de calitate, ca pretul e tare mare.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by svety

Buna fetelor! Am comandat si eu un costum de baie. .

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

problema cea mai mare este ca nu cred ca-l vezi pana de mosh nicolae, in ritmul in care mi-au trimis mie comenzile, o sa-l imbraci de craciun, sub brad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

N-a mai comandat/primit nimeni nimic de la Quelle?

Acum am aflat ca exista si un catalog Quelle intilulat "Marimea mea",pentru haine marimi mari.Multe din ele arata bine dar sunt exagerat de scumpe..A comandat cineva ceva din acest catalog?Care sunt impresiile?
Ma refer la calitatea produselor,la materiale,la culori,etc

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pe mine ma intereseaza opinii privind catalogul de jucarii. Il are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Nu cred ca a aparut catalogul cu jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by mihaeladm

Nu cred ca a aparut catalogul cu jucarii.

Ba da, se numeste "Universul copiilor". E un catalog special.
Eu il comand azi.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput