Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by gina20
Si-a cumparat cineva aparatul de epilat care distruge radacina dupa cate va utilizari, m-ar interesa si pe mine pt. sprancene, etc.
E bun de ceva (costa 1 mil)?
la ce pagina este??? eu nu am vazut asa ceva?? adica nu am vazut sa scrie ca distruge radacina, stii tu sau scrie acolo?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
claujro spune:
quote:
Originally posted by mitumacquote:
Originally posted by claujro
Mie azi mi-a venit pentru a doua oara catalogul.
Si eu am comandat catalogul cu vreo 5 luni in urma si nimic pana in ziua de azi...voi unde l-ati comandat....s-au au gresit adresa si l-au trimis la tine....ca eu tot claudia sunt
Cred ca de vreo 3 ori mi-au trimis catalogul ala... Nu-ti mai spun de supliment (sau oferte speciale cum ii zice, il luam si-l aruncam direct din cutie...parca innebunisera). Acum cateva zile mi-a venit si catalogul nou.
Foarte dragute lucrurile pe acolo dar m-am lecuit nu mai comand nimic. Desi...rochitele de seara sunt superbe!!!
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei
gina20 spune:
la pg. 377 e aparatul de epilat hydas easy-free, unde sunt toate aparatele cosmetice, de intretinere, etc.
lz_cecilia spune:
Pt. Cristina T, nu seamana gentile, ale mele sunt 3 bucati, 2 mai mari si una ceva mai mica in care pun lucrurile bb-ilor cand plec undeva. Sunt de calitate, cele de acum nu stiu...
pusici
mitumac spune:
In sfarsit am primit si eu catalogul pt toamna-iarna 2006....fetelor dar sunt scumpe produsele....eu mi-am luat de triumph un sutien sport in catalog e 169 lei...l-am luat de la magazin din Unirea cu 80 lei....DECI???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
Bratu Monica spune:
quote:Si eu port 46,dar la Quelle imi comand 42.Am 1.64 si 76 kg,poate asta te ajuta.
Originally posted by nadyana
Fetelor care ati mai comandat de la Quelle, eu port marimea 46 la produsele pe care le cumparam din magazine.Ce marime ar trebui sa comand de la Quelle?Am comandat si eu catalogul.Il am si pe cel de primavara dar nu am avut curaj sa comand nimic pt. ca nu stiam ce marime sa comand.Poate, daca gasesc ceva care nu este in magazine, imi comand si eu ceva.Voi ce ati vazut frumos in catalogul nou?
Monikka
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by felicia74
A comandat cineva costum de baie de la Quelle? Cum sunt?
Felicia, eu mi-am luat un costum de baie intreg si sunt f. incantata de el; material bun, culori frumoase si ma "imbraca" tare bine :).
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by felicia74
A comandat cineva costum de baie de la Quelle? Cum sunt?
Felicia, eu mi-am luat un costum de baie intreg si sunt f. incantata de el; material bun, culori frumoase si ma "imbraca" tare bine :).
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Cum ti-ai dat seama ca masura porti? Din tabelul de la sfarsit?
Eu cu masurile lor am o problema: la sutien - 34, la chilot - 36. Ce masura sa comand pana la urma?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)